Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianafedorca spune:
pooh mamace pofta mi-ai facut cu ciorba de varza
, maine fac si eu parca as pune si ceva afumat in ea...ce nu mancam eu carne pna acum ...de vreo saptamana as manca numai carne ![]()
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
30+
Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
He-he,Adriana,ce crezi,nu am bagat si eu un pic de afumatura?![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
CRIXIA spune:
Pooh yam-yam! AM mancat in sarcina asta fasole si varza in toate felurile preparata cat n-am mancat in viata mea! Dau carnea pe varza sau orice alta leguma!
Ref la ce ai spus despre alaptat, eu am avut norocul sa imi formeze canalele la pomap electrica a sectiei, destul de puternica. Am suportat durerea cam 5-10 min pana s-a asig dr neonatolog ca vine laptele prin toate orificiile si apoi totul a fost bine si frumos! Lapticul curgea singur, caci bb dormea mai mult, a avut icter prelungit 2 sapt!
Adriana, doar zecee! wow cum trece vremea! 
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
coccorina spune:
Doamne fetele ce viteza aveti....ori eu sunt ffff lenesa la scris..Dar de acum o sa fie mai bine ca gata nu ma mai duc la munci(adica un fel de practica era) si de pe 10 mai intru in prenatal. Mi-era greu ca acasa cand ajungeam eram obosita si nu mai aveam chef de nik asa ca de acum o sa imi pot face prin casa in ,liniste, fara stres si cu grija ptr bebe. De cateva zile mi-e mai tare burtica si tot a mai crescut de am senzatia ca o sa plesneasca pielea intr-o zi, am mancarimi la burtica si la sani dar incerc sa nu ma scarpin si ma dau cu ulei de masline. Ieri nu prea a miscat bebelina si imi faceam deja griji cand, spre seara s-a gandit ea sa ma linisteasca cu niste suturi de numa....ca sa mor eu dupa ea , nu alta.
Vad ca sunt subiecte foarte interesante, eu ma gandesc sa il intreb pe dr cu care nasc ce trebuie sa imi aduc la spital la nastere ca sa nu iau bagaj prea mult dar nici prea putin. Doamne, vorbim deja de nastere si bagaj...wowwwwww.....mai avem putin si ne tinem puisorii in brate!!!!!!!

Sfarcurile mele s-au format de pe la 3 luni - nu glumesc - sunt tari si iesite in afara, inainte nu erau asa, si au deja muguri pe ei deci cred ca e bine ca se pregatesc deja! Oricum de cateva ori am gasit patat si sutienul si maleta cu care eram imbracata, sau pijamaua, sper sa insemne ca e bine.
Bibuga si eu cred ca daca stai linistita si ai grija de tine, mult relax la pat, totul o sa fie bine. colul se poate inchide si singur de la sine putere, deci nu e neaparat sa ramana asa pana la nastere, dar clar, trebuie sa ai grija!!!!
Fetele cu probleme fata de dr ocupati, sunteti sigure ca o sa va fie alaturi la nastere? SUnt de acord cu Crixia, schimbati-i, eu am ales un dr care abia si-a terminat rezidenta(in Belgia, e drept), foarte bun chiar daca nu e profesor doctor, dar sunt foarte multumita de el, nu e foarteeee ocupat si daca stabilim o ora, exaact la acea ora coboara si ma ia sus la el si ma consulta, nu astept nici macar 10 minute. La partea asta sunt super multumita.
Pooh si Adriana au scimbat deja prefixul, uff de-abia astept sa il schimb si eu, doamne ce putin a mai ramas!!!
Poop la toate mamicile 

, sanatate multa si bebici sanatosi si frumosi!!
viitoare mamica fericita!!!
26+
Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
monica2008 spune:
buna fetelor ce rapide sunteti la scris
bibuga stai la pat si nu te preocupa ai sa vezi ca o sa fie bine,cumnatamea a stat cu col deschis de la 6 luni si a nascut un baiat de tie mai mare dragu sa te uiti la el are 14 ani...asa ca repaos la pat si fara stres
goiva te asteptam cu vesti bune
am vazut ca vorbeati de bagaj pt spital al meu e aproape gata
,trebuie sa imi mai cumpar eu 2 camasi de noapte si gata.aici iti trebuie 3 body,3 compleuri cu maneca scurta si 2 bluzite maneca lunga,3 perechi sosetute,o caciulita,3 camasi de noapte ,halat tampoane si cam atat daca nu ma insel oricum imi spun iar cand incep cursurile![]()
doamne ce repede trece timpul am deja 30 de sap mai am putin si imi vad comoara
fetelor ce putin mai avem!!!!!!!!!!!!!emotii ceva?
monica mamica in devenire
+30
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
pooh spune:
Ies la o plimbare cu Timea,trebuie sa ma duc sa-mi avizez concediul medical(risc maternal).Vreau sa trec neaparat pe la piata,mi-e pofta de mor de niste capsuni
,ieri am cumparat un kg,si i-am topit aseara,acum mi-a cerut fiica mea si n-am avut ce sa-i dau![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
30+
CRIXIA spune:
Io-s tare nervoasa! Imi trebie o semnatura pe un formular ca sa obtin vaccinul pt bb (imunogobuline) si nu reusesc sa dau de dr.( ba ca e ziua sanatatii si nu e la cabinet, ba ca n-a venit, iar azi era in cocediu). E doar 1 zi/sapt la cabinet si in rest nu-i de gasit, iar saptamanile trec! Vreau sa am vaccinul acasa in frigiderul meu, sa stiu ca pot naste oricand! 
Crixia mami de
Alexia ( 2003) &
+22 sapt 
elenada spune:
Hello dragutele mele.
Scrieti nu gluma. Greu tine omul pasul cu voi.
Muffi pup dulce pe amandoi si va imbratisesz cu drag. Nu te mai consuma pt toate persoanele a caror gura vorbesc fara ele. Asa e lumea rea si invidioasa. Noi sa fim sanatoase si bebelusii nostri ca restul nu mai conteaza. Iar apropo de varsta o femeie la 40 de ani e in floarea varstei avand in vedere cat avea Iliasca cand a nascut. Deci abia la 67 de ani o femeie e batrana pt un bebe si poate nici atunci.
Bibuga multa sanatate si stai cumintica in pat. Mergi la baie si atat. Daca te menajezi nu vor fi probleme. Va pup si va tin pumnii si la cat mai multe saptamani de sarcina pana la termeni.
Fetele care se lupta cu raceala sper sa scapati cat mai repede de ea. Fiti si voi mai darnice si dati si la altii nu tineti numai pt voi raceala.![]()
Sanate va doresc
Adriana Pooh felicitari pt schimarea prefixului si asteptam sa il mai schimbat o data. Multa sanatate sarcina la termen si fara probleme.
Duminica am vorbit cu o amica care a nascut in februarie la Elias si mi-a zis ce bagaj imi trebuie.
Stiu ca suntem cateva fete care nasc la Elias asa ca o sa va scriu ce am aflat si eu.
Bagaj nastere Elias- doua trei camasute de noapte e bine sa ai mai ales ca nasti natural si ca e si vara si poti transpira.
- un pachet de vata tot pt cele care nasc natural.
- Tampoane sterile( nu stiu ce sunt dar am inteles ca tot la nasterea naturala ar fi nevoie)
- pompa de san e bine sa ai pt a evita eventualele probleme aparute cu lactatia. Daca nu ai nu e foc ca se face rost de una si acolo.
-lenjerie intima cat considera fiecare. am inteles ca la nasterea naturala e indicat sa ai mai multi chilotei.
- Pampersi comprese sterile pt sani si putin ser fiziologic, tamponele pt sani.
- la alegere daca vrei poti aduce hainute pt bebe de acasa daca nu ii infasa ei galuscute asa. Ma gandesc ca fiind iulie le-ar prinde mai bine niste bodyuri.
- un unguent pt bebe impotriva iritatiilor si a arsurilor.
- calmante in special algocalmin fiole e bine sa aveti la voi.
- cana farfurie acamuri.
- ea zicea ca mancarea pt lauze e foarte buna si bogata in proteine.
dar acum depinde de gusturi.
oricum poti primi vizite fara probleme si orican iti pot aduce de acasa de ce mai ai nevoie.
Cam asta ar fi in mare.
Eu am intrebat si de rezerve dar mi-a taiat avantul.
Rezervele sunt in sectia de ginecologie si sunt departe de bebei. Trebuie sa traversezi holul si sala de asteptare pana intri in maternitate la bebei. Daca esti in salon ai bebelusii aproape. Daca esti ci cezariana e mai bine sa fii aproape. Cica si saloanele sunt curate.
Si nu in ultimul rand plicurile cu banuti.
Cica daca te lipestie de o infirmiera nu ai treaba. Are grija de tine.
Hai ca m-am intins ca o zi de post.
elena
+26
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Elena multumesc
Chiar intrebam in stanga si in dreapta cum e la Elias su bagajul de spital
Ayda
28+