Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
manucu spune:
Buna ,
eu am ajuns la 55,6 kg, asa ca va pup si va doresc succes in continuare.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleo78 spune:
eu la 55.
si stagnez.
si am avut zile numai cu pepene si supa de rosii...
sincer, mult mai usor slabeam acu 5 ani. Mambo shorogit.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Kaiuda spune:
Buna fetelor,vreau sa ma alatur si eu la acest regim pt ca sunt disperata sa slabesc si chiar as avea nevoie de putina incurajare din partea voastra.am 1,70 inaltime si 73kg:( am nascut acum 5 luni timp in care am slabit la inceput 16 kg 2 luni nu am mai tinut nici un regim pt ca voiam o pauza...sau mai bine zis ma saturasem...nu am mai pus nimic inapoi dar acum treb sa scap si de cele 15 care mi-au mai ramas...precizez ca in timpul sarcini am luat 30 de kg:(( asta e...dar acum chiar treb sa iau masuri...orice sfat pe care mi-l puteti da, este bine primit.
poate imi puteti povesti voi ceva din experienta voastra cum a-ti scapat de kg.
va salut cu drag
manucu spune:
Kaiuda bine ai venit, dar dupa cum vezi ar trebui sa te orientezi catre alt regim pentru ca nu prea are cine te sustine. Nu dispera pentru ca sa stii ca se poate slabi, eu am dat jos 30 kg cu multa vointa.
Spor
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
carla28 spune:
kaiuda, ma bucur ca nu sunt singura care incepe acum.
eu am nascut in martie si in timpul sarcinii am luat 26 de kg, am dat joas doar 12 kg si mai am cel putin 15 keg de dat jos. Chiar daca alaptez, incep maine sa merg la o sala de fitness, sa fac o ora aerobic si asta de trei ori pe saptamana. Regim alimentar am sa tin in functie de grupa sanguina, la mama a dat roade.
hai ca te sustin eu!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
buna fetelor
se pare ca ati enuntat la slabit, inseamna ca ati ajuns toate a kg dorite, bravo fetelor
eu mai am putin si nasc, abia astept sa scapam cu bine
vreau sa va spun ca nu m-am ingrasat deloc
va pup pe toate si poate idn septembrie se va relua acest regim , haideti mai fetelro sa ne mobilizam
Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
38+
Iulia Anamaria (DPN 11 sept)
Mireille_P spune:
Bine v-am gasit! Vreau si eu sa slabesc. Am nascut acum 6 luni. In sarcina am avut 75 kg, am ajuns la 70, dar de o luna stagnez. Mi s-a parut interesant regimul si am inceput din data de 21.04.2010. Am 1,60 cm, 39 ani, data n. 24.07.2010. Dimensiuni 95, 85, 106. Vreau sa ajung la 55 kg. Si mai vedem pe urma daca mai e cazul sa imi propun si un 50.
Sunt fericita mamica a lui David, nascut pe 01.11.2009. E o minune de baietel, e sufletelul meu.
Va pup.
Mireille_P spune:
Ca sa detaliez. Dupa ce am nascut aveam 70kg, am dat jos 3 pur si simplu, apoi am pus 6. Din ele am dat jos 3 kg doar renuntand la paine si dulciuri in 2 saptamani. Apoi nu s-a mai intamplat nimic. Cantarul meu arata cu incapatanare 70 kg de o luna.
Sper ca regimul acesta este eficient, pentru ca nu mai am rabdare deloc. Imi faceam socoteala ca voi slabi aprox. 4 kg pe luna, dar vad ca nu sunt sanse.
Voi cam in ce ritm mergeti?
Va pup si mult succes!
Mami de David, nascut pe 01.11.2009
P.S. Nu prea stiu cum functioneaza site-ul. Ce inseamna sa salvezi ca draft. Nu reusesc sa introduc semnatura. Nu ma pricep la chestii de-astea