Bebelusi de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
carrie spune:
buna dimineata
partea buna e ca am repetat figura cu dormitil pina la 5 si apoi pina la 8
partea proasta e ca de doua zile in timpul zilei e ff plangacioasa.desi doarme mult, se scoala, se joaca 10 minute miorlaie si apoi da-i urlat.iar seara am concert de pe la 8 cand venim de la plimbare pina ne culcam.ea era un copil cuminte ,se plictisea repede dar daca-i schimbam jucaria sau locul era ok.noi suntem cam cele mai mici din echipa(noi si Stefan al Corinei) si vreau sa va intreb daca ati trecut prin perioade asa"plangacioase" .
si eu sunt nostalgica dupa sarcina desi mi-a fost f greu trei luni cu iminenta de avort.dar mi-e dor de miscarile din burtica, de burtica in sine(si e somnul de 10 ore de noaptea
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Aalina spune:
Fetelor lesin de ras. De un sfert de ora ne distram. Eu ii imit sunetele pe care le face de mult. Da cum a fost tacut o perioada azi a inceput iar sa scoata diferite tipete. Si mami le imita si baiatul rade in hohote cand o aude pe mami. Ce ma distreaza e ca asteapta sa tip eu si abia apoi scoate el un alt tipat. Acum e foarte revoltat ca nu ii raspund si va scriu :)))
Lumi spune:
Lumiy, mersi de urari. Aleleasi bucurii si tie si ttuturor mamicilor si bebicilor de aici si de pretutindeni.
Sa va zic ce cadou primesc eu de ziua mea: acu 10 minute m-a sunat doctorita sa ma anunte ca la 12:30 vine sa-i faca vaccinul Denisei. Am un nod asa mare in stomac... mi-e tare frica. Si asa saracutza in ultimele zile a urlat ca-n cutite pentru al doilea dintisor. Sa ne tineti pumnii.
Pupici de la noi si inca odata multumesc pentru urari.
http://community.webshots.com/user/lumiy
http://community.webshots.com/user/denisadinescu (poze intalnire)
parpalak spune:
carrie, eu una recunosc ca sint capiata. In ultima vreme am cam lasat casa sa cada pe mine ca nu mai pot. Colac peste pupaza, ma dor miinile, in special incheietura stinga de nu mai vad. Gleznele si genunchii m-au mai lasat de cind m-am reapucat de vitamine prenatale, iar acuma am prilejul sa-mi dau seama cit de mult folosesc eu incheietura miinii stingi. Si durerea e una d-aia, de am impresia ca o sa-mi cada mina cu totul..
Altfel... in weekend a stat tati acasa cu noi, simbata s-a mai tinut pe picioare de-am reusit si eu sa ma depilez, insa duminica a dormit aproape toata ziulica. Dar tot e mai bine de la o vreme, ca nu mai vine la 11 noaptea, ci pe la noua jumate, chiar in unele zile pe la 8 jumate, de apucam sa stam toti trei la povesti..
Cu plinsetele de dupa plimbare am rezolvat-o cu inca o plimbare.. Cine mai merge, ca noi, la alimentara, in crucea noptii? (E alimentara d-aia deschisa pina la miezul noptii). De citeva zile e mai agitat decit de obicei, asa ca am tras cu ochiul la el in gurita, si mi s-a parut ca vad doua umbre albe, sub gingiile de jos. Abia astept sa-i vad iesiti odata! :)
Lumi, La Multi Ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca!! Tinem pumnii cu vaccinul.
Aalina, transmite-i lui Dorian si de la noi, ca stam cu ochii pe el (cu urechile). Poate-i mai faci o inregistrare? :)
dane, sigur nu-i peruca :) La peruca o sa ajung in curind eu daca nu se opreste odata parul asta din cazut. Ce mai face galusca? :)
Fetelor, eu inca nu duc dorul burticii. Am avut cam acum o luna un val de energie, de ma intrebam de ce-o scrie in toate cartile ca-ti trebuie atita timp sa te refaci dupa nastere.. Si acuma stiu.. :) Dar de cite ori ma pun in pat si-i trag o intinsatura d-aia sa piriie toate oasele imi pare bine ca nu mai sint gravida (in ultimul trimestru).
Sanatate la bebei si mamici.
Aalina spune:
Parpalak s-a facut: a ras copilu' la comanda si ti-am trimis :))
Eu cand dorm pe burta imi dau seama cat mi-a lipsit asta :))
Am uitat sa va spun ca de vreo saptamana cand ne este somn ducem manuta la nas si apoi la ochi. Iar daca mama tot nu se prinde sa ne duca in patut si sa ne cante ne tragem si de ureche. Asta peste zi ca seara dupa ce mananca a doarme in 2 minute.
parpalak spune:
Aalina, poti sa pui patent, trademark si registered pe hohotele lui Dorian! :)))) Poate-l auzim si la televizor!!!
Ahaaaaaaaaa.. de-aia se trage Paul de urechi????? :))))))))
Sanatate la bebei si mamici.
Aalina spune:
Lumi la multi ani!
Parpalak si gandeste-te ca radea saracutul la comanda ca eu sa il inregistrez. Iti dai seama cand ne jucam ce e pe capul lui :)))
Plus ca tipatul de sfarsit a fost doar un test acu'. Vad ca i-a trecut parca perioada in care isi incerca volumul maxim.
Si ai vostri sunt topiti cand ii pupati? Ca Dorian ar sta toata ziua sa il pupacesc. Nu ca mie nu imi place...
korinna spune:
Buna fetelor
Al meu nu plange...decat cand e de belea rau treaba.Cred ca asa e felul lui.si e aproape deoseama cu al lui Carrie(Cristiana).
Azi dimineata l-am cantarit:are 7,300.Oare o fi bine?El e nascut pe 31 mai.
AZi i-am facut la storcator 2 mere si un morcov si i-am mai pus peste si 2 linguritze de cereale(porumb)...si a papat cam 170 ml.De atunci doarem duuus.
ce sa va mai spun de ultimelelui ispravi.Cand il schimb si nimereste mana mea pe langa gurita lui se apuca si suge//da trage de n-are treaba,,,,,
serios si hotarat pe treaba lui
In schimb am un mare necaz despre care nu prea pot vorbi acum....sunt cam disperata.Cand ma linistesc revin cu amanunte.
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457
carrie spune:
stiu ce o mai supara pe gagalicea mea...la plimbare o ora jumate sta in unghi drept incercand sa se ridice si normal ca dup-aia e rupta de oboseala si maraita.si cel mai tare o supara ca nu reuseste.
parpalak, si pe mine ma doare cumplit spatele...cum stati cu papa azi?noi am papat bine si ne-am batut si recordu, am bagat 180 ml la o masa.la amiaza ma chinui si cate o ora sa o culc ca pica de somn.azi nereusind, am luat-o in patul nostru si am dormit amandoua doua ceasuri...lasa casa sa fuga ca io dorm bine mersi
alina, si asta mica e in delir dupa pupici, rade cu sughituri.si mai are cate un monolog cu spoturile din tavan de e delicioasa.
si Thea mea sta mai bine cu somnul in timpul zilei, doarme cam o ora dupa papa de la 9, la amiaza 2-3 ore daca reusesc s-o adorm si seara la 10 fix face nani cumintzica.
Lumi , la multi ani fericiti si vaccin usor
pupici
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Aalina spune:
Fetelor ce o sa va distrati cand veti incepe diversificarea. Eu una ma distrez cand il hranesc cu lingurita si il fac precum un purcelus la gurita. Pentru ca nici el nu sta si isi tot invarte capul nici eu nu nimeresc din prima. Si cum mananca mai bine cu lingurita decat cu biberonul prefer sa ii dau asa mancarurile mai consistente. E un deliciu sa il vad cum deschide gurita si cum incearca sa isi bage el degetelele in castronel. Cum hainutele ne raman oricum mici nu ma stresez nici daca le pateaza. Probabil o sa imi treaca distractia cand va creste si va arunca mancarea da acum e dulce :))
In ultimele doua zile se stramba la piureutul de legume si azi l-am pacalit facandu-l cu laptic de la mine. Si a halit tot.
Korinna suntem langa tine!
Fetelor si pe mine ma doare spatele de crap da am crezut ca is singura si nu m-am plans.
Si inca ceva ce nu pricep: mie mi-a venit menstruatia la 3 luni. Dupa care aplicat una bucata sterilet. Si acu ioc menstruatie.De ce oare? Am facut test de sarcina si slava Domnului a iesit negativ. Aveti ceva idei?