Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

asa, bagati poze ca am timp .

Selene - daria e 100% mamica ei.
Miere - ce copil cuminte ai! nu-l vrei o tura si pe andrei ? imi place cum ii sta lui aidan cu bonetica. scump, scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Fetelor si eu as fi omorat-o pe "amica" respectiva,insa norocul ei mare a fost ca mi-a spus asta la telefon si sta cam la 60km distanta...altfel nu stiu cum reactionam!
Ciufic lasa celulita ca nu se vede ....mai ales in fotografii deci arati super!
Cami multumim de aprecieri.M-ai facut curioasa cu camelliile asa ca am incercat sa ma documentez.Intr-adevar este un arbust camellia dar tot nu sunt convinsa ca alea erau.Si cu ocazia asta am citit si legenda Cameliei.
Miereamara super pozicile ,iar Aidan a fost un ingeras super dulce, mai ales ca nu a plins deloc!
Fetelor David este cam somnolent ,sa fie ceva in neregula...el de obicei nu dormea ziua prea mult si azi nu cred ca a stat treaz mai mult de 3 ore!E cazul sa ma panichez?AAAAAAAA si am avut un cosmar azinoapte de m-a trezit iubitu ca faceam ca Tarzan nu alta!
Vad ca e soare afara si cred ca o sa iesim un pik la aer!
poop

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cami, uite niste poze cu camelii special pentru tine, de pe vremea cand stateam in Los Angeles si aveam un arbust chiar in fata cladirii noastre
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/Camelii#

Aalina, ar fi fain sa ne vedem.

Miere, fain botez, o gramada de copii frumosi prin zona, in frunte cu al vostru.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Sa va fie de bine botezul licuricilor!
Si bun venit noilor fete.
Eu nu am vesti prea bune, o sa tb sa intrerup alaptatul si sa fac operatie pt scoaterea dambocului. Si de acolo cum da DD. Mai prost e ca nu mai pot pleca in tara. In fine nu vreau sa va incarc cu ale mele.
Pisi mic creste frumos si vorbeste cu noi mereu. Motanul il iubeste la fel de mult. Imi e mila de pisoi ca renunta la tziti a lui dar nu am ce face.
Va rog sa imi spuneti si mie cum se procedeaza cu intarcarea daca stiti si cum fac cu formula. Ca habar nu am si nici dispozitie sa caut pe net prea multa
Deja i-am dat laptic de al meu cu bibe sa se obisnuiasca. Nu prea stie ce sa faca dar pare ca invata
Miere frumos decolteu Nu mai zic de bebel si ceilalti participanti.
Vad ca si Aidan sta cu pumnii in gurita. Si al meu face asa si nu vrea si pace suzeta. Tu nu te ingrijorezi?
Uram celor care urmeaza sa se boteze toate cele bune si petreceri frumoase.
Irinac, tb sa incepi sa gandesti pozitiv. Sa stii ca si eu ma impacientam cand vedeam pe cineva racit si chiar luam boala. Dar daca gandesti pozitiv o sa vezi ca o sa fie mai bine.
Selene bine ca ti-e dor de tati
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

daiopri , o sa fie bine.

uite ce am gasit eu despre intarcat:
Cum sa intarci copilul , sfaturi de la mame care au trecut prin asta
Cum sa intarci copilul , sfaturi de la mame care au trecut prin asta - des

Scaderea progresiva a numarului de alaptari intr-o zi se pare ca ar fi una din metodele preferate de majoritatea mamicilor. Aceasta metoda nu numai ca evita eventualele depresii care pot aparea ca urmare a incetarii bruste a alaptatului, dar trecerea spre biberon sau bautul din ceasca se face cu mult mai mare usurinta.

Unele mamici au fost determinate sa isi intarce copiii din cauza aparitiei dintilor care fac dureroasa alaptarea.

In continuare va propunem cateva strategii de succes incercate de mai multe mamici.

Gustare vs. San

Am alaptat pentru aproape 12 luni si am inceput intarcarea de la 11 luni, renuntand la cate o alaptare la fiecare cateva zile, pana cand alaptarea de seara a ramas singura si ultima. Aceasta am inlocuit-o, in sfarsit, cu o gustare si lapte integral inainte de baie si povestea de seara. Apoi, ii citesc si ii cant cateva minute inainte sa il pun in leagan- Maria Voicu

Mi-am intarcat copilul la 10 luni si a fost chiar usor. Pur si simplu am inceput sa ii dau o ceasca cu suc si un biberon de lapte in loc sa il alaptez o data pe zi.

Apoi am crescut numarul meselor cu biberonul la 2/zi si asa mai departe, pana cand am eliminat toate alaptarile.

Ioana

Lasa bebelusul sa conduca

In ciuda faptului ca mama mi-a spus ca este jenant sa iti mai alaptezi copilul la 18 luni, l-am lasat pe el sa decida cand sa fie intarcat. Numarul alaptarilor a scazut pana la 2 pe zi de aproximativ o luna. L-am intarcat complet la 20 de luni. Nici nu am relizat ca il intarcasem pana mi-am dat seama ca nu mai alaptasem de o saptamana. Fara traume emotionale, fara sani mariti si durerosi.

Cristina Sandu

Schimba rutina de dinainte de culcare

Fiica mea, care avea atunci 26 de luni, prefera sa ia ultima masa imediat inainte de culcare. In loc de asta i-am citit din cartile ei preferate. Atunci isi bea laptele si se cuibarea intre perne gata de somn. I-au luat cateva saptamani sa se obisnuiasca cu aceasta rutina si cateva reprize de plans, dar am invatat sa ne consolidam legatura si in alte feluri.

Monica Popescu

pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna dragelor!

LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi Andrei de Ciufik, Miguel de Ariya, Clara de Cadia, Ioan-Calin de Rein

Daiopri, imi are rau ca se lasa cu operatie si cu intreruperea alaptatului , dar important e sa fiti sanatosi! Sa stii ca oricand simti nevoia poti vorbi cu noi, despre orice... ca doara suntem aici una pentru alta si la bine, si la mai greu

Miere, super si pozicile din "tura a 2-a"

Selene, ce bine-i sade Dariei in brate la taticul ei! Ma bucur mult ca v-ati impacat

Veronica, ai o pletoasa dragalasa foc... iar pozele cu fundita rosie sunt delicioase

Yashi, o sa vezi ca o sa va descurcati foarte bine si fara buni, va veti face voi rutina voastra si va fi totul perfect. Felicitari pentru botez

Jasmi, ce a crescut Iulia, si ce frumos zambeste Multe felicitari pentru fetita cuminte

Crisspy, Razvan e un dulcic! Baiat mare si frumos! Sanatate multa sa aiba, sa scape si de tratament!
Ce "Saniuta fuge"... La noi tati (cica) ne canta "Jingle Bells" si "Deck the Halls"...are inclusiv clopotei si alte zuruitori - va dati seama ce veselie e e la noi prin casa

Lisa, spor la pregatiri!! Ultima suta de metri!!!

Aalina, spor la scris! Si multa bafta la vaccinat, sa nu fie nici o problema. Abia astept sa vina patutul... ca deja bebe se cam inghesuie in cosulet. A crescut baiatul, ce mai!

Arriel, bine ai venit la noi! Mai scrie cateva raspunsuri sa scapi de sub moderare. Acum raspunsurile iti apar doar dupa ce sunt aprobate, deci dureaza ceva - dupa ce ai vreo 10-12 vor aparea in timp real.

Flowerbee, ma bucur mult ca a iesit frumos botezul, imi place mult cum ne-ai povestit. Asteptam pozici maine

Cami, spor la cumparaturi, sa gasesti lucrusoare frumoase...si sa ne arati si noua MisterMister a avut de cateva ori kktelul verzui, citisem in Dr Spock ca e OK, asa ca nu m-am agitat prea tare.

