Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
bebelusi spune:
Fetelor eu declar o noapte linistita pana la 6 dimineata 

yupiiii, sper ca ne-am revenit. Este asa de vesel, rade in hohote toata ziua cu gura pana la urechi, se joaca cu manutele si isi trage de cearsaful de la pat.
La ora 3 mergem sa facem vaccinul, va rog sa ne tineti pumnii ca sunt f stresata. Am luat infarix pana la urma.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
andre_ea spune:
Fetelor, remember me?
Aalina, extraordinar de frumoasa povestea ta! Foarte emotionanta. O mamica deosebita.
Miere, sa va fie de bine botezul. Mi-a placut mult rochita ta, a nasicii, dar si costumul lui Aidan care e un bb tare vesel.
Bee, Patricia sa va fie de bine si voua botezul. Mi-au placut mult pozele. Niste bebelusi superbi.
Ciufika, tare esti cu lista aia. Daca n-aveam fetita acum, cred ca ma bagam la bb3. Dar asa cum stau lucrurile zic pas.
Si Tudor zicea la inceput Cand o sa fie Ilinca "veche" o sa mai avem un bebelus.![]()
Cu scaunele si eu zic ca e ok. In printzip cam asta e rolul Pampersului sa absoarba tot.
Cine zicea ca n-am mancat "decat" niste prune uscate??? Sigur ca de la alea face copilul mai moale.
Irina, arati tare fain cu suvite. Nu te mai stresa mami atat. O sa fie botezul bine.
Hai ca am uitat ce am mai citit.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
crisspy spune:
Bee, Alinuk multumesc de sfaturi. Insa eu as fi vrut ceva mai casual ca botezul o sa fie mai restrans. Oricum mai dau si azi o tura sa vedem ce gasesc.
IrinaC relax dear, lasa-i pe altii sa tipe si sa urle, tu fa asa cum vrei tu. Stiu ca e greu sa-i ignori si ca se strang de-ti vine sa-i strangi pe toti de gat, dar gandeste-te la tine, bebe si Radu. Important este ca voi 3 sa fiti sanatosi si fericiti, restul sunt auxiliari.
Razvanica azi e cam marait, nu's ce are. Nici de mancare parca nu are chef. O fi o faza trecatoare, sau cel putin asa sper.
Simt asa ca mi s-au aglomerat toate pt botez si nu mai stiu ce tre' sa fac. Da' trag aer in piept si ma apuc sa fac o lista, ca eu fara d'astea sunt pierduta, si ii dau eu de cap pana la urma. Ma cam supara nasa asta de botez (am pus-o din obligatie), nu are nici o treaba cu botezul, nici nu mai stiu cum sa procedez.
La multi ani licuricilor care implinesc azi lunite.
O zi usoara la toate lumea

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
Ciufik spune:
Andre_ea
intra si tu mai des, cu toate ca ca 2 copii nu cred ca e asa usor.
Selene - instigi la fuga in lume? si eu vreau.
Veronica - cuscra mea, pai acum dupa ce am facut ploile imi zici ca Alice e maraita
? Ei, las' ca si andrei e la fel.
Bebelusi - acum te trec cu Mara.
Idaira - ai PM. Listele sunt facute sa ne amuzam, sa ne relaxam,bbii "viitori" sunt vise acum, vise frumoase. Stii cum se spune ca dc iti doresti ceva f tare, toate fortele universului se misca in asa fel incat sa se implineasca. Eu zic ca Dumnezeu. Asa ca sa ne ajute sa ne indeplinim visele, listele astea si chiar mai mult. Am un respect deosebit pt mamicile care au luptat si suferit sa fie mamici
.
Bebelusi - ma bucur ca s-a "cumintit" Bladut (asa tare imi place sa-i zic asa, cu toate ca stiu, pe cuvant de pioner, ca il cheama Vladut)
.
Hai ca m-am mai linistit si eu cu kk lu' fi'miu. va multumesc
andre_ea spune:
Daca tot am dat pe aici am zis sa schimb si capitolul: 16
Ma'c sa schimb bebe mirositor
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Ciufik spune:
- lista bb2: Dark, Bebelusi (
Mara), Delia, IrinaC (
Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy (
Andra), Arriel (
cuminte), Lisa, micola, Veronica (
fara
), Cristi2003, Jasmi (
Vladutz), Selene (
Sarmis Aidan), Miere (
Rianna si
Lucas - sa fie gemeni
?) si io
- lista bb3: Aalina (soacra cu 3 nurori), Alina2700(
Amalia Alexia),Alinuk (
)
daca aberez prea mult cu listele, da-ti-mi la cap, va rog
.
Miere nu reactioneaza, cred ca nu a observat ca am trecut-o cu gemeni
.
IRINA.C spune:
Ciufik...su tu mie
multumesc.De altfel eu ma simt atat de bine printre voi de nu va pot descrie...
Ce ma supara pe mine este maraiala aceasta ca o tanguiala a lui ANdrei.El care statea linistit in patut se juca cu caruselul sau sugea manutele mai nou se maraie ca un plans asa.. de vreo 2 zile.A mai patit careva asa ceva???Ca eu nu pricep ce are...nu febra, nu muci, nu semne de boala, kk ieri, i-am dat si Debridat..Dintr un bebe cuminte e un bebe suparat asa si eu nu stiu de ce.A mai patit careva??????
Pesemne ca si eu agitata dar ...chiar asa?Probabil ca si exacerbez orice dar el plange si acuma

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Bebelusi, bafta la vaccin. Bebe Vladut sa nu simta nimic si nici sa nu faca febra. Nu uita sa ii pui un Paracetamol in fundut preventiv dupa vaccin. Cum te mai simti?
Selene, am vazut poze cu fetita si taticul. Ma bucur ca acum sunteti bine.
Idaira, tot raul spre bine. Poate ca va fi si bebe doi!!!
Irina, cum ti-am spus: esti tu, bebe si tati. Restul e doar de umplutura, nu ii lua in seama, nu iti face sange rau pt ei!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
bebelusi spune:
Irina ti-am zis ca asa am patit si noi vreo 2-3 zile dar se pare ca ne-am revenit
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Eseea spune:
fetelor, vreau si eu mailul comun, sa citesc povestea Aalinei.
Irina C, sa nu ma uiti te rog cu nr de tel al dr de la Gr. Alexandrescu ( hernie ambilicala). Nu e urgent, voi merge doar daca va fi nevoie.![]()
EDIT : BEbelusi, parca tu erai cu raceala : ia de la plafar un siropel, se numeste "Raceala si gripa" ; si mai e unul Teofit- sirop cu propolis, muguri de pin, macese. Eu cu ele m-am tratat, au mers super. Poti lua si paracetamol linistita. Sanatate!![]()
Mami de fetita
si de baietel