Tort de la Georgi?

Tort de la Georgi? | Autor: beshter

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Fi-miu face un an duminica. Cand l-am botezat nu mi-a ars sa ma concentrez pe 'frivolitati' de tipul tort in forma de masinuta sau marturii sau etc. Ei, acum imi arde si evident ca vreau un tort bun si frumos. L-as comanda la Georgi. Ati mancat tort de la Georgi (de vreun fel)? V-a placut? Spuneti-mi si mie, va rog mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mihaelka noi am locuit linga Georgi si cand au deschis, acum vreo 6 ani, mai cumparam cateodata prajituri de la ei. O vreme nu a fost nici o problema, dar dupa vreun an sa zic asa, am inceput sa ne stricam la burta imediat dupa ce mincam prajitura de la ei. Asta o data, de 2 ori, pina am facut legatura ca de la prajituri pateam asta. De atunci nu am mai cumparat. De aratat, arata bine, dar mie una mi-ar fi frica sa mai experimentez.

Poate am fost noi mai sensibili...cu toate ca barbati-miu nu are astfel de probleme niciodata.

Sa iti traiasca baietelul!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Danat, multumesc mult Si tie sa-ti traiasca feciorul!

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca te referi la cea din Drumul Taberei eu sunt f multumita de ea,acolo am facut atat tortul pentru botez cat si cel pentru turta...daca vrei sa le vezi le am la semnatura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Da, Anca, la aia din Dr Taberei ma refer - de la Orizont, mai precis (stiu ca mai e una pe la Favorit, parca).

Multumesc mult si sa-ti traiasca Mariuca

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Draga Mihaelka, daca am inteles bine, duminica asta e ziua lui Gabriel. Ii urez din toata inima "La multi ani!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Mihaelka sunt f bune torturile de la Orizont. Noi am luat de acolo tortul de Craciun si a fost excelent.

Am avut si eu o problema la stomac cu o tarta cu capsuni, dar am pus pe seama capsunilor stropite cu diverse chimicale si nu au fost spalate bine.

Mergi la inceput