Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ceska777 spune:
Hai ca m-am uitat dupa Papierkramm:
3.233,- cupilu
1.931,-eu!
Am exagerat putin, nu?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
claudia74 spune:
DEDICATIE SPECIALA PTR FRANCESKA TIMISOREANCA CU DOR DE TARA SI PAMANT : fara numar :
www.banaterra.eu/romana/webcam/index.html" target="_blank">Piata Victoriei
www.banaterra.eu/romana/webcam/index1_b.html" target="_blank">Piata Unirii
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
vai de mine da si io vreau acolo la vreo terasa pfuia incomparabil cu timisoara orice alt oras ,parerea mea .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
si pentru toate fetele care sunt in butoi sau sufera de alte tristeti.
Clau, cine pana mea mo pus sa intru pe blogul tau?ca am vazut zama de crumpi si ce mai acum.Leusteanul meu abia da acum,dar am observat ca nu miroase asa ca ala de acasa.Cred ca am sa o pun pe mama sa-mi trimta cand ajunge in tara seminte de divere,da din alea adevarate.
Vreau si loboda da de unde sa iau si in tara nu ajung.
offff
Ma duc la supa mea de sparghel desi gandul mi-e la zama de crumpi
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Pana ta te-o pus,da ce esti gasca, vezi ca io-s curca , ia uite la ea ca stie si regionalismele ,leusteanul meu e made in ro,si are o mireasma de pici pe spate,iti trimit prin dhl o legatura? am 2 tufe cand vii la mine iti scot de acolo otzara radacina.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Doamna curca, e musai sa vin atunci la tine si poate faci tu zama.
Cat de regionalisme, stiu- nu stiu, da am trait un an si printre banateni
Semnat doamna gasca
trischa spune:
Leustean!!!!!!,vreau leustean si loboda verde si lila!!!!!!!!!!!!
Pana dau de ele am varat o tava cu cartofi si buruieni la cuptor.langa noi e Auer-Dult,asa ca sasu cu fica-sa s-au dus sa aduca un peste la tapina
.
Am fost cu copila la inot dar azi parintii au alergat mai mult decat copiii.
Cuscra cum esti? ginerelu e bine?? a scapat azi de dentist??de cuscru nu te intreb ca el are o misiune sigura.
osna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Leustean!!!!!! |
este cat vrei in real ,se numeste liebstock si eu iau saptamanal.costa 1,99 ghiveciul
mamica fluturasului Matei
claudia74 spune:
acus schimb iarasi titlul subiectului in oratanii romanesti
Adina vreo si tu o legatura frageda de leustean,iti trimet si tie,deci Ioana cand veniti la mine va astept cu zama de crumpi cu carnat si oua da? altceva ce mai vreti? in afara de mititei ca aia e specialitatea casei .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui osna
este cat vrei in real ,se numeste liebstock si eu iau saptamanal.costa 1,99 ghiveciul mamica fluturasului Matei va invit in bucataria mea |
nu-mi era mie adresat mesajul, da ma bag si eu.
Eu am gasit la OBI si de un an si seman in ghiveci,da nu se compara nici macar 5% cu cel romanesc, nu are aroma din pacate.