Buna fetelor,
Sunt noua pe forum si sper ca am postat mesajul in categoria in care trebuie. Am si eu o mare rugaminte, poate ma puteti ajuta. Va rog sa imi recomandati si mie cateva spitale/clinici sau chiar medici din strainatate specializati in ortopedie pediatrica, pentru ca trebuie urgent sa il operam pe cel mic la piciorusul drept si nu mai am incredere absolut deloc in medicii din Romania. A suferit deja o operatie in Bucuresti care a fost un dezastru total Andi fiind acum mult mai rau decat inainte de operatie. Am fost la mai multe controale dupa aceasta operatie nereusita la diversi medici si toti mi-au recomandat inca o interventie chirurgicala care sa corecteze ceea ce s-a gresit la prima operatie numai ca eu nu mai am incredere in medicii de la noi si as vrea sa mergem sa il operam undeva in strainatate. Va rog mult daca ma puteti ajuta cu sugestii/recomandari v-as fi foarte recunoscatoare.
Multumesc mult,
Aida
noi am operat baiatul nostru in wiena ptr alungire de tendoane la ambele picioare ,are tetrapareza spastica si avea nevoie urgenta de operatie
daca vrei pot sa iti dau toate informatiile necesare
operatia a fost un succes ,a fost facuta acum 2 ani si baiatul se simte excelent