Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

monica, m-am imbolnavit de dragul Luanei; are un zambet incredibil. sa fie sanatoasa si vesela toata viata

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

sunt cam cocosata in seara asta; mutunelul meu nu a dormit deloc azi, decat o ora jumate cat l-am plimbat, asa ca a fost mai marait de oboseala si a cerut numai in brate. cam asa-mi aduc eu aminte ca ma simteam dupa un chef zdravan in tineretile mele, insotit si de ceva alcool

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Sa va arat si eu ce "fetita"am...sa nu fiu numai mama de baieti
aicisi aici

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

oare e in regula sa nu doarma toata ziua???????? totusi, nu are decat 4 saptamani !!!!! surioara zice sa las copilul in pace , dar eu il vad ca nu e in apele lui si e supeer obosit. acum i-am facut baita, a papat si vad ca a picat lat. sa vedem cand cere urmatoarea masa, ca sincer nu cred ca a papat calumea.
ma enerveaza ca nu reusesc sa adorm deloc ziua, bine ar fi cam greu cu mutunelul oracaitor sa mai si dorm, dar seara nu mai am lapte calumea.

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Sa va arat si eu ce "fetita"am...sa nu fiu numai mama de baieti
aicisi aici

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Ce tare Fooooaaarte scump

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

hai ca am dat-o in depresie
pe voi va ajuta sotii la ceva????? ca al meu e total absent, nici macr 10 minute nu ia si el copilul. imi tot baga in ochi ca e obosit ca se duce la servici si alearga pentru apartament, si eu stau acasa- dar STAUUUUUUUUUUUUU?????????? ca sunt rupta dupa o zi din asta ca azi, nu ma intelegeti gresit, nu ma vait ca stau cu mutunelul, dar asa simt nevoia de cateva minute in care decat sa ma uit la bebe in brate la el. si nasol e ca pe mine ma ignora complet , nici nu mai stiu de cand nu m-a alintat macar cu cateva cuvinte; daca ma duc eu la el, ca mai simt nevoia sa ma tina si pe mine cineva in brate, ma tine putin, dar de la el putere... n-ai sa vezi. cand i-am zis sa ia si el copilul cateva minute ca ma rupe toata ziua mi-a zis ca o trimite pe maica-sa sa ma ajute daca nu ma descurc, cand stie ca asta e ultimul lucru de care am nevoie. abia am suportat-o pe mama, in conditiile in care numai eu stiu ce patea saraca cand ma apucau oboselile si nervii. dar e mami meu, pot sa-i zic orice si cand a plecat m-a lasat cam debusolata. imi e destul de greu si cu casa, si cu gatit, si cu spalat...... si totusi sa reusesc sa-i dau si puiului meu toata atentia de care are nevoie.
pana si baita i-o fac tot singura, ca nu pot sa stau dupa sot pana vine; si asta mic este absolut bestial la baita, iti vine sa-l mananci, se balaceste ca o broscuta si se uita la mine cu niste ochisori satisfacuti de nu se poate
voi va descurcati singurele?????? spuneti-mi si mie cum, accept orice sfat de la fetele cu experienta

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Dyana, daca-mi permiti, eu zic sa-l implici, nu sa-i propui. Pune copilul langa el in pat, sau la el pe piept cand sta in pat la tv, lasa-l sa descopere rolul de tata, si nu-l descuraja, ca nu face bine, ca nu face cum trebuie. Multi tatici sunt speriti de bebe, stiu ce aiurea suna. Bebe e mic, si cred ca nu se descurca, ptr ca e fragil si tati e neindemanatic. Dar nu incearca sa vada ca nu e asa. Lasa-l sa incerce, sa vada ce sentiment deosebit e sa-l tina pe bebe in brate, sa il priveasca bebe cu ochisorii lui mirati, sa se topeasca.
Probabil e obosit dupa o zi de munca, e de inteles, dar nu-l lasa sa simta ca o povara statul cu bebe, ci ca o bucurie.
Iar cu neglijatul, cred ca se simte si el neglijat, e ceva ce se intampla cam in toate relatiile dupa ce apare bebe. Mami este exclusiv cu bebe si tati este pe lcoul doi. Asa ca se refugiaza in munca si in plus nu stie nici el cum sa procedeze.
Cred ca cel mai bine e sa treci la fapte incet, daca doar te certi cu el, doar il indepartezi mai tare.
Scuza-ma daca am spus ceva nepotrivit.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Luana ce zambet minunat

Ma bucur sa-l cunosc pe bebe Paul care a facut falcute si e tare scump

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

monica, m-am imbolnavit de dragul Luanei; are un zambet incredibil. sa fie sanatoasa si vesela toata viata

minunea noastra David

Multumim!

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna,

Sunt Cristi sotul Olgai.
Eu cred ca daca il lasi pe bebe cu taticul seara putin cate putin,o sa prinda drag de el.
Si inca un lucru important(sfat pe care l-am primit de la medicul ginecolog al Olgai)..implica-l pe tatic in baita de seara.
Nu il certa!
Spune-i ca a intrebat Bebe de el..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Acum iar papa, sper sa reusesc sa o adorm pe urma...

A dormit 15 minute, apoi a inceput iar spectacolul... Acum iar papa...Dar nu ar trebui sa mai si doarma?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

nici noi din cauza coliceilor nu dormim ziua

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput