Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
alina2700 spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTEZI IMPLINESC LUNITE!
INCA O DATA FELICITARI PROASPETILOR CRESTINI!
In sfarsit am reusit si io sa vad montajul lui Alinuk ,mi-au dat lacrimile super emotionant si foarte frumos realizat!Eu nu ma pricep sa fac montaj dar am sa-mi bat capul poate cine stie...pina la urma o sa reusesc!
Irina C imi pare nespus de rau de faza cu nasii ,te inteleg perfect ,si eu am patit ceva similar...dar nu cu nasii,noi am fost in vizita la niste amici pe care i-am intrebat in prealabil daca nu cumva sunt raciti sau alte chestii ,ca dupa 2 saptamani sa-mi spuna ca unul din ei are hepatita B iar altul hepatita A.Imi vine sa mor, ne-am programat deja la analize ...si a mai avut tupeu respectiva amica sa-mi spuna ca ei i-a zis medicul ca nu se transmite niciuna din ele ,desi eu stiu ca hepatita A este virala si se transmite mai ales in colectivitai....
Daca am fi fost in tara cu mare placere ti-am fi botezat noi comoara de Andrei ... dar din pacate abia in august ajungem acasa!
Ciufik vazut poze de 4 luni! Super bebic,ca sa nu mai spun ca am omis data trecuta...ca ma enervezi cumplit cat de bine arati ,parca nici nu ai nascut tu ca si Bebelusi dealtfel...
Fetelor poop la toate !
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
IRINA.C spune:
VA MULTUMESC pt tot Alina 2700 nu esti singura care s-a iferit , iti multumesc si tie si lui Flo si inca altot cred...10 cupluri care s-au oferit.Am vrut sa-mi respect parintii prin faptul ca nu am schimbat nasii pt ca parintii nasei i-au cununat pe parintii mei si m-au botezat pe mine.Ei ne-au cununat(cei tineri) si culmea si-au exprimat dorinta de a boteza, s-au simtit ofensati sa nu fie ei, ceea ce nu arata DORINTA.Imi pare rau pt Andrei, merita mult mai mult.Sper sa fie bine , sa nu raceasca.de hep A ce sa mai zic, asta chiar se ia!O omoram pe respectiva cred.Hep B nu e asa usor, aici intr-adevar nu e cazul.Dar dc avea chiar hep A ca la noi la un asemenea dg se interneaza omul , o haleam cu fulgi cu tot.
Am vb cu dj, cu fotograful azi mergem si la rest sa vedem ultimele detalii si gata!Tineti-mi pumnii sa gasesc acolo macar o camaruta , vorba lui Bee de 2 pe 2 sa-l tin pe Ochila ca eu la masa cu tot puhoiul nu vrau sa-l tin.Si deja mi-au scos ochii ca e botezul lui nu nunta mea...Avem si noi realizat un filmulet in genul lui Alinuk---fff frumso, imi palce ca are si comentarii , al meu nu are, Radu nu ma lasa sa pun, dar nu am resusit sa l pun pe youtube e facut in pro show gold :( nu inteleg de ce ..si am vb cu dj sa mi aduca retroproiector si ecranul respectiv. A fost f dragutz pt ca au zis ca nu ne costa nimic in plus si imi aduc si masina de balonase...nu dati cu paru' mi-a placut ce am vzt la cineva.
Andrei a adormit din nou singur , am vzt ca la un mom dat caruselul il enerveaza si tre sa-l opresc si nu mai plange si...nani.
Ciufik...e de coma baiatul tau eeeeee fffffffff FRUMOS!!!Sa-ti traisca !
Selene e fff frumoasa si SENINA Daria cu taticul ei, uite sa se uite si fetele cat de schimbata este fata de pozele anterioare.
va pup k a venit tata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
miereamara spune:
Baiatul meu a fost un zambaret toata slujba, si apoi la restaurant si la petrecere ieri, a stat "de vorba" cu toti copilasii, a trecut prin bratele tuturor invitatilor....era cel mai fericit.
Bee felicitari pt micuta crestina.Sa va traiasca!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ciufik spune:
Fetelor multumim pentru complimente , Alina2700 nu-s asa slaba si sa vezi ce celulita am pe fund si coapse...deci, stai linistita .
