Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ate_09 spune:
salutare fetelor!!!
o zi cat mai usoara va doresc!!
Si spor la slabit si transpirat tuturor!!
eu inca nu mi-am reintrat cu totul in programul de slabire...adica am inceput dieta dar nu si sportul. In schimb sotul meu trage tare cu masajul, pe care mi-l face seara de seara. Si desi nu este unul profesionist...de-a lungul lunilor , rezultatele au inceput sa se cunoasca..celulita mai putina si piele mai frumoasa!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Nana, daca mai vii pe aici si vrei inapoi in lista, mai tre sa imi oferi inca o data informatiile actualizate despre tine. ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Sigur mai vin.
Stai o tzara sa ma redresez si sa ma mobilizez iar.
![](pupic.gif)
Te anunt curand.
Nana,
![](mamica.gif)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
Ela_silvia spune:
Nu stiu la voi care-i situatia, dar la mine tare-i greu sa reiau ritmul!Parca am mereu pofta de ceva, mi-ar place sa ies dar nici vremea de afara nu ma ajuta, fi-mea doarme iar eu in liniste bantui pe site-uri de gatit care mai de care mai sugestive!
Sper sa ies rapid din starea asta ...
Deianira spune:
Auch, vad ca toate sunteti cu diverse probleme .
Eu sunt extra mega ocupata si pierduta in mormanul de treburi pe care le am de facut, mananc aiurea si totusi... de curiozitate m-am cantarit azi . Cand colo... surpriza!!! 53,5 fara sa fac mare lucru pentru asta :-)). Asa ca s-ar putea sa fi luat porcul pe nemeritate, ca nu l-am cerut dupa cantarire, l-am cerut pe domnul
din bunul simt al meu care imi zicea ca m-am "expandat" :-)). Mi s-a facut ziua mai buna cand am vazut ce arata cantarul
.
Cleo, ce ai patit la coloana? :-(
Manucu, felicitari pentru ambitie .
Eu de 1 mai am banchetul... mai un pic si nu ma mai pot numi studenta .
Voi ce faceti de 1 mai? Visul meu era sa fiu in natura inconjurata de gratare. Shhh... nu ziceti la nimeni .
Puppa spune:
Eu azi am renuntat la transportul in comun si am mers unde aveam treaba vreo pe jos, vreo 5 ore....Am renuntat la mancarea gatita si am baut si apa cat cuprinde....Seara, am mai scapat cate ceva, dar nesemnificativ fata de obiceiurile mele anterioare...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Deianira spune:
Puppa, daca faci din mersul pe jos si din bautul de apa un obicei, o sa vezi rezultate. Ai rabdare doar, ca nu se vad din secunda doi :-).
manucu spune:
Puppa, 5 ore de mers pe jos? Super tare . Eu din pacate ma deplasez doar cu masina, pt ca stau la iesirea din oras, si oriunde ma duc doar cu masina pot sa ma deplasez, pana si dupa paine tot cu masina trebuie sa merg.
Cleo spune ce ai patit !
Deianira ti-am zis eu ca ceri porcusorul prea repede. Pana vineri toate luam floricele!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Cleo spune ce ai patit ! Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro mamica lui ![]() |
m-am aplecat.
De prea multe ori.
si am ridicat si fata - are peste 9 kile.
Si a inceput fata sa mearga - si tre sa o tin de manute- deci iar aplecata.
asta e. Stiti bancu cu Mambo?
M-am boshorogit.
astazi e un pic mai bine, iesim la plimbare.
partea nasoala -la cura - e ca ieri am stat numai in pat. si am mancat putin, in sinea mea. La 21 insa mi s-a facut o foame... si am gatit ceva. Cam interzis, asha
![](icon_smile_big.gif)
edit: puppa , 5 ore de mers pe jos?? wow. daca iti iese 1 data pe sapt deplasarile astea, te-ai scos! in cateva luni slabesti usor si frumos si firesc. Mai vine si vara, fructe..calduri (sauna de voie-nevoie), pepene...fructe..salate...
io vara slabesc firesc, 1-2 kile, de la alimentatie.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)