Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mi-au venit contractele pentru prelevarea de celule, acum s ale citim atent sa le semnam si gata..astept sa ne trimita kitul de colectare.
Vad ca pretul e de 1050+2020 lei plus 140 lei/an taxa de intretinere.

Voi in cat timp de la expediere ati primit kitul? Si tot prin posta?

27+ Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

[/quote]

Blanca prenatalul nu are nici o treaba cu indemnizatia ptr bb. Prenatalul si lehuzia sun concedii medicale. Lehuzia e obligatoriu 42 zile pe care le ai dupa nastere si dupa aceea intri in dreptul la indemnizatie, iar prenatalul sunt maxim 84 zile pe care ti le poti lua, daca ai nevoie(deci nu obligatoriu) inainte de nastere.

viitoare mamica fericita!!! 26+ Isabelle
Zambeste, viata e frumoasa!!!
[/quote]

Deci Coccorina ca sa inteleg exact..banii pe care ii iau pe prenatal pana la nastere (o luna sa zicem) nu intra in calculul indemnizariei. Adica daca in iunie intru in prenatal atunci luna iunie nu intra in cele 12 luni de calculatie pt indemnizatie?

27+ Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Blanca, prenatalul, adica veniturile de pana la nastere intra in calculul indemnizatiei. Sper ca nu te-am zapacit mai mult.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

buna ziua burticute sper ca sunte-ti bine toate.
am intrat pe aici sa intreb daca mai este cineva ca cazul meu si daca ar trebuii sa imi fac griji.de cand am intrat in saptamana 27-a de sarcina,m-am trezit cu o durere insuportabila la mijloc ,mai exact imi scuza-ti expresia ,noada fundului.durerea asta o simt numai cand calc pe piciorul stang si o simt nu numai la noada fundului ci si pe soldul stang,dar numai cand calc pe picorul stang.am ajuns s anu m-ai pot merge mult pe jos din cauza durerii,deabea ma pot intoarce pe o parte si pe alta in pat.oricum sambata merg la medic si am sa vb cu el ,dar vroiam sa stiu daca a mai trecut cineva printr-o asemenea experienta?
multumesc pt un eventual raspuns ,multi pupici din japonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

am vb cu doc meu si mi-a zis sa astrpt rezultatul la antibiograma si pana atunci sa iau urinol pliclete(antiseptic urinar)

Meleea 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Salutare! Eu va citesc in fiecare zi dar mai greu cu scrisul, pentru ca in general nu am vesti foarte bune. Se pare totusi ca m-au intarit si acum merg pe fie ce-o fi , sunt pregatita pentru aproape orice.

Rallu si eu am lacuri vasculare in placenta si nu doar cateva ci numeroase. Din cate m-am documentat, si am vb si cu medicul meu si cu dr Herghelegiu, acestea constituie un defect de structura al placentei care nu influenteaza cu absolut nimic functionalitatea acesteia.Sfaturile medicilor au fost sa nu le bag in seama.

Si eu am reusit sa racesc chiar in ziua de Paste.Simptomele au fost dureri in gat mai ales la inghitit, imi curgea nasul si ochii, stranut. M-am tratat cu 5-6 cani de ceai de lamaie cu miere, Redoxon (capsule efervescente de vit c de 1 g), kiwi, portocale, usturoi si ceapa verde la greu, si 2-3 reprize de sauna sub pilota, iar 3 zile am stat numai in casa. Mi-a trecut dar mai vb usor pe nas. Eu am mancat usturoiul cu supa si nu am avut nicio arsura.

Voinicelul nostru se pare ca va avea DSA,(defect de sept atrial). Inca nu e 100% sigur, dar acolo se vede la eco un defect de structura al peretelui atrial. In plus se pare ca i-a fost frig si si-a infasurat si cordonul in jurul gatului. Vom vedea ce va mai face pana la sfarsit, dar deja e cu capul in jos...medicii spun ca se poate orice pana la sfarsitul sarcinii, sa se intoarca sa-si desfaca dubla circulara de cordon etc.

Eu voi naste la Giulesti cu dr Celus Tarpan. Rallu parca tu erai tot la Giulesti dar nu stiu daca in aceeasi perioada si parca si Daria. Eu am incredere in aceasta maternitate desi de-a lungul timpului acest spital si mediciii de acolo au starnit tot felul de controverse. Stie cineva ceva despre sectia de neonatologie de acolo?

Am o verisoara care a nascut de curand la Medlife. A facut cezariana si in 3 zile i-au dat drumul acasa, conditiile sunt absolut perfecte,mamica si fetita au primit absolut tot ce au avut nevoie de acolo, din pacate pentru mine si costurile pe masura.

Si inca o intrebare: Trebuie sa vb inainte de nastere cu un medic pediatru? sa ne inscriem la el sau ceva de genul acesta?

Gata, m-am intins ca pelteaua Sanatate si sa ajungem toate si toti cu bine la termene.

26+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Meleea eu stiu o graviduta, care in primul trimestru s-a tratat cu Urinal si a scapat de o infectie urinara
Cred ca in trimestru II, totusi , nu mai sunt atat de multe pericole in ceea ce priveste administrarea de antibiotice.

26+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello zmeurici

Noi azi am primit kitul pt recoltarea celulelor stem. Vinerea trecuta am trimis contractele si azi mi-a venit kitul.

Joi ne apucam de renovat camera bebeilor. Sper sa iasa cum vreau.
Voua culoarea lila deschis vi se pare o culoare inchisa care face o incapere sa para mica in conditiile in care mobila e alba si parchetul la fel?

Cat despre rautati spuse gravidelor mi se pare strigator la cer sa ii zici unei gravide ca nu mai are neaparat 4 luni pana naste ca intr-o luna poate naste prematur. Trebuie sa fii proasta rau. Cred ca daca mi-ar zice mie cineva asa ceva l-as face cu ou si cu otet.
Cat despre miratul ca e burta prea mare nu va imaginai ce fata fac cand le zic ca am 6 luni jumate. Le las putin sa se hobeze si apoi le zic ca sunt geneni. Dar pana sa le zic ca am gemeni se uita ca la extraterestru.

Moniland felicitari pt noua luna in care ai intrat. Eu sunt putin debusolata. Pana la urma cand intram in luna 7 la 27 de saptamani sau la 28. Si eu stiu de 27 de saptamani.

Multa sanatate fetelor bolnavioare si insanatosire grabnica.

Maine la 10:30 am eco. Abia astept sa vad ce ma fac piticii mei cat au mai crescut.

Pupici

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Blanca, prenatalul, adica veniturile de pana la nastere intra in calculul indemnizatiei. Sper ca nu te-am zapacit mai mult.

Cornelia

Cornelia ba un pic zapacita sunt..caci la topicul de legislatie o fata mi-a raspuns ca nu intra . Am pus o intrebare si la mine la resurse umane dar vad ca nici un semn sa imi raspunda...

27+ Eva

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

M-am intors din oras,rupta de oboseala....acum savurez un ceai si va citesc......Mi-am cumparat 2 camasi de noapte pt. alaptat,sunt destul de dragutele,si nici scumpe nu au fost....as mai fi luat inca 1-2 buc, dar aveau marimi mari,xl.A,si mi-am luat cartea dr.Spock,Ingrijirea sugarului si a copilului.M-am intors cu un hot-dog urias acasa,doamne,ce bine mi-a cazut....si ca sa nu am mustrari de constiinta ca nu mananc sanatos,mi-am luat o revista cu retete de salateSunt dusa rau......Moniland,felicitari pt. luna a saptea.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 30+

Mergi la inceput