Si io o omoram pe aia cu hepatita A, cata nesimtire si inconstienta!!!
Bee - esti o sensibila , ma bucur ca a iesit botezul asa cum vroiai, acum sa incerci sa o impartasesti pe Alexia cat de des si o sa vezi ca o sa fie bine (si eu care ziceam ca nu dau sfaturi, ca nu suport sa le primesc. dc te-a deranjat comentariul meu).
Jasmi intru sa vad fetita.
pupici,
roxanaz spune:
ziua buna gagici
Irina.... ce faza cu nasii! no comment cum a mai dormit Andrei? s-o fi vorbit cu capra mea... ca si asta e la fel... ar merge niste pantofi asortati cu blazer-ul ala.. visinii
Patricia cum e Vladutu' mic? mai bimne?
Flowerbee sa va fie de bine botezul si sa fie sanatoasa Alexia!
Adina (yashy) imi pare rau ca pleaca mama ta... dar precis va veti descurca perfect singurei ce mai face Luka?
Lily ninge la voi??? mama, de la 25 de grade.... dementiala vreme, nu am ce zice
nici noi nu am simtit cutremurul de sambata, eram in masina in drum spre casa.
cami_antonia spune:
alina si miere felicitari pt noii crestini ... sa fie sanatosi si dragastosi ...
acum asteptam a doua tura de botezuri de week-endul viitor ... caci noi vom fi in a treia tura pe 10 mai ...
irinac eu ti-am zis ca tre sa fii mai tare pe pozitii ... trebuia sa faci ca lisa ... sa renunti la ei si gata sau sa mai pui o pereche ... si gataaaaaaaaaaa
eu azi o voi lasa pe bebe cu tati ... adica cu sotul ... si eu voi pleca calare pe magarete la cumparaturi de imbracare pt botez daca voi gasi ceva ....
iar maine astept coafeza la mine acasa la prima oraaaaaaaaa ... sunt super fericitaaaaaaaa
mai e normal sa aibe caca culoarea verde inchis ... dau numai san ... si nu mai face de multeori pe zi ... si mai mult stiumulata decat singura
sa vedem daca mai facem azi vaccin sau maine ...
pupici la toata lumea
alina2700 superbe florrrrrrrrrrrriiiiiii ... nu stiu daca acelea sunt camelii da o voi intreba pe mama care e profa de bio ... mercic ... voi sunteti minunati ....
anuc de ce nu iti placea geografia??? e f frumoasa ... eu daca as avea timp as vizita toata lumea asta ... sa o cunosc ... cu traditii , obiceiuri , munti, ape, lacuri ... etc ...sunt innbunita ...
ciufik poze superrrrrrr ... frumos 4 luni ... noi mai avem pana atunci ...
lisa chiar v-ati schimbat nasii???? ma bucurrrrrrrrr enormmmmm
Camelia
roxanaz spune:
tot io:
jasmi, bine ati revenit!
alinuk, miere, sa va fie de bine botezul si voua!
si acu ma duc sa vaz poze
Ciufik spune:
Jasmi - ce mare s-a facut Iulia - zambareatza!
Si ce frumos doarme ea in scaunul de masina si in carut...noroc ca vad in poze cum dorm bebeii in masina/carucior, ca andrei nu serveste.
miereamara spune:
O noua tura de poze de la botez:
http://community.webshots.com/album/570900923VPTvkY?start=48
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ciufik spune:
asaaa, ca tot am "descarcat" copilu' adormit cu tot cu marsupiu in pat, am mai vazut poze noi pe gmail:
Aalina - mi-au placut pozele in care sunt fratiorii "lipiti" la varste asemantoare.
Veronica - ce frumoasa e motzata ta. nu zic ce par are, ca stii , da' ce oki. ce zici, ne incuscrim? promit sa fiu o soacra buna. . pozele cu pamponu' rosu sunt de exceptie.
Lisa- ce vesela e ana-ciufulita!
cate kg are ciufulita ta? ca tot de categoria grea mi se pare.
Crisspy - ce dulce e razvanel cu palarioara alba. zici ca-i "mariner".