Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 17
osna spune:
am pus aici cateva poze cu plimbare de duminica de la Möhnsee.
acum ma duc putin la plimbare pina se dezgheata spanacul.
mamica fluturasului Matei
mikiriki spune:
Miha-ha, cred ca lucrez si duminica, nu stiu sigur. Stiu doar ca in 2 mai incep munca- de dupa-amiaza
.Io vreau spanac ![]()
Yasmine, credeam ca esti si tu Mihaela
. ne-am adunat toate Mihaelele si Claudiile aici.
Azi nu vroiam sa merg la cumparaturi. Dar mi-ati facut pofta de spanac, hmmmm..... eu sunt rea cand e vorba de pofte ![]()
Miki
noiembrie spune:
Miki , eu nu am in lista de azi spanac , dar daca vii , ma agit![]()
Pentru astazi , o ciorba de rosii (eu si matei!) si pentru cina , atunci cind e si Zina , la masa , peste la cuptor cu garnitura de orez .Spune , te avantajeaza?![]()
Si eu vreau sa imi fac oeratie , dar la ochi
, insa imi trebuie "o infuzie de capital", si pina o primesc , stau in expectativa
Si o astept si pe Adina F , sa vina din Romanika , sa spuna ce si cum !
Orice a-ti face de mancare , sa aveti pofta . Tuturor
ramonaiani spune:
Am reusit sa ajung la zi cu cititul
.
Multam frumos de grija - incerc sa stau mai mult la pat - dr stie de contractii, mi-a zis sa maresc doza de Magneziu. Maine dimineata am duc la control . sotul are o grija majora, nu cumva sa ma opreasca in spital
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
mikiriki spune:
Codruta, multumesc pt. invitatie
am rascolit blogurile harnicutzelor si am gasit ceva simplu de facut
. Rulada din piept de pui cu cascaval 
Mariana, asculta ce zice nenea dr. stai si tu cumintzica in pat 
Miki
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Iar vorbiti de mancare? Mi-e foame si nu am spanac. Cine ma invita la masa? Miki |
io
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Hali hallo
Mai mai ce de mai scrieti, am crezut ca nu vad bine![]()
Miki, hai la mine la spanac, ca daca tot vorbiti cred ca-mi fac si eu o tura.
Bey fetili, lasati silicoanele in pace, mutumiti-va cu ce aveti.Nu stiu eu una nu sunt adepta lor.Stiu un caz, sora cosmeticienei mele din tara a venit in Ro sa-si faca operatie estetica si......nu s-a mai ridicat de pe masa de operatie.
Eu sunt poate mai ciudata, prefer sa fiu cum m-a lasat mama natura,nu-mi fac tatuaj la buze chiar daca nu-s perfecte, nu-mi tatuez sprancenele desi nu-s ele cele mai arcuite sprancene.Asa sunt eu, vreau sa fiu naturala.
Dati cu rosii(chiar vreau sa fac o salata
) da eu sunt contra
Miki,sper ca joi sa fie vreme frumoasa si sa ne vedem.
Clau, ce ma distreaza regionalismele astea.Imi aduca aminte de prima data cand am auzit de bitzigla, sau cand unul din banatenii mei ma intreaba " ai gatat?", ha? " ce sa fac? ce-i aia"
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Kaiuda spune:
mamaa toata lumea papa spanac
yami, yami...cred ca imi caut si eu o reteta pe net de dieta...apropo nu tine nimeni regim pe aici? sau sunt singura grasunica 
mikiriki spune:
Clau,
sorella
. Multumesc pt. invitatie
Ioana, io
-s adepta unghiilor false
. sper sa fie vreme frumoasa joi
. Sa-ti spun cum se zice la smantana in zona bunicilor? 
Miki