Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 8
mikiriki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tumpi
and the winner is: Ioanaaaaaa "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Ma duc sa-ti caut o coronita. Aia de winner-ita
Miki
anangel_lexi spune:
Noiembrie, multumesc . Sper sa rezolv. Momentan am luat un calmant.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
m0oniik spune:
Eiii Clau mai ai niste expresii , eu sunt ardeleanca si mai , dar acuma stiu ce-i .
Sasu a lucrat sambata toata ziua si duminica pana la pranz , de aia am fost singura .
Miki - ce crezi , am luat eu atat timp si m-am uitat la toate
Iulia - venim si noi la o cafea , eu acuma m-am trezit si inca sunt .
Codruta - cum ne simtim ? odata mai bine , odata mai rau , azi ca de ex nu m-am simtit ceva bine, poate si vremea asta nu stiu , iar in ultima vreme ma odihnesc mult nu prea stau la calculator , citesc , ma uit la tv ceea ce pana acuma la mine a fost o minune , ma uitam foarte rar ( din pacate noi nu avem programe Ro )si cam atat.
De mancare si eu trebuie sa fac maine ceva , dar inca nu stiu ce .
Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
Monik, lasa gatitul, pune-l pe-al tau sa gateasca. stai tolanita in patutz. ai grija de tine
Miki
claudia74 spune:
Monik alea nu-s de-ale mele,expresii, is di la moldova ,le stiu de la o prietena.
Alexandra calmant la job ai luat sau acasa ai ceva probleme administrative,cum e cu casa? ati terminat hartiile?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiriki Monik, lasa gatitul, pune-l pe-al tau sa gateasca. stai tolanita in patutz. ai grija de tine Miki |
Daca ar face al meu mancare cred ca nu l-ar manca nici Misterul.
Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m0oniik
Daca ar face al meu mancare cred ca nu l-ar manca nici Misterul. Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
ii trimitem si pe barbati la ceva cursuri culinare .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claudia74
ii trimitem si pe barbati la ceva cursuri culinare . |
Nu ar fi nici asa bine , ca dupa aia ar baga nasul peste tot : aia nu e bine , aia nu asa se face etc...nici cum nu e bine
ceska777 spune:
Hallo!
Sunt pe fundul unui butoi nu stiu cand ies, da? In caz ca se mai face prezenta.
Legat de asigurari de sanatate: eu sunt 70% prin sot la LBW si 30% privat. Benji e 80% prin sot si 20% privat. Daca vi se pare mult pentru o zi 10 eur eu am ramas cu un soc grozav cand am vazut facturile. Am primit doua, una eu, una pentru copil. Cam vreo 6.000,-eur!!!! O sa ma uit maine iar printre facturi sa nu fi zis o prostie dar cam atata era. Pentru 8zile/7 nopti!
Toti dr ne considera insa integral privati si nu as vrea sa compar cu un gesetzlich versicherter costurile. Cred ca cei asigurati la stat nici nu vad facturile de la medici sau cum? Noi mereu trebuie sa facem Papierkramm pentru ei sa ne vedem banii!
Eu abia astept luna iunie cand merg in Ro cu plodu! Mai putin si fac booom!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
Ceska prezenta se face intodeauna,ca nu va chem la apel nu inseamna ca nu ma gandesc la voi TOATE,mai ptr ce e factura aia cand ati fost internati? la nastere te referi? care-i baiu cu butoiul ca nu ai zis sau asta sa fie cauza cea cu facturile? hai ca numa maine nu-i poimaine si mergeti acasa, da neamtu ce zice e totul ok,vine si el sa va ia acasa?Eu ce sa zic cu asigurarile suntem toti la AOK prin sot,c-o fi bine ,c-o fi rau nu stiu ca nu am fost si la alte kasse,acu m-am enervat pe ei ca nu or aprobat mutter-kind kur, in rest nu prea am probleme,ca nu apelez prea des la ei si nici la medici,ma doftoricesc singura .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna