Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Ciufik spune:
- lista bb2: Dark, Bebelusi, Delia, IrinaC (
Alis), Crisspoliss, Bee, Crisspy (
Andra) si io
- lista bb3: Aalina (?)
, Alina2700(
),Alinuk (
)
Listele raman deschise
.
Hai, care mai doreste, care mai pofteste...
ada_coman spune:
Buna seara!
Aalina sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si multa sanatate! Meriti din plin. M-a emotionat tare povestea ta! 
Vazut pozici frumoase cu Vladut, Alexia, Andu si Teo, Thea. 
La multi ani lui Filip de Anuc, sa creasca mare si sa fie sanatos

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
IRINA.C spune:
Sa va povestesc????Mama s-a impiedicat de o bara acre impiedica parcarea in dreptul scarii si a cazut a dat cu capul so cu spatele de asfalt , a urcat in casa , sunat la noi urlat la telefon--nu stiu d c spaima, isterie...nu pricepeam nimic.Radu a dus-o la Floreasca unde a vazut o un neurochirurg , ex clinic+ radiografii si dat drumu acasa.Zice ca nu si-a piedut constienta.
Mie imi crapa capul de durere.De ce nu i au facut CT cerebral?A cerut a zis ca nu e necesar.Sper sa aiba dreptate.Repaus la pat 7 zile.Concediu 7 zile.Inutil sa spun ca botezu e sambata.Inutil sa spun ca NU am cu cine sa ma inteleg ca maine ar tbui sa faca un CT cu bani oriunde.Nu vrea si pace cu bani desi sunt putini si ni-i permitem--cam 2 mil e un CT cerebral.Inutil sa zic ca nu am cum sa dorm bine la noapte.
Offfff....
Ultima data cand am zis ca m-am saturat de pbemele din familie a fost in dimineata zilei in care la pranz a murit bunicul meu, tatal ei.Vorbele acestea mi-au tot fost reprosate.Asa ca nu zic m-am saturat.
Aalina..bravo ca ai cum sa-ti indeplinesti visul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Ciufik spune:
Off, Irina..
Multa sanatate mamei tale
. Poate o convingi, totusi, sa fac un CT, ca sa va linistiti.
Aici, pe forum, poti sa spui ca te-ai saturat, ca nu o sa-ti reproseze nimeni
.
Arriel spune:
Ciufik ma inscriu si eu la bb2... tot peste 2-3 ani. Si doar pentru ca traiesc cu speranta ca al 2-lea bb va fi cuminte.![]()
Off, ma dispera copilul asta. De unde o avea atata energie? Si nu doarme domnule, azi abia a atipit adunate vreo doua ore si acum e fresh, are chef de joaca si de povesti. Iar mie mi-e un somn....Scriu cu o mana si cu cealalta tin copilu'
Bebelusi foarte dragute pozele, Vladut parca e desprins dintr-un basm inconjurat de petale si luminat de razele soarelui.
Alinuk, ce familie frumoasa, ai de ce sa fi mandra. Cum a fost tortul? Si din ce? Ca si eu tot la Piticot vreau sa-l comand.
IRINA.C spune:
Multumesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
ada_coman spune:
Vai IrinaC. Sanatate mamei tale. Poate se lasa convinsa sa faca Ct-ul. 
Iti sta fff bine noul look
Sa-ti fie de bine! 
Noapte buna la toata lumea! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
Irina, te imbratisez!
Sanatate multa mamei tale
si poate reusiti sa o convingeti sa faca CT-ul (doar pentru linistea voastra). Sa stii ca tare-mi place cum iti vine culoarea noua la par 
Incearca sa te linistesti, va fi bine 
Aalina, ma bucur mult pentru tine 
Crisspy, odihneste-te si rasfata-te ... si maine spor la cumparaturi

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Il astept pe Radu.Venise verisoara lui la noi cu prietenul.Au ramas si au stat pn acum 30 min.Eu am spalat si culcat copilul si apoi am stat cu ei.Am laut acum un upsavit--vit C cu un paracetamol. sa vina si pui acasa si sper sa nu pateasca nimic peste noapte
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Arriel spune:
Crisspy, Ada 
Sigur ca Thea este o minunatie, doar este un licurici nu? Si toti licuricii nostri sunt minunati
IrinaC esti mult mai luminoasa cu suvite, sa-ti fie de bine. Si stai linistita, o sa fie bine mama ta.
Am reusit in sfarsit sa adorm copchilu' si sa-l pun in patut la a treia incercare. Acum ma delectez cu o banana cu inghetata...
Stiu ca face rau la "silueta" da face bine la psihic.