Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 2
Musette79 spune:
Neata!
Madame, pe mine m-ai trecut cu semnul intrebarii si masurile vechi, dar am dat raportul vineri (63kg; 92-74-96 cm)
Gagici, is super hepi ca ieri am fost in oras si m-or incaput blugii din 2006 (cu care sunt in pozele de pe forum, aia din luna de miere, cand aveam 57-58 kile). Bine, ma strang in talie de numa, dar in rest mi-s super ok. N-am crezut sa mai imbrac vreodata blugii aia
Pt prima oara din noiembrie de cand am inceput regimul (sa nu mint, am mai mancat de revelion), am mancat la 7 seara, ca eram rupta, nervoasa si simteam nevoia sa ma relaxez citind si mancand ceva bun. N-are rost sa va zic ce am mancat, va asigur ca nu era iaurt sau mere .
Cleo, m-am uitat la fiica-ta cum manca, leit cu a mea: cu mainile pana la coate in bol, framanta mancarea in pumnut, ii pun mult iaurt in zarzavaturi ca altfel nu le mananca (parca i-i cusuta gura), cred ca stii povestea
Puppa, ci-am citit blogul... si eu aveam 92 kile la sfarsitul sarcinii dar in autobuz ma mai lasau sa stau jos, si in ultima luna nici cu buzul n-am mai putut umbla, eram cat un cimpoi.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
MadameBovary spune:
Muse, ? ala era de acum vreo 2 saptamani, nu de saptamana trecuta cand am dat liber de la raport avand in vedere ospatul de sarbatori .
Nu mai am timp acum sa mai fac si alte modificari in afara de cele de baza - adica sa mai scot lumea din lista - . Mai dau o sansa pana weekendul viitor sau pana cand oi avea timp sa bibilesc iarasi lista .
ce faceti de 1 mai??
ate_09 spune:
pai eu vineri desi am liber..o sa stau acasa sa ma odihnesc si vom merge sambata la un gratar la iarba verde cu cativa prieteni. Vineri oricum va fi mult prea aglomerat peste tot asa ca am hotarat sa stam acasa
ate_09 spune:
madame multam frumos pt adaugatul in lista. M-am regasit si eu azi acolo. O sa postez zilele astea si masurile ca acolo am ramas datoare! Cum e cu raportul?? cand e ziua de cantar?...vineri?? sau am inteles eu gresit?
Happiness_4_us spune:
Desi pare ca am disparut in misiune subit, sunt inca aici si va citesc din umbra, dar nu am nimic nou de raportat.
Am tinut postul Pastelui si-i multumesc lui Dumnezeu ca de data asta nu m-am ingrasat.
Ultima masuratoare arata 63,1kg.
Promit ca ma prezit la raport pe 1 mai.
Pupici si spor la slabit!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
StMihaela spune:
Mie imi vine sa ma retrag. Am ajuns la 60 de kilograme fara sa fiu de vina
Dar nu pot sa nu mananc seara. Daca nu bag in gura macar un iaurt, o cereala, ceva, chiar ma ia cu lesin. Cred ca fizic s-a dereglat ceva.
Acum 15 ani am tinut dieta asta cu drag si a functionat. Acuma nu stiu de ce nu merge.
Am incercat sa ignor senzatia de foame si tremurat si mi s-au muiat picioarele.
Cred ca tre' sa fac totusi niste analize: calciu, fier, magneziu...
MadameBovary spune:
Mihaela, nu zice nimeni ca trebuie sa stai pe "uscat" neaparat daca nu poti. Un iaurt cu putine cereale nu e crima, chiar si la 7 sau 8 seara!
Nana, daca mai vii pe aici si vrei inapoi in lista, mai tre sa imi oferi inca o data informatiile actualizate despre tine.
Ate, da, ai inteles corect: vineri e ziua de raport, da' se intinde pe tot weekendul pana la urma pentru ca nu toata lumea poate fix in ziua aia sa intre . Asa ca am extins ziua raportului pentru tot weekendul, doar-doar o veni mai multa lume sa ne spuna care mai sunt noutatile
manucu spune:
Buna,
Eu sunt super obosita pt ca am fost la aerobic, cu toate ca sunt la inceputul unei raceli si nu aveam absolut nici un kef, si antrenoarea noastra a scos din noi tot ce am mancat sapt asta . Am iesit din sala cu tricoul ud ca scos din masina . Ma felicit ca nu m-am lasat prada lenii care ma cuprinse-se.
V-am , ma duc la nani.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui StMihaela Mie imi vine sa ma retrag. Am ajuns la 60 de kilograme fara sa fiu de vina Dar nu pot sa nu mananc seara. Daca nu bag in gura macar un iaurt, o cereala, ceva, chiar ma ia cu lesin. Cred ca fizic s-a dereglat ceva. Acum 15 ani am tinut dieta asta cu drag si a functionat. Acuma nu stiu de ce nu merge. Am incercat sa ignor senzatia de foame si tremurat si mi s-au muiat picioarele. Cred ca tre' sa fac totusi niste analize: calciu, fier, magneziu... |
ar fi bine sa iti faci analizele - iar un iaurt cu cereale sau ceva fructe seara nu strica.
fetelor- m-am defectat. Coloana .... S-au dus abdomenele mele...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008