Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ma bag si eu la bb2, cat mai repede posibil. Sper nu fff repede, mai ales ca am avut si noi un accident

Eu am luat 6 flacoane de Vigantol, sper sa fie bune, o sa incerc sa verific lotul.

Aalina, intru sa citesc si eu povestea.

Sotulache al meu e ffff racit si de dimineata tuseste si bebe. Asta ii mai trebuie, mai ales ca intr-o saptamana a luat doar 100 g. Diseara mergem la dr. Speram sa fim bine.

Mai citesc si revin. Dar mai intai, citesc povestea si ma uit la pozele noi pe care le-ai pus.

Pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am pus poze de la botez si de la baita.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Delia curata-l cu ser fiziologic si ..eu nu l as mai da cu nimic ca el tot baga in gura, tot linge, tot baleste...mai haleste oleaca de bepanthen, trec ele in timp.Si nu-i scoate suzi dc el o iubeste acuma...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Dupa lungi plimbari pe afara pentru a plati diverse facturi,cu copilul in carut initial apoi in brate, dupa ce am schimbat, hranit, linistit, buburuza mica si am aruncat un pui in cuptor,am ajuns si eu in sfarsit in fata calc pt putina relaxare.
In primul rand vreau sa va multumesc mamicilor pentru frumoasa primire, sunteti niste dragute (defapt stiam ca sunteti ca va citesc inca de la odisee)
Pana ma prind eu cum se pun la semnatura, puteti vedea pozici cu noi aici: http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

ce dragute poze am vazut!!

Alinuk fff faine , am vzt maj pozelor de pe site, superbe!Ti-am pus si un coment pe Youtube
Bee ce sa-ti mai zic...ai o fetita fff dragutza..in poza nr 3 am impresia ca are o atitudine de "mami tu vrei sa mananc iar eu vreau sa fiu MANECHIN!Nu mi pasa de ce zici tu acolo"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

- lista bb2: Dark, Bebelusi, Delia, IrinaC ( Alis), Crisspoliss, Bee si io

- lista bb3: Aalina (?), Alina2700( ),Alinuk ()

Listele raman deschise .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Si acum cea mai frumoasa veste pentru mine: botezul va fi in biserica albastra!!!! Acum am primit confirmarea uraaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo Aalina, asta ca sa aiba povestea ta un final si mai frumos

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello fetele,

In primul rand vroiam sa ma anunt si eu ca vreau bb2 asa ca va rog updatati listuta. Da' nu chiar acum, peste vreo 2-3 ani ca am facut cezariana. Si sa fie fetita daca se poate, Andra .

Am vazut poze frumoase foc azi:

- ALinuk felicitari pentru familia frumoasa pe care o ai, bb Andu si micutzul Teo sunt niste scumpi. Si daca tu iti doresti si bb3 sa dea Dzeu sa ti se indeplineasca dorinta.

- Bebelusi Vladutz este un scump, iara pozele de la baita m-au dat gata.

- IrinaC sa-ti fie de bine suvitzele, asta da schimbare . Planuiesc si eu saptamana viitoare o schimbare, adica nu o schimbare mare, vreau sa revin la blondul meu de anul trecut.

- Ariel bine ai venit, Tea este o minunatie de fetita, sa creasca mare si sa va bucure in continuare .

- Bee, Alexia este o dulceata de fetita, nu-ti fa probleme cu mancatul, sa vezi ce o sa mai radem de grijile pe care ni le facem acum cand o sa fie copii mari. Multi pupici printesei.

La noi a venit mami a mea in vizita. Ce bine e, am deja 3 feluri de mancare gatite, copil hranit si imbaiat, super . Am facut si cumparaturi pentru botez, maine mergem sa ne cautam si noi hainutze pentru botez.

In rest, se pare ca ne merge bine, a inceput piticul sa manance, yey .

Va las, ma duc sa-mi fac o baie cu spuma mult visata.

Pupici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Si acum cea mai frumoasa veste pentru mine: botezul va fi in biserica albastra!!!! Acum am primit confirmarea uraaaaaaaaaaaaaa

Cineva acolo sus va iubeste .

Mergi la inceput