Fetita mea clipeste mai des din ochiul drept,si uneori imi spune ca o doare capul.Saptamana asta voi ajunge cu ea la un medic,fireste,dar ma gandeam ca poate ati trecut si voi prin asta.De vazut vad ca vede bine,nu stiu,ce o fi?
Un control la ochi este foarte bun insa io as merge si mai departe- neurologie infantila.Dupa efectuarea unui EEG(electroencefalograma)stai total linistita sau Doamne fereste rezolvati problema.O spun din experienta si nu ca sa te speri.Io merg pe premiza ca mai bine faci analize degeaba decat sa stai cu frica si in nestiinta.
Daca te intereseaza si esti din Bucuresti,iti pot recomanda o dr. foarte buna la BUDIMEX
Iti recomand un control la oftalmologie. Si fetita mea clipea des din amandoi ochii, am mers la control, si avea conjunctivita. I-am dat tratament si si-a revenit. I-am facut si control de dioptrii, si i-a iesit ca are +1 la un ochi si +1,5 la celalalt. Nu i-a dat ochelari, dar trebuie sa mergem la control peste 6 luni. De cateva zile am inceput sa o dau cu apa de vie si nu se mai plange de dureri de cap sau de ochi. Eu nu cred ca e nimic grav, probabil tot o conjunctivita ( de la vant, praf etc). Pupici.
ADY,UNDE ATI FOST LA CONTROL?si ce varsta are puiul tau ?te intreb ptr. ca lui Edi la aceleasi valori i-a dat dr. ochelarisi control peste trei luni,Edi avand 5 ani.Aseara i-au venit ochelarii si pe mine ma sperie mi se par puternici,el nu se plange deocamdata dar nu mi se parea ca fara ei ar avea asa probleme...of,complicat!
Multumesc anticipat ,gandindu-ma ca schimbul de experiente ne da forta de a trece peste situatii care nu ne plac.
Dalia
Buna. Am fost la control la un cabinet particular din orasul meu. Fetita mea are 3 ani,si nu i-a dat ochelari pentru ca a zis ca se poate corecta in crestere. Oricum daca cumva ii prescria ochelari, mai mergeam la cel putin inca un medic. Mi se pare foarte greu sa convingi un copil de 3 ani sa poarte ochelari, mai ales ca fetita mea e intr-o miscare continua, cred ca i-ar fi spart in cateva minute. Multa sanatate puiutului tau, si sa se corecteze cat mai repede, sa nu fie nevoie sa poarte mult timp ochelari.