*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
LA MULTI ANI OLGUTZA si BITZA!Sa aveti parte de bucurii si sanatate toata viata!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
tonic
flori ce poze super, sai 2 fete superbe!! moama ce poze, in rochiile acelea ample?japan??cum asa?
clodute ce face Karolina, mai spune-ne de voi..
bubu super siteul!..
il las, fata, la mama, ca nu am alta solutie...am incercat tot ce se poate noi aici, acasa, si nu a mers...asa am ajuns la solutia radicala.....dar osafiebine!! trebuie sa fie bine...de fapt, e bine...papa de rupe, bea si cate 70 ml formula de 2 ori/zi, ceea ce de la noi nu a vrut sub nicio forma...mai nasol e cu somnu noaptea, s-a trezit si a cam plans dupa mine, normal...daca nu ar fi asta, ar fi perfect..e asa de bun acolo, se joaca toata ziua, nu ne striga, nu bazaie ziua deloc...ii alearga pe ai mei non stop, dar asta e bine...noapte, insa...noroc ca rezista mama, ca e miloasa si de asta ii era cel mai teama..dar reuseste intr-un final sa-l adoarma, dupa vreo ora..
tonic spune:
Somnorica, ati avut ceva peripetii in vacanta. Exact genul de aventuri pt care nu vrea sotul meu sa mergem in concediu afara pana nu creste baiatul. El e tare prapastios, daca a patit cineva, sigur i se intampla si lui! Asteptam pozele si vesti despre Robi, stiu ca urma sa ii mai faci niste analize, cum ai rezolvat?
Azi iesim si noi din casa dupa o saptamana, Luki mai tuseste si are muci, dar noaptea a dormit bine, are trei zile fara febra, sper sa fie bine. La el muci si secretii multe apar si de la dinti asa ca s-ar putea sa tot aiba ca vad ca zana maseluta nu da nici un semn, tot cu sase dinti de doua luni stam...
Am comandat OMRON-ul, sper sa vina maine, si incercam si asa sa mai scapam de tuse si muci. Sa vedem cu ce zice dr sa ii fac .
Fug ca se aud zgomote suspecte din dormitor, revin la somnul de pranz.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
luny spune:
Asa ca azi, am program:imi astept tipa sa-mi faca masaj, sper sa nimereasca adresa..Apoi ma duc sa-mi caut dr la gineco, poate o nimeresc dupa masa...daca nu ma duc maine..si dupa, program de voie, prin oras, poate o iesi careva la un suc cu mine...
mihutza11 spune:
bagajele sunt facute.. iar noi avem emotii normal ..
asa de multa lume avem de revazut.. uff.. o sa fie 2 sapt intense.. sper sa fie bine si pe drum cu Andra..
Doamne ajuta!
LA multi ani Naomi de Cenia!
ma duc sa bag un ochi la pozele cu Robi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
bubu05 spune:
Intre timp am vazut si pozele cu Robi, foarte frumoase! Somnorico, tu ziceai ca e gras baiatul? ca arata super bine!
Si am vazut si fetele lui Flore, niste frumoase!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tonic spune:
Luny daca te plictisesti ti-o dau pe Antuca, iti face capul mare imediat [:@]uiti si cum te cheama! Si daca va iese bine actiunea nu mi-o imprumuti si mie pe mami a ta, ca prin toamna as vrea sa-i reziliez si eu contractul lui Oaki ca incep munca si va fi cam greu.
Bubu si eu tot asa m-am trezit cu gatul umflat, dar am dat doua pufuri de tantum si vad ca m-a lasat. Nu stiu de la ce e la mine ca patesc destul de des dimineata, cel mai probabil a inceput sezonul de alergii. Tu de unde te-ai captusit? Si voiam sa te intreb Grande Arena e mall-ul ala nou din Metalurgiei? Ca mi-a promis al meu ca mergem si noi cand se face bb bine ca i-a placut si lui ca-i mare si sunt multe magazine. Acuma sa vad cu ce bani ca la cate am tot comandat cred ca ma duc mai mult in vizita, ca la muzeu, mai ales ca in iunie plecam si la mare, tb sa facem economii.
Somnorica am vazut pozele cu Robi, e rotunjor, dar nu as spune ca exagerat, depinde cu cine-l compari. Important e sa-i faci si controlul ca sa fii tu linistita, ca pana la urma nu tb sa fim toti la fel. E mic, abia a inceput sa mearga, se mai schimba copiii.
Gata, acum chiar plec ca tb sa iau fata de la scoala, sper sa nu mai gasesc alte poze de vazut ca intarzii.
Clau unde esti, ce faceti?
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
bubu05 spune:
Tonic, da e Carrefourul din Metalurgiei. Inca nu sunt deschise toate magazinele, la etaj sunt doar cateva. Dar imi place ca e maaaare si te plimbi pe-acolo cat vrei
Stef doarme si acum , s-a trezit la 4 dimi a papat 180 de lapte, apoi la 8 dimi si inca face nani
Luny, mama ta are rabdare si Mufa e bine, stai linistita
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihutza11 spune:
am vazut si pozele cu Robi-cel-rotunjor!
si m-am mai benoclat pe Bucataras.. Bubu eu am o doleanta.. dincolo era un feed la commenturi si urmaream mai usor conversatia, aici vad ca nu e.. inca nu stiu cat de usor e la postat retete..
nu te superi ca mi-am zis doleanta, nu?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
bitza037 spune:
buna dimineata!!!!!
multumesc din suflet pentru urari Liana - pt.prima urare, multi si pentru celelalte randunici care mi-au urat La multi ani...Mihutza,Cami,Clodute, Nicoleta,Stela, Bubu, Luny
dau de mancare si de baut fiecare ce doreste
de abia astept sa ma linistesc ca luna asta a fost extrem de incarcata si solicitanta(curatenie de Paste, pregatiri ziua Antoniei, pregatiri de Paste, pregatiri ziua lu' bitu' care a fost duminica si i-am pregatiti o petrecere surpriza de care m-am ocupat singura si cu ANtonia atarnata de picioare ca a racit la tzara, iar pentru ziua mea nu am mai rezistat si din cauza oboselii si a raceliisa fac nimic desi am cumparat tot ce trebuie pentru torturi, )
asa.....deci dupa ce ma linistesc o sa ciripesc cu voi sa va aratam si noi poze de la petrecerea de un anisor.......si cele facute la studio.
v-am mai citit asa printre picaturi si sa vad daca imi amintesc ce poze am vazut:pe motzatul de Stef,...aaaa si pe motzatul de Vlad a lui Mimo care a murdarit masa cu mazare...
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze