Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Ioanact multumesc si sa dea Domnul sa proorocesti venirea copilasilor pt toate fetele de aici si de pretutindeni...ma gandesc adesea la acele femei cu o situatie financiara precara, nu au cum sa isi faca analize peste analize si poarta aceasta cruce de a nu avea copilasi...cata jertfa am vazut in astfel de familii dragele mele si le-a ascultat DD rugaciunile. sa nu ne plangem de nimic si mai degraba sa multumim pt toate, si bune si rele.

"Cand traiesti cu DD gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

oanka80 sa dea Dumnezeu sa ajungi cu bine la man.Prislop.esti cu adevarat deosebita pt tot ceea ce faci.sa va dea Dumnezeu sanatate si bebelusul cel mult asteptat
anadomnica draga mea ne vom ruga pt tine sa fie bine bebele tau si te rog sa nu te mai stresezi ca am eu asa o presimtire ca e totul bine si vei naste un copil sanatos.cat mai multa rugaciune si va fi bine.sa stii ca si la sora mea cand avea vreo 5 luni ii erau f rele analizele si i-a spus doctorul ca va da in leucemie si ea si copilul si saraca cat s-a consumat si a plans.si pt aia a nascut o fetita sanatoasa de 3900 gr,anul acesta implineste 4 ani si toata lumea e bine si sanatoasa.atatea analize te si sperie.parintii nostrii au facut atatea analize?si pt aia am fost sanatosi.pupici si nu te mai supara.O SA FIE BINE

va pup pe toate fetele si astept cu nerabdare sa vedem cine da vestea cu II liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anadomnica vreau sa te incurajez si eu si sa te rog sa iti pastrezi credinta ca totul o sa fie bine. Eu iti recomand sa mai faci o data DT la un alt laborator, asta daca nu este prea tarziu, sau sa astepti pana la TT. E fff posibil sa fie o greseala de laborator. La odiseea mea am avut o fata careia i-au iesit rau si DT si TT si cu toate astea a nascut un baietel dolofan perfect sanatos. Imi aduc aminte ca era f ingrijorata si cuprinsa de stari similare ca ale tale. Incearca sa inlaturi nelinistile care te-au cuprins si sa iti controlezi f bine comportamentul viitor. Totul depinde acum de tine.
Eu sunt convinsa ca BB-le tau este perfect sanatos.O sa te rog sa te linisteti si sa te gandesti ca mai in fata cateva luni bune de sarcina, perioada in care tre sa fii relaxata si sa ii transmiti si lui BB aceleasi stari.Du-te si vorbeste cu duhovnicul tau, eventual sa te spovedesti. O sa te ajute sa-ti linistesti sufletul.
O sa ma rog si eu pt tine si pt puishorul tau.
Dumnezeu si toti sfintii sa aiba grija de voi!
Te imbratisez cu drag

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele
domnicuta , sa dea DD sa fie bine; cred io ca e doar o incercare , pe care o vei trece cu bine ; noi toate suntem aici , cu gandul catre tine .. Doamne ajuta sa fie bine

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Hristos a inviat!!
Fetelor, fetelor... VA IUBESC!!!
M-a ajutat Maicuta Domnului si m-am linistit mult seara trecuta si azi sunt super, super vesela si optimista!! Am reusit sa birui toate starile alea incontrolabile de frica... un fel de frica de responsabilitate mai mult. Va multumesc din inima, pt. ca mare ajutor am primit si din cuvintele voastre: sa stiti ca e foarte important sa incurajati o graviduta si sa-i spuneti ca are un bebe sanatos. Acum sunt convinsa ca totul va fi bine.
danuk - multumesc de aducere aminte -Maicuta Domnului e speranta si nadejdea mea si mai mult ma panichez acum daca mi se pare ca nu port snuruletul atins de Sfantul sau Brau. Am sa incerc sa ajung si la Petru Voda, Doamne ajuta!
Lili_g mare dreptate ai - toata nadejdea la cel de sus. Eu nu stiu de ce mi-a dat sa fac DT, pt. ca inca nu am implinit 30 de ani si de obicei e recomandat dupa 35, asa cum ai spus si tu... si pt. cele mai intelepte nici macar atunci. Mi-e ciuda pe mine ca nu am refuzat si am intrat apoi in panica citind rezultatul. Nu stiu de ce in Romania astia copie parca America fara cap si fara coada - ca am inteles ca testele astea statistice au fost introduse in America si se recomanda doar la femeile mai in varsta sau care au antecedente. Asa.... la noi vad ca dau la oricine sa le faca, chiar si la 23-27 de ani si e stupid, e doar un mod de a speria lumea si eventual de a mai face niste bani laboratoarele. Mi-a placut raspunsul duhovnicului tau - si ascunde multa intelepciune.
oanka80 - multumesc . Esti o fiinta deosebita si un suflet mare. Foarte frumos ca ai posibilitatea si timpul necesar sa-l dedici unor batrani uitati, e impresionant.
mvb, jujuka, georgia_c - va multumesc la toate pt. incurajari si rugaciuni
Cum v-am spus azi ma simt mult mai bine si mai increzatoare si ma bucur ca mi-am biruit subconstientul asta ciudat. Am mai vb si cu o colega care a nascut in sept. gemeni si care si ea mi-a spus ca nu i-a iesit prea bine DT dar nici nu a mers mai departe cu investigatiile tot ca sa nu se streseze inutil. SI acum are 2 copilasi ca niste ingerasi: un baietel si o fetita. Mi-a dat si ea multa incredere si asa cum spuneti si voi e foarte important ca eu in perioada asta sa fiu optimista si binedispusa, sa ascult muzica si sa fiu relaxata si increzatoare pt. ca transmit aceste stari de bine si puiului meu. Si mi se pare chiar o responsabilitate a mea de acum sa-l fac sa se simta bine si iubit.
Pup toate fetele si astept cu nerabdare sa curga testele pozitive de sarcina in perioada urmatoare. Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Anadomnica, Dumnezeu si Maica Domnului o sa te pazeasca. Nu iti mai face atatea ganduri negre deoarece nu telasa Ei. Aceste teste sunt probabile, deci nu au nici o siguranta. Sa iti povestesc de prietena mea cea mai buna care a nascut in ianuarie anul asta. La acest test i-a iesit care are un risc ridicat ca copilul sa aiba sindrom down. Iti dai seama cata durere, cat plans, a zis ca nu mai vrea acest copil ca ea nu vrea sa se chinuie si tot asa. Doctora i-a spus sa faca amniocenteza ca sa fie sigura. A facut amniocenteza si a iesit ca este sanatoasa(are fetita) tun. Deci stai linistita, bucura-te de sarcina deoarece copilului nu ii face bine stresul prin care treci. O sa vezi cu ajutorul lui Dumnezeu ca nu ai nimic. Te pup si privirea sus. Oricum ma rog pentru tine

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Oanka80 iti multumesc pentru raspuns. Asa o sa fac

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Neata tuturor!

Anadomnica, ma bucur ca esti mai optimista azi. Totul e in puterea lui Dumnezeu si se face dupa voia lui. Noua nu ne ramane decat sa ne rugam si sa ne facem placuti Lui.

Happymum, sa ne spui cum a fost la sfintire! Sper ca esti si tu mai vesela si ca ai trecut peste tristetea care ti-a cuprins sufletul marti.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Anadomnica toata increderea in Maicuta Sfanta
si totul va fi bine.Oricum , parerea mea este ca daca
nu ai peste 35 de ani nu avea rost sa faci aceasta analiza.
Cred ca dr. a facut exces de zel atunci cant ti-a recomandat
sa o faci.Iubita mea , asa cum spuneai
si tu , mergi la un preot si vorbeste cu el.
Iti doresc multa liniste sufleteasca si ma voi ruga pentru puiul tau.Oanka80 , ai un suflet minunat.Domnul sa te rasplateasca. toate fetele.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Anadomnica, dragutza mea..
Ma bucur atat de mult ca esti bine! Ia sa vezi tu ce copil sanatos si frumos o sa ai.
S-aveti o zi frumoasa! Cu drag!

Mergi la inceput