Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eseea am pus povestea la blog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Buna ziua mamici si licurici.
Bebelina mea e foarte agitata de ieri. Nimic nu-i convine, nu vrea decat in brate si plimbata. Adoarme tot in brate, zici ca tai lemne pe ea si cand o pun jos face niste ochi maaari... Sper sa nu raceasca, a si tusit de cateva ori, poate dam o fuga pana la dr mai tarziu.

Micola eu folosesc pompa manuala de la Avent si sunt foarte multumita. Startul este mai greu dar dupa aceea, daca o mufezi cum trebuie,iese laptele foarte usor.

Irina si pe mine ma cearta mama ca nu am mancare gatita, dar ea saraca se ofera sa-mi gateasca.Si acuma ce sa-i faci, asa-s mamele: cicalitoare.Eu pe a mea o las sa vorbeasca

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am venit de la vaccin. Bebe a fost foarte cuminte, a plans doar un pic, iar in drum spre casa a dormit in continuu, si ca sa nu il deranjam am facut ture prin oras, am platit gazul, curentul, etc. .

La 2 luni si 3 saptamani avem 6200 gr si 66 cm, oare mai e cineva asa lungan ca noi la aceeasi varsta??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Fetelor sa va povestesc ce medic de familie nebun am: a vazut ca sunt racita, ca arata rau gatul meu si mi-a zis sa iau vitamina C - 6 pastile la 4 ore , voi ati mai auzit asa ceva????asta ma baga in mormant....asta inseamna ca stau numai sa sug pastile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bebelusi e buan vitamina c in raceala; eu iau cetebe pt ca is racita

noi am avut sambata botezul; a fost f frumos; o sa incerc s apun poze dar nu reusesc sa intru pe contul comun

am fost vineri si la control de 3 luni; are 64 cm si 6700; insa pediatra i-a pus diagnosticul de usoara hipertonie axiala ; si pt fornaiala aia de care va ziceam si in cap anterioare o facem o vizita si la ORL.

am fost azi la control la neurologie pediatrica si intradevar asta e dignosticul; zice ca nu e patalogic si ca se rezolva cu kinetoterapie; ca sa facem in fiecare zi timp de 2 luni; ne-a zis sa mergem in particular la cei de la Obregia; insa nu am de gand sa il duc zilnic la spital in nici un caz...

de ce a pus diagnosticul asta? pt ca la 3 luni la tractiune unilaterala nu se spijina pe cot/palma, dc e culcat pe spate si il ridici de manute capul rmane usor in spate, nu e pe aceeasi linie cu coloana...

ziceti-mi va rog bbii vostri cum sunt la 3 luni? cum isi tin capul? cum se comporta dc ii ridicati de manute?

PS - irina ms frumos

Mergi la inceput

porumbita stiu ca e buna, dar nu in cantitati industriale.

Sa stii ca Vlad are 2 luni si 3 saptamani dar pe burta nu ii place sa stea. Cand il pun pe burta isi cam tine nasucul in cearsaf, nu isi ridica capul decat rar, in schimb daca il tin in brate isi tine capul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara mamici,

Brandusa eu in general merg in parcul Circului, insa ieri am mers si la Floreasca. Este superb parcul, daca sapt viitoare va fi cald poate facem o plimbare impreuna.

Noi suntem cam maraiti, ca azi dupa-amiaza nu am mai iesit afara ca era vant, si Stefan este obisnuit cu plimbarea... in fine a adormit, dar ma oftic ca afara doarme mult mai mult, in casa nu prea.
In rest bine sanatosi, eu invat ca o nebuna, ca se apropie sesiunea din iunie si licenta in iulie, scriu lucrarea de licenta, am intins toata casa cu legi, cod fiscal...etc.. off de abia astept sa termin...
Azi am mers la facultate ca sa rezolv cate ceva, cu copilul dupa mine... intr-un fel am profitat ca nu am stat la coada!!!
Apoi ca sa rasplatesc baiatul ca a ajutat-o pe mamica am, fost la cumparaturi, i-am luat un hanorac, o salopeta si o camasa cu maneca scurta... ca de vine vara...
IrinaC sa-ti fie de bine suvitatul!!
La mine Stefan se maraie si el ca Andrei al tau, numai cand vrea sa fie luat in brate..., ca asa l-a obisnuit tati...cum maraie sare sa-l ia in brate..

Porumbita Stefan are aceleasi "simptome" descrise de tine, iar noua pediatra nu ne-a zis nimic, si nici neonatologul care-l urmareste in paralel...

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna seara (sau noaptea) fetelor!
Noi astazi am sarbatorit regina, fiindca tot nu a lucrat iubitul ,am fost din nou plimbareti si am ajuns la mare, David a fost marait dar i-am facut baita,i-am dat tzitzi si acum face nani.
Bebelusi si eu stiam ca vitamina C este recomandata chiar si in cantitati industriale.
Ciufik multumim pentru lista ,mie chiar imi place
Irina toate fetele te roaga sa te calmezi si sa nu te mai consumi din orice...chiar vrei sa-i transmiti starea ta lui Andrei...INCHIDE OCHII SI ASTUPATI URECHILE PENTRU CEI DIN JUR ,si ascultati doar instinctele de mama si sotie!Uite aici un si o ca sa stii ca suntem linga tine!
haideti sa va povestesc ceva sa va mai destindeti: pe cand eram eu buimaca de somn si abia incercam sa ma obisnuiesc cu programul pe care mi-l facea David (adica chiar in primele sapt),sotul meu incerca din rasputeri sa ma ajute ,deci era tot timpul in preajma mea.Si uite il schimbam eu pe David care se pune pe plins frate sa ne scoata din casa nu alta... de mincat -mincase ,de schimbat era abia schimbat deci eram nedumerita rau ...asa ca ai spun lui iubi "tine-l un pik tu,sa merg eu sa ma spal pe maini dupa care vin sa-i mai dau un pik de tzitzi ",buuun il ia pe David in brate incercand sa-l calmeze,si reuseste cat de cat ,eu arunc pampersul si incep sa ma dezbrac...imi dau bluza jos,imi dau pantalonii,sutienul si vad pe fata lui iubi STUPOAREA ,ma uit intrebator la el iar el imi spune : " pai ca sa te speli pe maini ,trebuie sa te dezbraci de tot???" uitasem ce spusesem in urma cu 1 minut si voiam sa o intind la dus deja

Hai ca va pupik ca m-am cam lungit cu vorba!
Noapte buna!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput