Pepenasi de iulie-august 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
flo1980 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dma2007![]() scazati lipsa am avut ceva treaba... vreau si eu la intalnirea cu camy...vineri la 12 ziceti? cristina eu i-am luat slip de baie de la dm(babaylove) eu inca ii slap separat hainele cu detergent lichid dar nu le mai clatesc de 2 ori |
esti insarcinata????? vazui la semnatura _
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
kamelya spune:
salut
cris eu nu mai spal separat hainutele Dariei cam de o luna
moni eu am nascut tot la privat...dar am vazut ca bebei erau tinut in body cu maneca lunga si salopetica cu labute fara maneci...fara caciulita pe cap
cand Daria a fost iritata la fundulet eu am folosit sapun cu glicerina si crema Triderm timp de 5 zile...si acum o spal la fundulet numai cu sapun cu glicerina 2 ori /zi (dimineata si seara) si numai avem probleme cu fundulet iritat
Daria doarme de 2 ore...astept sa se trezeasca sa iesim afara
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
dma2007 spune:
pai eu stiu mai flo daca tu asa vazusi...
Dumnezeu mi-a dat doua minuni
MARIA si bebe mic
sa creasca mare
kamelya spune:
Dma sarcina fara greturi si nastere usoara !
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
Marina_1609 spune:
fetelor va multumesc pentru ganduri bune

monalac, lapte fara lactoza ii dau si eu, NAN
azi se pare ca e mai bine, pana la ora asta doar 2 scaune...apoase dar oricum mai putine. febra e sub 38, deci ne-am mai calmat. o tin in continuare pe dieta
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
flo1980 spune:
Dma
Hmmmm nu ai zis nimic banditoooo, oricum sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bebe sanatos! 
_
flo1980 spune:
Dma cum te simti?
Multa sanatate bolnaviorilor!
_
katalyna spune:
buna fetele!
eu la david nu am avut lohii decat 2-3 zile si nu asa abundent, dar acum la ioana am folosit 2-3 pachete mari de vata ca am zis ca mi se scurge tot sangele din mine
mi-am facut de acasa niste tampoane mari pe care le-am infasurat in tifon. chiloti am avut tetra cu talia mai inalta sa pice deasupra operatiei.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
boticelina spune:
Cristina scutecele de baie de la pampers se numesc "Little swimmers", eu de la alte firme n-am vazut in Cta dar nici nu m-am uitat cu f mare aplecare.
de spalat eu ii spal separat pentru ca mereu fac "nefacute"
, adica bag cate-un lucrusor nou care-mi mai coloreaza restul hainelor si cum majoritatea sunt roz nu se vede asa tare, dar daca mi-as inrozi mie vreo hainutza n-as fi prea bucuroasa. In schimb nu le mai dau clatire dubla si deja de la 6 luni pun balsam (sensitive, ca si detergentul)
Monica felicitariiii
. Ai urmat aceeasi procedura ca la Maria sau e biiiig surprise? ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
M&M spune:
Anna, mie mi se pare ca de semanat tot cu tine seamana Ioana, bine in afara de culoarea ochilor...
Multumesc de rasp in legatura cu scutecele impermeabile si spalat rufe
Monica
!!!...FELICITARI!!! SA AI PARTE DE O SARCIAN USOARA SI BEBE SA FIE SANATOS!!!
Dr Popa ce a zis???
Kamelya, cand mai pui poze cu Daria?
Fug...ne pregatim sa iesim sa ne plimbam...
Cristina, mami de Mihaita 
O sansa pentru Stefanel