Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

eleni

da, sunt mai bine.

am fost de dimineata la biserica Sfantul Atanasie, la sfintirea altarului. a fost foarte frumos. singurul meu regret a fost ca nu am reusit sa intru si in biserica in timpul slujbei. au fost foarte multi copii de la scolile din jur si doar acestia au fost invitati inauntrul bisericii sa asiste la slujba de sfintire. noi, restul am ascultat de afara la boxe cat s-a auzit.
dar, in afara acestui regret, nu am mai avut niciunul.
Preasfintia Sa Casian, atat de bland si bun, a stiut sa manuiasca cu vorbe intelepte multimea adunata si a reusit sa ne faca sa ne comportam civilizat, fara ingramadeala si evitabil - nervi.
imediat cum o sa reusesc sa editez filmuletele, vi le voi pune si voua sa vedeti frumusete.
pana atunci insa, am cateva poze gata aici.
am intrat prin sfantul altar. nu am cuvinte sa spun trairile mele atunci.

multumesc din inima celor care au contribuit cu banuti pentru clopote. alaturi de numele altora care au contribuit, listuta donatorilor pentru clopote, este acum ingropata sub sfantul altar - spre vesnica pomenire, alaturi de acte despre marele Sfant Atanasie, si alaturi de o particica mica din moastele Sfantului. s-a turnat ceara peste ele. s-a pus piatra. si apoi a stropit cu aghiazma si cu mir (care cuprinde 48 de uleiuri si arome).
multumesc tuturor pentru vorbele bune si gandurile bune pe care le-ati avut pentru mine. sa va dea Dumnezeu sanatate si sa primiti inmultit inapoi tot binele pe care l-ati facut.

astazi, a fost o zi cu mare folos.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Oanka sa-ti ajute DD sa ajungi cu bine la toate manastirile la care te duci ,si se dea DD sa ne auda ruga fiecaruia, eu iti multumesc pt ca munele meu si al sotului (daca l-ai pus)pot fi citite de preoti cu har ,in legatura cu testele astea , mama m-a facut la 38 ani si nu se mai faceau niciun fel de teste ,si iaca ca am iesit bine nu am nimic ,suntem in 2009 si medicina a evoluat dar sperie si omul

Mergi la inceput

si ceea ce am ezitat pana acum sa va zic, este ca alaturi de lista cu numele celor din familia mea si cea a sotului, este si lista noastra pentru prunci sanatosi. fie cele ce ne rugam sa ii avem intr-o zi, fie cele care sunt deja binecuvantate.

o prietena draga mi-a multumit, fara sa ii fi spus ceva.
si eu iti multumesc acum, spunandu-ti cele de mai sus.

si va multumesc astfel tuturor.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie (dragele mele, va rog ca daca mai este cineva care doreste sa contribuie cu putin pentru clopotele despre care v-am spus, sa trimita banii pana miercuri cel tarziu. joi se va sfinti altarul si pomelnicul cu donatori va fi ingropat la unul din picioarele altarului.)
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

cutiuta aceea mica pe care o vedeti in mana Preasfintiei Sale, Casian, este cutiuta cu moastele Sfantului Atanasie Patelarie.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

am fost aproape de Preasfintia Sa Casian... I-am sarutat mana si I-am retinut-o pentru o secunda in mana mea. M-a binecuvantat. Pentru mine, a fost ceva foarte deosebit.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

acum va las, ca deja am scris mult si nu vreau sa va plictisesc.
ma duc sa termin papita.
va pup.
sa aveti o zi buna si senina. iar sufletul sa ii urmeze.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

sa va uitati la protv, la ora 17... la stirile de galati/braila. poate vor da un pic acolo.
va pup.

Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Multumim de vesti.
Acu plec de la birou. Ma voi uita pe poze acasa!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anadominica ma bucur ca esti mai bine. Tu ai primit o misiune mare de la Dumnezeu, aceea de a aduce pe lume un copil. Nu il lasa pe cel rau sa iti strice bucuria pe care o traiesti acum si care o sa te tine o vesnicie. Eu sunt convinsa ca totul o sa fie asa cum ti-ai dorit.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

happymum
anadomnica abia am asteptat sa ajung de la servici acasa sa vad cum mai este starea ta si m-am bucurat enorm ca nu mai esti stresata.ne vom ruga toate pt.tine sa ai un bebe sanatos.DOAMNE AJUTA
Va pup pe toate si va multumesc ca existati.

Mergi la inceput