Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Micaela_gl spune:
Eu ink sunt in cursa,dar..Azi am avut chef,ziua unui 'viitor var'. Si am mankt k o sparta. Am zis k dau raportu maine,sa am rezultate mai bune. Acu nu pot decat sa sper k nu vor fi mai rele. Maine ultima zi de munk,duminica via acasa. O saptamana buna si spor la slabit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
manucu spune:
Eu am dat jos doar 100 g , deci 57,9 kg.
O sapt usoara.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
cleo78 spune:
eu m-am cantarit azi. la 1 sapt venita de la mare, am 56 kile!
yupyy! deci dau in jos. Juma de kil intr-o sapt fara sa mananc dupa ora 18- nu e mult, dar tot e ceva.
O sa ma duc sa gatesc acum , pana la 16 sa mananc, sa nu mai fie nevoie deseara sa mananc.
Deci am facut vita cu bere. Stiti de ce e indicata la cura de slabire? iti trece foamea pana fierbe...si daca dupa iti mai ie foame, pana o mesteci iar iti trece foamea.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Puppa spune:
Saptamana trecuta nu am dat raportul ca am fost plecata din Bucuresti. Am 64, deci un kilogram a plecat si sper sa mai ia si altele cu el si sa nu se mai intoarca niciodata.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
gabytza25 spune:
fetelor, ce se mai aude cu subiectul asta?
ati plecat toate in vacantza?
tocmai vroiam in weekend sa raportez si eu un cm in minus (stiti, ca eu sunt aia care vrea sa slabeasca in cm de pe abdomen, si nu in kg), si am vazut liniste, si am zis ca poate o fi fost vreo hotarare ca weekendul trecut sa nu zica nimeni nimic.
oricum, eu doua saptamani mai stau pe aici... si vad ca stresul acumulat anterior examenului de licentza, ma ajuta sa slabesc . dupa o sa plec cam o luna in vacantza, si nu o sa mai iau cu mine grija "dietei"...
o seara frumoasa tuturor
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 eu m-am cantarit azi. la 1 sapt venita de la mare, am 56 kile! yupyy! deci dau in jos. Juma de kil intr-o sapt fara sa mananc dupa ora 18- nu e mult, dar tot e ceva. O sa ma duc sa gatesc acum , pana la 16 sa mananc, sa nu mai fie nevoie deseara sa mananc. Deci am facut vita cu bere. Stiti de ce e indicata la cura de slabire? iti trece foamea pana fierbe...si daca dupa iti mai ie foame, pana o mesteci iar iti trece foamea. o ![]() ![]() |
eu am mai slabit juma de kg!!! 55.5kg! deci ash vrea sa tin ritmul asta, sincer, o sa mai bag exercitii, plimbat pe jos, abdomene, mancat seara nu, fructe etc. ca sunt pe val!!!!!!!
gabytza, tu cum faci cu abdomenul? pe mine tare ma streseaza, dupa nastere...am ramas cu 12-15 cm in plus, am facut bdomene, masaj, n vreo 3 luni - s-au dus in prima luna cam 5cm si apoi...nik. SI am renuntzat. Pacat, ca poate mai functiona. Acum am + 10cm fatza e inainte dfe nastere. deci, cum faci cu abdomenul??
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
gabytza25 spune:
cleo78 m-ai intrebat de abdomene... a fost o perioada in care faceam zilnic, abdomene, exercitii pilates pentru abdomen, miscare, am fost si la sala intr-un timp... insa din pacate am vazut ca nu functioneaza, adica din octombrie pana in martie am dat jos doar 2 cm, si am renuntza. Am zis ca o sa incerc si cu masaje sau electrostimulare (nu stiu exact daca astea sunt procedurile, o sa ma interesez la momentul respectiv), insa dupa ca termin cu licentza, apoi plec in vacantza, pe urma o sa imi caut ceva de lucru... si tot asa se aduna. Orium vreau sa rezolv cumva. .
Desi multi zic, ca nu este cine stie ce burtica (am 71-72 masurat imediat sub buric), mie nu imi place, mai ales cand trebuie sa port o rochitza stramata pe talie, se vede inestetic. Practic vreau sa am un abdomen plat, un pic mai lucrat, pacat ca tot ce am facut pana acum a fost in zadar, timp si bani aruncati aiurea pe la sali.
cleo78 spune:
sa dau raportul.
55.5 kg.
|Dar perseverez...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
neatza
am intrat sa va saut si constat ca nu mai e nimeni pe aici de mult timp , ce se intampla cu voi???????
va pup
Elena , mamica lui Dragos Stefan si
31+
gabytza25 spune:
elenutza... si eu tot intreb de vreo 3 saptamani ce s-a intamplat cu subiectul asta... a ramas in aer fara nicio explicatie... probabil ca multe dintre fete (si ma refer aici la cele care se ocupau cu actualizarile, in special) sunt plecate in concedii/vacante... ma gandesc ca se va relua din toamna... sincera sa fiu, de cand nu mai e subiectul atat de "activ", am cam renuntat la tot... da' nu-i bai, ca oricum vine vacanta si pentru mine (abia am terminat cu licentza, acuma inscrierea la master... si dup-aia e vacanta intr-un final)