Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_specht spune:
bitte frau de man Helmut 
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
La Bauernhof mergeti,mai m-ati convins si pe mine sa fac un spanac,am pus deja la fiert cu lapte,asa congelat l-am pus ca numai am vreme
si prajesc niste paine cu ou cand vine Andi de la gradi.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudia74
unde plecati iara Mihaelo,are sotu liber? si peste 3 sapt mergeti si voi la ![]() ![]() ![]() ![]() INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
La unde?? Lamuriti-ma si pe mine, ca sunt "noua" pe aici, si nu prididesc cu cititul.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
mikiriki spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yasmine
La unde?? Lamuriti-ma si pe mine, ca sunt "noua" pe aici, si nu prididesc cu cititul. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena |
Miki
Yasmine spune:
Eu fac azi farfalle cu sos de spanac cu Sahne. Na daca mi-ati dat idee de spanac.
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_specht hallo clau www.jungbrunnenklinik.de/Prof-Dr-medic-Alina-Fratila.39.0.html" target="_blank">hier anmelden .. mihaela si Dennis 20.09.2005 www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis ![]() Dennis-puiu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei |
Frau Specht , vrei si tu tzitzi? Ce mai stii cu inmormantarea? Eu pot sa vin la shopping pana vineri. Sambata incep munca, nu stiu de ce credeam eu ca abia duminica e 2 Mai

Miki
mihaela_specht spune:
Ferrari -mi trebe 
miki nu ne-a sunat inca sa ne zica cand e inmormantarea.n-am nici un chef de petrecanie.nu stiu cum as face sa lipsesc.da-i musai.
lucrii si duminica ?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Yasmine spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mikiriki
Miki |
Nu eu nu!