Bebelusi de mai 2003 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Aalina, ca bine zici :)))))))))))))) Da' am mai remediat si eu prin casa una-alta.. Spalat pe jos, pus ordine in acte.. Ce ora mai potrivita decit doua dimineata pentru asa ceva? :)
Da' sa stii ca problemele de la cap ramin tot alea dupa o repriza de tinut treaza, ba chiar mai mari! :)

carrie, eu inclinam pentru portocala din pricina de constipatie - despre morcov asa am auzit - iar orezul la fel. Cu baia inca nu m-am prins daca se distreaza sau nu, ca nu zimbeste si nici nu ride, are o figura foarte concentrata si da din picioare ca la bicicleta. Sper sa nu i se para ca vreau sa-l inec. Vreau sa-ti spun ca de la baia numarul unu eu i-am pus dusul in cap, ca altfel n-aveam cum sa spal, si mai ales sa clatesc toate pletele alea, iar cind e cadita plina (e d-aia cu spatar inclinat intr-o parte si scaun la 90 de grade in partea ailalta), se propteste in picioare si-si ridica funduletul si face pluta si pedaleaza de mama focului. Inca nu m-am prins daca de distractie sau vrea sa scape .. :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

korinna, incearca sa-i dai suc din mere mai dulci. Poate-poate.. Daca nu vrea bibe, io zic sa nu-i dai.. acum cred ca isi regleaza ei tirul pentru pauze mai mari intre mese. (Iar Paul si-l regleaza atit pentru mese mai mari cit si pentru gustarici. Ziua se pare ca-s toate gustarici, mesele principale fiind noaptea..) Cu cereale ai incercat? Ca macar astea-s cu lapte.

carrie, se mai scoala el plingind, dar nu dupa somnul de noapte, numai dupa somnuri in timpul zilei, si-atunci sint cu ochii pe el ca pe butelie si cum imi aude vocea e totul OK. Eu zic sa nu-ti faci griji cu mincatul (prea mari). La Paul, cel putin, mie mi-e clar ca creste (si papa) in salturi. Are cite-o zi cind baga in el ca spartul de imediat simt ca-i mai greu cind il iau in brate si citeva zile dupa aia cind abia ciuguleste cite ceva. Si mai tine cont ca asta-i prima schimbare de anotimp pentru ei - eveniment major pentru ei!

pisi_ela, acu' l-am tuns ca-i tare greu cu uscatul, nu prea-mi vine sa-i bag uscatorul si nici sa-l frec pe cap ca pe mine.. Unde mai pui ca a facut cojite si nici n-au loc saracele sa cada. Da'n virful capului tot in sus ii sta! :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

stiu ca nu prea mai apucam sa vorbim despre noi,bb-ii sunt in prim plan dar voi cum va mai simtiti asa in rarele momente cand nu sunteti cu ei?

eu sunt in general bine, inafara oboselii si a parului care pica in draci, dar am zile cand sunt ff ametita si am un puls ff mare si nu stiu de la ce.plus unele insomnii...

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

doinna, galusca noastra iese cam odata pe saptamana (mananca numai la san). Atat timp cat consitenta scaunului este moale nu este nici o problema.

parpalak, sigur paul nu are peruca ?!

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by pisi_ella

Fetelor, care mergeti la Baby Expo?
_ella

Noi mergem dar inca nu ne-am hotarat in ce zi, ca mi-e prea greu sa ajung pana acolo de mai multe ori. Poate ne intalnim acolo.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Nici noi nu ne-am hotarat in ce zi sa mergem...Poate sambata...Oricum, e ceva interesant, vreau sa mergem...Sa vedem ce zice si sotul meu, ca de el depindem...Oricum, mai vorbim...
Emma a fost azi cam agitata...Sper ca maine sa nu mai aiba nimic. Maine se fac 2 zile de la mama lui de vaccin! Fetelor, reciteam acum peginile de cand eram gravide si parca ma apuca melancolia! Stiti, mi se intampla sa vad pe strada tipe gravide si parca vreau sa mai fiu si eu...Nu radeti! Pe voi nu va apuca uneori nostalgie cand va ganditi la acea perioada...frumoasa, foarte frumoasa, din viata voastra? Pacat ca atunci nu constientizam ce frumoasa e! Ce sa va mai spun...ma gandesc deja la un alt bebe, asta peste vreo doi ani si ceva! Ce mai, nu ma mai recunosc! Pe voi ce ganduri marete va incearca?
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Inca ceva: in ultimele 2 saptamani, Emma parca saliveaza mai abundent ca niciodata si parca isi roade si mai vartos pumnii! I-or iesi dintii?
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Pisi-ella, parca as fi scris eu. Si pe mine ma apuca nostalgia, uneori inchid ochii si-mi inchipui ca sunt gravida si incerc sa-mi amintesc unele senzatii.Vreau sa pastrez proaspata amintirea a ceea ce simteam atunci. Reusesc cu greu, parca a trecut o vesnicie! La fiecare aniversare a unei noi luni, ma gandesc cum eram cu x luni in urma, cum ma pregateam sa nasc, cata burta aveam, cum misca bb inauntru... si ma uit la Ilinca si-i spun "tu erai acolo si dadeai din picioare si din maini?". Bineinteles ca ea, ce intrebare prosteasca! la mine nostalgia asta chiar doare ca stiu ca nu voi mai fi NICIODATA gravida ca mi-am legat trompele. Nu sunt hotarata daca sa regret sau nu.
Ultimele doua nopti m-a capiat, s-a sculat de cate trei ori pe noapte. Aseara i-am dat prima data cereale cu lapte Nan, faina de orez de la Nestle. Eram destul de incurcata de faptul ca eu o alaptez si cred ca am inca destul lapte, mi se parea cam aiurea sa-i dau lapte praf. Pana la urma mi-a trecut si am preparat 60 mil de lapte cu o masura de cereale, i-am taiat o tetina sa curga laptele mai gros ( nu a iesit asa gros cum ma asteptam) si i-am dat cam la o ora dupa ce a supt de la san, inainte de culcare. Nu a mancat decat 10-15 ml, nu stiu de ce, nu-i era nici foame, dar am auzit ca asta e foarte bun si nu-l refuza nimeni, cu atat mai putin Ilinca mancacioasa (???). Am bagat restul in frigider, nu stiu sa i-l mai dau sau sa-l arunc?
Parpalak, multumesc de indicatii, dar sunt ca la destepti nu cum am cerut eu asa ca pentru mine. celelalte poze le-a pus sotul meu la indicatiile lui Adita notate de mine pas cu pas, sper sa le mai am. O sa-l astept pe el pana cand va avea timp si sa incercam sa mai punem si poze mai noi ca avem unele foarte dragute din amabilitatea lui Lumy.
Si eu vreau sa merg la Baby expo, cand hotarati anuntati-ma, eu stau aproape, vin pe jos daca sotul lucreaza ( ma gandeam la sambata) hai ca va pup, e 4 dimineata si intrasem pe net sa vorbesc cu Simona (ne-am luat microfon), dar vad ca nu e pe receptie. cand sunt eu nu e ea, si invers. Pupici si sa ne intalnim la Polivalenta. Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mai fetelor mai si eu sunt cu nostalgia dupa mine. Chiar ma gandesc uneori ce sarcina frumoasa am avut. Si ce mandrete de baiat am. Oricum eu zic ca sunt cele mai frumoase momente din viata unei femei.
Dana banuiesc ca numai gandul ca nu mai poti fi insarcinata te intristeaza pentru ca oricum tu ai doua printese de fetite care iti lumineaza viata.
Eu ii dau de doua zile lui Dori faina de orez si ii place tare mult. Numai ca ii dau cu lingurita inainte de ai da lapte. Si sa nu fie foarte flamand ca atunci nu mai are rabdare. Prima data am incercat cu biberonul dar era prea gros si se chinuia prea mult. Poate nu ai nimerit tu cantitatile de nu ti-a iesit gros.
Pisi si mie mi se pare ca asta mic roade mai cu spor tot ce prinde da m-am uitat si nu se vede nici o schimbare in gurita lui. Ce imi place e ca sta cuminte foc la analizat.
Foarte rar ziua Dorian se trezeste speriat dar atunci ii dau un picut de ceai si ii cant si adoarme la loc linistit. Noaptea doarme bustean si imi da trezirea doar cand ii e fomita foindu-se si incepand sa scanceasca incet ca sa am timp sa ii pregatesc masa. Bun baiat.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Noi ne-am hotarat sa mergem la baby expo vineri dupa ora 16 cand vine tati de la serviciu.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput