*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 9
somnorica spune:
Catalina, am fost la analize. Concluzia a fost ca are in meniu prea multe calorii.Deci, a avut o luna de regim cu pere, mere, spanac si iaurt 0,1% grasime. In concediu a mancat mai aiurea pentru ca nu accepta din borcanase decat fructe, asa ca a avut in meniu orez cu lapte, paste cu sos de cascaval si sos de rosii cu ardei, iar acum mai este un pic si bolnavior. Nu mai este statator si alearga toata ziua. Cred ca si nisipul papat zilnic l-a ajutat sa slabeasca.
Mai pun ceva poze http://community.webshots.com/album/571517957kjvtrR si ma duc sa intretin goanga.
ciao
Robi
mimonix spune:
LA MULTI ANI OLGULE, SA FII SANATOASA SI FERICITA!

LA MULTI ANI BITZA , SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Iote ma unde erau tauroaicele
Am gustat cate ceva, f buna tratatia 
Am vazut bucataras cu haina noua!
Sa aiba parte de multe reclame si sa produca si bani nu numai calorii!![]()
La multi ani (cu intarziere) Robi! sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos! Somnorica, multi pupici si o floricica
!
Tonic,www.compari.ro/masini-de-spalat-c3167/whirlpool-awz-8676-p9033590.html" target="_blank"> masina de uscat e geniala, eu sunt f multumita si o voi folosi non stop (nu numai iarna) . Cele mai multe rufe nici nu mai necesita calcare dupa uscare, factura la curent n-a fost coplesitoare si sunt f incantata. Doar ca sunt nspe mii de modele in magazin si alegi tu fix dimensiunea care ti-e potrivita tie (poti s-o pui si in balcon, daca e inchis) .Pretul a fost mult mai mic in magazin decat cel de pe site.
In rest, nu va mai spun...muci, nicio mancare, maraiala...in fine. Vroiam sa mergem la mare de 1 Mai, cred ca s-a dus in balarii marea noastra 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 am vazut si pozele cu Robi-cel-rotunjor! ![]() si m-am mai benoclat pe Bucataras.. Bubu eu am o doleanta.. dincolo era un feed la commenturi si urmaream mai usor conversatia, aici vad ca nu e.. inca nu stiu cat de usor e la postat retete.. nu te superi ca mi-am zis doleanta, nu? Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
Da, Mihu, se face, se face
Cand te loghezi, vei intra la "pagina mea" si acolo ai adauga reteta, e super simplu acum
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Mimo, multumim!! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Iote ca-l vazui si pe Robi
Somnorico vrei sa ma omori cu marea aia, doar ce zisei ca nu stiu daca mai mergem si ma smiorcaiam si ce vad?
Tenerife 
Si un Robi f dragalas
, deloc prea gras
. Dar, asta cu grasimea am avut-o si noi...nici Vladutz n-a fost in veci prea gras si totusi doctorul i-a recomandat lactate semidegresate si cerealele le-am introdus cu masura si mai tarziu decat altii...ce sa zic, teorii si teorii ! Acum uite cum mananca mazare bob cu bob fugarita cu furculita direct pe masa
E mai mult fun decat mancare si-mi vine sa mor
Ieri a mancat 3 lingurite de ficatel cu legume, trei bucatele de pui la gratar, 3 boabe de mazare
Si pe urma ditamai borcanul de fructe cu orez si un iaurt cu fructe de la Humana
Deci foame ii era dar foame de ce vrea el
Vad ca deocamdata n-are nicio reactie de la lapte, Doamne ajuta! In schimb dimineata n-a mai vrut sa bea deloc
Si a mancat apoi o banana, un mar, un borcanel de branza de vaci de la mega (din alea mici) + un borcan de hipp mango+ banana (vreo 300 de grame in total
) Nu stiu ce sa mai zic 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Doar o vorba
Mihu drum bun si vacanta placuta! Sa-ti priasca si sa va umpleti de bucurie si de energie in patria muma! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
luny spune:
sunta gata masata, fresh, ce bine a fost:)))
somnorica am vazut poze frumoase, a crescut puiul Robi, e tare dragalas!
ce sa mai zic de Tenerife, supeeerb, sa va fie de bine!!
tonic chiar, ma, as putea s-o fac babysitter lejer pe mama, e lesinata!!![]()

mihutza tu aveai mailuri la commenturi pe bucataras?
mie mi-au disparut dupa caterva zile...zbor usor si scurt sa aveti, si multa, multa, multa voie buna acasa!!!
bubu eu nu ma pot loga!!!! am cerut alta parola si nici aia nu merge...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
remaliss spune:

Va pun cateva poze cu noi...http://picasaweb.google.ro/alina.remus.laslau/Rebeca1An#
Va
pe toate!
Alina, o mamica fericita!!