Irina, sper sa-ti iasa planurile asa cum iti doresti tu (nu cum vor cei din jur), sa aveti un botez superb

Alina2700, pai eu la faze din astea as fi facut urat de tot... ca nu mai imi calcau a doua oara prin batatura Ooofff ... ce oameni... altceva nici nu pot sa zic... doar sa va urez sa va iasa bine analizele

Azi am fost harnica - am adunat nitel prin casa, si am facut si niste ardei umpluti...o bunatate Iaca asa ploua la mine in gura Cine se scoala de dimineata departe ajunge - la recomandarea health visitorului meu, noi (eu si bebe) am ajuns azi si la apointmentul de la Stress Centre, si tanti de acolo a hotarat ca as avea nevoie de cateva sedinte de reiki... sa ma destresez Astept sa ma sune sa-mi spuna cand sa vin (am rugat sa ma programeze seara, sa il las pe bebe cu tati lui sa ma pot relaxa in tihna )

Va pup si me'c sa pap ca mi-e o foameee

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Multumim si spunem si noi LA MULTI ANI! celorlalti licurici...azi am depus si noi actele la ambasada italiana sa-i faca pasaportul cetateanului!
am fost sa-i faca poze si am ctrapat de ras ca eram 5 adulti care se chinuiau sa trezeasca un ghindoc...le sforaia,tata,de n-avea treaba...tare simpatic...
am fost si la restaurant si am aranjat meniul,deci pe 14 iunie il crestinam pe Miguel!cu tot cu copii suntem deja 148 de persoane!!!!o sa fie ca la balamuc,dar asta e !!hai ,va pup ca plange!

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Ce va invidiez pe cele cu copii cuminti. Fetita mea este o mica terorista. Initial ne-am luptat cu niste crize mari de colici, acum vad ca au mai trecut, dar motive de plans se gasesc oricum. Iar plansul este un fel de urlet cu f. multi decibeli. Una din bunici a crescut trei baieti dar a zis ca nu a mai vazut asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, felicitari pt botez! F frumoase pozele, Aidan e un scump! Aratati f bine cu totii, ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit!

daiopri, imi pare rau ca se ajunge la operatie! Lasa ca o sa fie bine pana la urma! Cu intarcatul ce sa zic, cred ca e f bine ca ai inceput sa-i dai lapte de al tau cu biberonul, de acum credca poti s aii introduci formula treptat, citisem la un moment dat ca la 3 zile poti mari cantitatea: 3 zile doar o masa cu formula, apoi urmatoarele 3 zile 2 mese de formula si tot asa, dar asta daca mai ai laptic de al tau, daca nu cred ca poti merge mai agresiv si bagat formula mai mult, nu cred ca e problema.

lisa, poate ai mai mult noroc cu noii nasi! spor la pregatiri!

Si noi avem botezul sambata, o sa avem multa lume si in concluzie multa treaba. cam 100 de persoane, poate un pic mai mult, dar includ si copiii care sunt vreo 30 macar..facem acasa ca avem casa mare, dar o sa avem treaba nu gluma..noroc ca avem ajutoare. Si eu sper sa imi iau liber joi si vineri de la serviciu, sotul la fel. Cu nasii noi ne intelegem f bine, prieteni apropiati, avem 2 perechi de nasi, si ei de abia asteapta botezul. Sper sa avem vreme buna si sa nu ploua, ca e cam nasol..speram sa mai stea lumea si prin curte, sa nu se super aglomereze in casa, daca ploua cam nasol, desi avem niste corturi.

Si bebele nostru incepe sa se trezeasca pe la 5 in loc de 6,7 cum se obisnuise, sper sa fie doar ceva temporar si sa nu isi schimbe programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Noi avem botezul pe 9 mai si am niste emotii... Sper sa fie bebe in toane bune altfel preotul nu are nici o sansa . Si sper sa fie cald ca vom avea amandoua rochite destul de subtiri. Chiar, voi veti purta aceeasi tinuta la biserica si la restaurant?

Mergi la inceput