Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (37)
Raspunsuri - Pagina 5
anadomnica spune:
meda - translucenta nucala mi-a iesit 2,1 in saptamana 12+2 zile si lungimea craniocaudala (sau cam asa ceva) a iesit 59mm. Mie mi s-a parut ca e cam mic bebe, ca am citit ca trebuia sa aiba normal cam 65 mm in sapt. asta, dar nu m-am stresat. Multumesc pt. gandul bun si pt. rugaciuni. Cu siguranta va fi bine, Doamne ajuta!
elenii - multumesc pt. incurajari si rugaciuni.
Va multumesc la toate care stiu ca-mi veti fi aproape. Domnul sa va binecuvinteze!
Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
sandaa spune:
Draga Anadomnica ma rog pentru tine sa fie bine. Iti doresc sa te linistesti ca sa fie bebe bine. Eu cred ca va fi bine, tu ai obtinut acest copil prin credinta, Dumnezeu nu te va lasa si o sa ai un copil sanatos. Cum ai citit si tu aceste teste nu sunt exacte. Esti pomenita in rugaciunle mele.
Doamne ajuta!
MaraAnisia spune:
Anadomnica pt tine si bebe sanatos din burtica.
Oanka, drum bun si felicitari inca o data pentru tot ce faci. sigur bebele tau isi face acum bagajul si va lua trenuletul norocos spre 2 parinti minunati asa ca voi.
Sandaa, Adevarat a Inviat!
va urez o primvara frumoasa in continuare pt fiecare.
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png
magdita spune:
Anadomnica, ma rog la DD sa aiba grija de minunea din burtica ta. Si eu stiu ca aceste teste sunt statistice si ca dau gres de multe ori. Dar am incredere ca va fi totul bine la tine.
Pup toate fetele .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaomaria ...Sa ne amintim ce le-a zis Iisus ucenicilor: cand va rugati s-o faceti ca si cum ati primit deja ceea ce cereati. Deci cu foarte mare incredere. "Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie si cat poate sa urmeze invataturii lui Iisus"- S. Mehedinti 17+ Vine puisorul!!! Cat am crescut |
Adevarat ai 'grait', asa cred si eu ca deja bebele este si Dumnezeu imi va Ajuta .
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
sissica spune:
anadomnica
cu ajutorul bunului Dumnezeu,toate vor fii bine.nu te lasa amagita de niste teste care cum spunea si meda,sunt facute doar pe baza unor statistici, care variaza de la caz la caz,
dragostea bunului Dumnezeu este mai presus de orice test sau analize,daca EL ti-a daruit acest prunc,cu siguranta va fi mereu alaturi de voi veghind sa fie totul bine.
vreau si eu un
Ioanact spune:
anadomnica ma si eu pt tine si pt bebele din burtica sa fie bine si mai ales sanatos(a)..eu nu am facut nici un fel de analiza din ce ai facut tu (cand am fost insarcinata cu Ioana, la a 2-a sarcina nu am ajuns decat la 12 sapt, dar nu cred ca le faceam), eu cred ca ar fi bine sa nu te gandesti, considera ca nu le-ai facut..cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine. Te si numai bine.
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!
anadomnica spune:
Fetele mele dragi!!!
Va spun sincer ca imi dau lacrimile cand va citesc. sandaa,MaraAnisisa, Anaomaria, magdita, sissica, Ioanact si toate celelalte nici nu stiti cat de importante sunt cuvintele voastre pt. mine, o graviduta pacatoasa si prapastioasa si cat de mult ma intaresc. Nici nu stiti cat de bine este sa va simt aproape si sa primesc cuvinte de incurajare de la voi.... nu-mi ramane decat sa va multumesc din suflet la fiecare in parte si sa ma bucur de sprijinul si de rugaciunile voastre.
Putin m-am mai linistit constient... dar la mine problema este cu subconstientul care nu ma lasa deloc sa dorm sau sa ma relaxez (am un sistem propriu de "defense" ceva de speriat; cand ceva nu e pe placul subconstientuli meu, pac lesin. Am patit sa lesin odata pe scaunul unui dentist si acesta nu-mi facuse inca nimic, doar s-a uitat si a zis ca e grav: atat mi-a trebuit ca am si lesinat) Asa ca acum ma lupt sa-mi educ aceasta parte din mine sa se relaxeze. Poate am sa fac o excursie la Manastirea Caraiman sau la Petru Voda sa primesc binecuvantare de la parintii de acolo si asa sa ma linistesc complet.
Inca odata, pt. toate fetele: VA MULTUMESC!!!
Doamne ajuta!
13+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
laurraa spune:
anadomnica, draga mea, nu te stresa; ca sa te linistesc iti spun ce ai putea face: in primul rand si ceea ce stii si tu sa nu uiti ca Maicuta iti este alaturi.Am o prietena f buna care e gravi cu mine odata.Si la fel i-au iesit analizele (la tine pliul nucal e un pic maricel, dar nu ingrijorator-poate fi si o eroare de masuratoare). Asa ca, pentru a-si elimina orice grija a facut amniocenteza ca altfel toata sarcina ar fi stat cu inima stransa.Amniocenteza a facut-o in saptamana 17 pentru ca este nevoie de lichid sa se mai formeze si se colecteaza de acolo; se trimite la analize lichidul si asta e cea mai sigura metoda. E un pic riscant, dar daca ai un dr bun care a mai facut si e ok, eu te sfatui pentru linistea ta generala sa faci si o amniocenteza;
Acum prietena mea e ok, mai are un pic si naste, iar bebe este perfect sanatos.
Daca ai nevoie de orice, sa imi spui; dr care i-a facut amniocenteza e dr meu
Stai linitita ca bebe e bine
35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
anadomnica, oricum vei face si triplu test (eu una nu l-am mai facaut) si vei vedea si acolo; si in odiseea mea au fost fete cu teste similare si pana la urma a fost ok; te-am sfatuit la amnicenteza doar pentru linitea ta generala.Eu stiu ca nu e nimic si bebe e ok
35 + minune de Maya Teodora
AMR 4 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09