*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (252)
Raspunsuri - Pagina 6
alinusha06 spune:
rami nu stiu de care tort vorbiti dar deja as vrea reteta pls
http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore da miha nici nu stiu cand a trecut parca nu ma pot desparti de ea ,eu am stat numai si numai cu ele , in 3 ani nu am fost despartite 3 zile ca si nr de ore asa ca iti dai seama cum imi este ,plus ca nu stiu ce sa fac am posibilitatea de a o inscrie la 2 gardinite, cu program redus unde educatoarele sunt excelente si la program prelungit unde nu sunt chiar multumita,numa ca nu stiu ce sa fac soacra mea va ramane cu cea mica si mi-a spus ca nu se poate descurca cu amandoua (in cazul in care o dau la program redus),dar sper sa revina sotul la tura si sa o mai ajute el,eu voi merge la serv o sa incerc un business si daca nu merge imi caut un job,candva tot o sa trebuiasca sa plec de langa ele, dar simt ca nu sunt pregatita inca,bianca a avut probleme la nastere si am adorat-o si iubit-o cum nu credeam ca o pot face ,iar cand am nascut a doua fetita ma gandeam ca voi imparti dragostea ca nu o voi mai iubi asa de mult numai ca sa inmultit totul of ce frumos e sa fii mamacand le vad seara in pat cum se urca pe mine si ma strang in brate si ma pupa simt ca am putere sa trec peste tot pentru ele sunt minunate ,dar voi cu siguranta stiti mai bine pentru ca toti puiutii sunt adorabili si ne fac fericiti . http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008) |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
lianam spune:
LA MULTI ANI OLGUTA! Sa fii sanatoasa si noul an din viata ta sa iti aduca tot ce iti doresti !
LA MULTI ANI BITZA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oprescuflore rami nu stiu de care tort vorbiti dar deja as vrea reteta pls http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008) |
http://community.webshots.com/album/571479455VxEVlc ...chiar acum savurez feliuta pozata..am taiat-o special pt tine
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI OLGUTZICA SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULTE BUCURII
LA MULTI ANI NAOMI!
mihutza11 spune:
ola!
am vazut baietzelul dezmotzat, dar si pe cretulin la buca goala!
Luny hai ca o sa fie bine!
Naty va tin pumnii!
Miha mandrutza mea e mai lunga un pic cu 2 cm si mai slabuta cu 600g..
Bubu nu am apucat decat sa deschid noul bucataras.. dar arata bine in haina noua!
Flore frumoase fetele intre flori! si esti o slabuta si tu!
Gudinde in sfarsit concediu! mai din 2007???
La multi ani Simonici si Tomici!
LA MULTI ANI OLGUTZA si BITZA!!! sa fiti sanatoase, voioase si mereu fericite cu piticele si sotiorii!
La multi ani Robert de Somnorica! sa cresti mare si sanatos!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mihutza11 spune:
p.s.1 Flori ce ai cautat in Japonia?
p.s.2 AMR 1 zi! am emotii!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
tonic spune:
Mmmm, bun tortul, Rami, delicios, cam tarziu pt cioco, dar merge...Pt buzita lui Andru mi-am amintit ca eu am avut o crema cu propolis si galbenele sau germeni de grau, nu-mi amintesc exact. Era o cutiuta mica, rotunda, de la Plafar. Era excelenta pt asa ceva, plus herpes uscat, rani cu cojite, toate zdreliturile Antoniei le-am tratat cu ea. Poate gasesti si tu, tare era buna. Cand incepe sezonul cald voi cauta si eu ca urmeaza si zgaibele s tb sa fiu pregatita.
Mimoeu as zice ca instalatorul meu castiga mai bine ca dentistul rapotat la munca, stres si scoala, dar poate Vlad se razgandeste, ca mai are vreme si se apuca de scris poezii...
Nu ma uita cu uscatorul de rufe(dimensiuni, marca, rezultate) ca am o mare pata de cand stau cu rufele ude cate 5 zile!
Lunynu te mai stresa, nu stiu pe unde ai citit tu rautatile alea, dar ai facut cea mai buna alegere. Oricum, asta e o chestie de "bucatarie interna" intre tine si copilul tau, asa ca ce spun altii nu prea conteaza. Si nu e vorba ca e un biet bebelus de trei zile caruia nu-i dai sa suga(si chiar si asa nu e treaba altora)ci de un copilas de peste un an, diversificat complet, superb dezvoltat psihic si motric, asa ca stai linistita totul va fi bine. Acum tb sa ai grija de tine si sa depasesti momentul, e clar ca lui Matei ii e bine la bunici.
Ioana bine ai revenit. Multumim pt vestile de la Naty. Exact la asta ma gandeam si eu ca nu prea are cine sa o ajute si cred ca ii e f greu. Pozele cu tine si DAvid intre flori sunt bestiale, ca sa nu mai vorbim de copanele si fundutul gol. Canapeaua ati luat-o special sa se asoteze cu ochii baiatului in poza, nu?
Nicol Ce mai fac fetele? Cum mai e cu discoteca?
Miha Luca e super! Noapte buna si sa ai maine o zi usoara!
Ma duc si eu la langa puiul meu cel tusitor si mucios.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
tonic spune:
Flori acum am vazut si printesele tale, niste papusi. Cum se impaca una cu alta? Multa bafta cu gradinita. Pt fetita la inceput cred ca ar fi mai usor cu program scurt, dar tu stii mai bine conditiile si depinde mult cum va descurcati voi cu timpul. Multa bafta cu afacerea daca am retinut bine!
Oana am vazut noul "Bucataras", f. frumos, sa fie intr-un ceas bun si sa ajungeti pe locul 1.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi, vad ca Liana a dat startul la urari iar.
Mihutza, ma gandeam la AMR-ul tau ca mai ai doar o zi, cred ca esti tare emotionata! E prima vizita cu mica dansatoare in Romania? Sa aveti o calatorie fara necazuri si un sejur minunat acasa!
Acum chiar plec la nani ca maine sunt singura cu copiii si trebuie sa fiu in forma.
NOAPTE BUNA!
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
cami33 spune:
Buna dimineata! Vrea cineva cafea ???
LA MULTI ANI, OLGUTZA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TE BUCURI MEREU DE VIATA!!!
LA MULTI ANI, BITZA!!! SA FII SANATOASA, SI NOROCOASA!!!
Am vazut un Vladutz-dragutz dezmotat. Mai, cum papa el mazare cu furculita, ce concentrat e.
L-am admirat si pe tizul frumusel, impresionante pozele cu strabunica.
Mihutza, drum bun sa aveti. Daca ai timp poate ne vedem cand treci prin Bacau
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi