Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 9
arleena spune:
io 68.4 kg...deci se vad serile cand am mancat
ieri a fost si ziua lui fiu-mio si mancat tort..si nu o felie, ca era delicios
zadi eu aveam o dieta asemanatoare pt schimbarea metabolismului, tot asa cu salata la greu, timp de 2 sapt...dar acolo era ceai/cafea...eu daca nu beau deloc cafea pot inlocui cafeau cu ceai in diata de la tine??
weekend placut tuturor.
Deianira spune:
Add, multumesc frumos . Plec pentru aproximativ o saptamana sa vizitez cateva orase din Europa si cateva institutii europene. Am emotii cu licenta, am un morcov undeva .
Nu promit sa nu ma ingras in vacanta asta . Cred ca o iau de la inceput cu regimul cand ma intorc :-)).
Arleena, La multi ani! baietelului tau . Arunca si aici cu o felie de tort sa te "sustin" .
manucu spune:
Hop si eu la raport, 60,8 kg dimineata, bine ca am scapat de 61kg ca ma saturasem sa tot vad de 2 sapt pe cantar 61 .
Masuratori nu am dar imi vin toate hainele pe care le-am probat ceea ce e fff bine avand in vedre ca inainte de sarcina aveam 56-57 kg.
Cleo sa-ti traiasca fetita si sa stii ca e musai sa papi tort.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
_giulianna_ spune:
Salutare si de la mine!
Raport 73,5...e bine tinand cont ca am mai luat-o si pe aratura, seara l-am mai acompaniat pe barbata-miu la masa.
Va pup, spor la slabit.
PS: e misto dieta de schimbare a metabolismului, as tine-o si eu dar nu-mi place vita :( Pot s-o inlocuiesc cu pui?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Addicted spune:
Giulianna nu cred, din cate am citit fiecare ingredient are rolul lui, iar carnea de vita e introdusa pentru ca are multa fibra si stomacul consuma mai multe calorii digerand-o decat are carnea in sine. Eu am tinut dieta acum 4-5 ani cred, ca la carte, nici guma n-am mestecat. Imi era rau de foame de vedeam dublu in ultimele zile, din cate imi amintesc am slabit 3 kg doar, nu functioneaza chiar la toata lumea.
Deia super misto, sa te distrezi si sa nu iti pese de nimic, mai ales de tentatiile culinare, hehe
Arleena la multi ani baietelului tau si din partea mea. E nascut in aceeasi zi cu fifitsa lu' Cleo?
Eu am 63,5, am dat jos vreo 2 kile deja, pe care le-am pus dupa ce le-am lasat de fumat. Deci cam de unde am plecat.. nu ma plang, macar nu mai sunt fumatoare. Pup
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 63 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
Zadi spune:
Arleena si Giulianna - din pacate alimentele din dieta nu pot fii inlocuite. Cititi cu atentie introducerea si veti intelege ca e destul de stricta. Eu am incercat sa o tin asa cum scrie doar ca am ajustat cantitatile in minus bineinteles iar chestii precum telina fiarta, cotlet de miel nu am mancat. In total am slabit 4,5 kg la terminarea dietei iar dupa aceea fara sa mai tin dieta, dar am mancat moderat in urmatoarele 6 luni am mai slabit inca 5,5 kg.
Asa cum spunea Addicted nu functioneaza la toata lumea... cand am incercat prima data sa tin dieta in urma cu vreo 5 ani jum. am incercat-o impreuna cu colegele de serviciu - eu am reusit sa o tin corect cu mici abateri (cantitati) si am slabit atunci 5 kg, iar colegele mele una nu a slabit deloc, iar alta doar 2,5 kg. E drept ca nu stiu sigur daca au respectat intocmai dieta.
Zadi spune:
Am cateva nelamuriri, ca sa fiu draguta , si vreau sa imi spuneti si voi parerea:
cand aveam 49,5 kg ma vedeam grasa, plina de sunculita peste tot, copanele dospeau....iar cand am 53 kg parca nu mai sunt atat de grasa . oare din cauza faptului ca atunci cand slabesc imi atarna piele imi da senzatia asta groaznica? sau e altceva....(mi stau neoronii cu capul in jos)
nu stiu cum sunteti voi insa eu nu pot renunta la ciocolata si la cateva prajituri facute in casa, mai degraba renunt la mancare decat la astea... eu nici fructe nu pot manca (doar perele imi plac si fructele de padure la restul ma uit crucis...mai bag cateodata grepfruit).....of...si cand ma gandesc ca atunci cand eram adolescenta faceam tot posibilul sa ma ingras si nu puneam niciun gram pe mine si cat de mult mancam (nu am avut niciodata mai mult de 46 kg inainte de 22 de ani, iar cel mai putin 38 kg !).
Mona40 spune:
Buna fete,
Zadi,
Merci pt dieta.
Eu sunt in Z7 cea cu ...multa apa la pranz....Nu e usor.
Astazi sunt si in Z1 de CM deci...de dimineata erau tot 84 kg...
Oricum, mie mi-se potriveste, dpdv sl carnii de vita si al pastramei...
Nu am inteles despre ce sunca este vorba si eu am inlocuit cu pastrama de curcan.
Prob este ca pe mine m-a constipat ingrozitor ( cunosc efectul de la Atkins Diet ) asa ca actionez cu pastilute , odata la vreo 3 zile....
Eu inca ma tin tare....
Va pup, si succes tuturor
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
gabytza25 spune:
la mine e constant, din nou... insa acum cateva zile am avut de rezolvat o problema la o masea, si dupa vreo trei zile in care abia am reusit sa pun cate ceva in gura, aseara cand am putut sa mananc mai bine am sarit calul si am mancat f mult, si fff tarziu, insa asta e, bine ca nu am luat niciun centimetru in plus...
Mona40 spune:
Fete,
Luminati-ma si pe mine va rog frumos.
Despre ce dieta vorbiti voi celelalte? Despre regimul disociat? sau ce?
M-ar interesa si pe mine regimul disociat dupa ce trmin cu aceasta dieta de 13 zile.
Sfatuiti-ma de unde sa o iau.
Multam frumos
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%