Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

'neatza si de la Cta!

Are dreptate Bibuga...turbo-reactiv-ul

Alina interesanta explicatia cu "simt pe bebe asa jos miscind,efectiv in kiloti". Si eu la fel simt, chiar daca uterul e destul de ridicat.
Sanziana multam! De unde medicamentele? din spital sau cu reteta dupa externare? Ma gandesc ca poate s avina lapticul pana ajungem acasa.
Fetelor, eu am alaptat, fara prb, 6 luni exclusiv san, apoi cand am inceput diversificarea intr-o luna a secat, caci bb s-a adaptat f bine la mancarica. Pentru mine e un sentiment alaptarea, iar acum n-as vrea sa vad ca sanul produce, bb sa planga si sa nu-i pot da.
Rallu muulti , am notat Dostinex
Pooh de care ciorba?! Si eu am cam uitat sa gatesc...
Alex@sara chiar vapor de nervi, d'ala de croaziera! Detest dezordinea de acest gen! Bleah!
Parerea mea ca medicii ocupati nu au timp de toti pacientii. Eu zic sa schimbi.
Giova mai e un pic pana la intalnire! Bafta! Sa revii cu vesti bune!

Cat despre bagajul de spital eu va pot spune de la mine asa: ar fi nevoie de unul mic, de urgenta: vata, fesa sterila, pampers, papuci, camasa de noapte; iar cel mare sa contina lucruri utile " de dupa".
In urgenta m-am schimbat de hainele de acsasa, mi-am pus camasa de noapte, papucii, iar in sala de travaliu mi-au cerut vata, fesa, apoi dupa ce a iesit la aer bb, mi-au cerut pampersul.
In rezerva, mi-a adus sotul celelalt bagaj(cel mare, troler-ul cum ziceati voi).
Pe bb, acum 6 ani l-au tinut cu scutece din spital. oricum, era prea mica 2600 grame, nu ii veneau decat 2 body-uri cand am ajuns acasa.
Acum, voi merge la spital privat, iar situatia va fi total schimbata.

Crixia mami de Alexia ( 2003) & +22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bibuga, ai grija de tine si stai la pat!!
in cel mai rau caz, daca se intimpla ceva, sa stii ca prietena mea cea mai buna are ambii copii nascuti la 26s (chiar mai devreme putin). in ziua de azi sint aparate performante. sa speram ca nu se intimpla nimic.

giova, bafta la eco. poate ne faci o surpriza

Patricia s25 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bibuga, imi pare rau ca ai venit cu asa vesti.bebe are toate sansele la asa o varsta a sarcinii,asa ca nu te mai gandi la asta.important e sa te odihnesti

giova,bafta la eco.sa vii cu vesti bune
metodele alea de format sfarcuri sunt cam dureroase :(((( mai ales imediat ce vine bebe pe lume si sanii sunt super umflati :(((
tin minte ca Ebonee a supt de 2 ori si avea asa o ventuza de mi-a despicat sfarcul in doua,nu stii ce durere era acolo,saracuta nu putea prinde de ele :((((
fata a crescut bine merci si cu formula,eu sunt mai bolnavicioasa ca ea si am stat la tzatza mamei 2 ani :D

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

nu mai lucrez-stau in conc.medical de 2 sapt,urmatoarele sapt.le rezolv si din 11 mai intru in prenatal.am simtit eu ca ceva nu e in ordine,efort mare nu fac,mai ales acum ca am aflat de situatia colului.
sper totusi sa nu fie ceva f grav ,ca altfel m-a fi internat dr.
in orice caz daca se intimpla sa vina bb mai repede cu siguranta nu voi naste la mat.veche,acolo nu au aparat de ventilatie pt prematuri.

va mult.pt gindurile bune!

bibuga 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alex&Sara, naspa ca trebuie sa stai atat sa te vada dr. T. Daca te inarmezi cu rabdare poti ramane la el, dar eu cred ca sunt si alti dr. buni.
Eu de ex, stau max 10 min. inainte de a intra la eco.
Bibuga, imi pare tare rau ca s-a deschis colul. Am mai tot citit despre asta si cred ca repausul la pat te-ar ajuta si cred ca cel mai bine. Fiecare zi in plus conteaza. Si eu te vreau mamica de zmeuric si nu de albinuta.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna fetelor, am niste arsuri de simt ca imi ard pana si urechile si creierul nu credeam ca sunt asa rele arsurile astea,ca am mai avut dar suportabile. acum imi dau lacrimile cand ma ia .am mancat niste placinta cu mere cand m-am trezit si cred ca de la ea mi-e asa rau....
Ma ia groaza daca asa osa fie ultimul trimestru.....

Meleea 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Crixia,am facut o ciorba de varza,a iesit delicioasa....Am mai cumparat ioeri spanac din piata,dar mi=e lene sa ma apuc sa-l curat.....Eu am alaptat-o pe Timea 8 luni,insa in paralel i-am dat si formula....Intr-adevar e un sentiment minunat si unic alaptatul,insa pana mi s-au desfundat canalele,am crezut ca innebunesc....am facut si eu mastita,era sa nu ma lase acasa din spital din cauza sanilor....cu pompa de mana si cea electrica nu am reusit sa-mi desfund canalele,veneau 2 asistente din ora-n ora aproape 2 zile in spital sa ma mulga....imi venea sa urlu....mai bine nasteam inca o data....Sper din toata inima ca data asta sa fie mai bine.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata

Bibuga repaus total la pat si ttul va fi bine, nu mai e asa mult, sunt sigura ca va fi bine

Alex&Sara imi pare rau ca nu ai reusit sa intri la dr, am o prietena care a nascut cu el acum 2 ani si tot asa patea statea cate 2-3 ore pe la usa lui, stiu de la ea ca se vine si fara programare si oricum nu se tine cont de programare , sper data viitoare sa ia noroc mai mult

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 29+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am schimbat prefixul azi

au mai ramas 10 saptamani

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Adriana!!! Doamne ce putin a mai ramas.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput