Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
manucu spune:
Am venit la raport, 58,00 kg, tare greu se mai misca cantarul asta .
Week-end placut.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Micaela_gl spune:
Cam slabut sapt asta la raport. Eu is in culmea bucuriei. D dimineata stau numai p cantar. In week-end am slabit un kg. Si asta datorita noiei mele activitati: stresul. Nu spun k e sanator,dar makr atata satisfactie am si eu. AMR 2sapt!
MsLara spune:
Eu am 47 kg... Dar nu am mai fost foarte atenta la regim ca am alte griji.
Daca vreti sa ma scoateti din lista e ok, ca nu prea mai am timp sa fiu mai activa.
Mai dau pe aici insa cand pot.
Spor la slabit
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
manucu spune:
Slaba activitatea la subiectul nostru , ori ati slabit cat ati vrut sunteti zvelte si nu mai tineti regim, ori vreti sa slabiti singurele sa ne faceti in ciuda mai tarziu
.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Addicted spune:
Buna, fetelor, ce mai faceti voi? Mi-a fost dor de voi
V-am citit, nu zilnic, dar pe cat am putut de des. Si intr-adevar, nu stiu unde a disparut lumea..
Incerc pe cat de scurt sa relatez pataniile mele in decursul lunii in care n-am mai postat... Ma lasasem de fumat, m-am apucat iarasi
La inceputul lui mai mi-am cumparat un cantar digital si mi-am dat seama ca vechiul meu cantar era mincinos, arata mult mai putin. Asa ca sunt mai rau decat am inceput. Aveam 69,6 si eu credeam ca ma misc prin jurul a 63-64. Va dati seama ce soc am avut, nu? Eu am sanii mari si burta mare, in rest arat relativ ok si de-asta nu mi-am dat seama probabil ca de fapt am aproape 70 de kg. Asa ca am cautat pe net tot felul de diete prin care sa slabesc repede, pentru ca eram deprimata. Am tinut Catalin Crisan, dieta proteica, pentru o saptamana. Am ignorat sfatul de a bea ceaiuri laxative si m-am ales cu.. scuzati, o fisura anala Chinul de pe lume, 3 zile nu m-am putut misca din pat, nu puteam sta in nici o pozitie de durere. Asa ca a trebuit sa renunt, dupa ce slabisem 3 kg. Pana acum am pus unul la loc, ca deh, altfel nu se putea.
Asa ca ma apuc iarasi de dieta asta pentru doua saptamani, o sa fiu atenta sa beau laxative si eventual sa iau pastile, dar in asa fel incat sa nu devin dependenta. Iar dupa astea doua saptamani voi continua cu Atkins.
Nu ma dau batuta, dar nu pot continua regimul pe care eu vi l-am propus, pe cat de rusinos fata de voi pare.. pentru ca nu m-am tinut de el! Schimbarile din viata mea sunt majore fata de acum 4 ani cand l-am tinut si am slabit. Si cea mai mare schimbare e faptul ca in fiecare seara gatesc pentru prietenul meu, care are doua job-uri si vine tarziu acasa. Si nu poate manca singur, e ca un copil!
Asa ca de miercuri voi incepe dieta noua.
Mult succes si sa nu va dati batute, ati vazut ca functioneaza bine daca te tii de niste reguli atat de simple si e sanatos!
Pupici
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arleena dupa o lunga pauza revin si eu....desi vad ca s-a cam abandonat subiectul asta.... oricum....azi dimineata aveam 66.9 kg si in talie am ajuns la 75 ![]() va urez un weekend placut ![]() |
arleeena, felicitari
![](pupic.gif)
io am venit de la mare. Turkili, all inclusive, + 1.5 kil... dulciurile nu am dat iama, am gustat din fiecare
![](icon_smile_big.gif)
edit: eu o sa continui sa il tin. Am constientizat ca nu pot slabi cu o cura. Sau pot, si apoi le pun inapoi. Imi trebuie o schimbare de viatza, de alimentatie, si asta e cea mai potrivita pt mine, pt ca... imi place sa mananc. Atunci sa mananc ziua
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
Micaela_gl spune:
Neata fetelor! A venit caldura si care mai d care la mare,la plimbari. Nu va mai arde d stat la comp sau d tinut diete. Va inteleg perfect. Azi nu voi da raportul,ci luni. Va fi ultima mea zi d lucru aici si vreau sa vad atunci rezultatele. P 21 vin acasa. Cand voi gasi un cantar va mai anunt dak imi prieste vacanta. Week-end placut!
Ela_silvia spune:
Putina miscare pe aici ...e cam ca si vointa pe care o am eu de cand m-am intors din Ro.... tinde catre zero!Si tot din Ro m-am intors cu 1,5 kg si o mare pofta de mancare...nu mai am nici o regula, mananc orice si nu mai conteaza ora!Nu ma mai urc pe cantar ca mi-e frica.Sa vedem acum cand ma trezesc.
Luni plec la mare...mi-am luat un costum de baie intreg caci nu suport sa vad vergeturile si l-am mai luat si marimea 46.L-am probat acasa si imi este mare...am o parere "buna" despre mine, ce sa zic!
Cand voi schimba atitudinea, am sa mai dau p-aci, pana atunci insa...va urez spor!
gabytza25 spune:
Buna fetelor!
raportul la mine este acelasi cu care v-am obisnuit... stagnare .
Aseara am fost la banchetul de terminarea facultatii, si tare dezamagita m-am intors... o sa va spun in cateva cuvinte cam ce nu mi-a placut: organizarea proasta, studentii (colegii mei) desi era programat sa vina la ora 20, o mare parte dintre ei au venit la ora 23 si dupa jumatate de ora erau deja beti, mancarea a fost foarte tare, pur si simplu nu am putut manca mai nimic, si am mai si vazut ca afara era manacare pusa in niste tuciuri (ceaunuri) nesupravegheate pe langa care dadeau tarcoale niste caini, muzica - 4 boxe asezate fatza in fatza, drept urmare se auzea oribil, nici macar nu se distingea melodia; sa vedeti ce amuzant era cand unele persoane percepeau melodia ca fiind vals si altii dadeau din cap pe ritm de rock (la aceeasi melodie) , restaurantul: o tzeava ruginita in mijlocul salii (pe post de fantana arteziana cica
), si niste pari inestetici langa fiecare masa... Majoritatea colegilor au stat afara sa faca poze, sala fiind vesnic goala. Am stat vreo 3 ore, dupa care am cedat nervos, mi-am luat catrafusele si am plecat, mi-as fi facut numai nervi daca mai stateam o secunda in plus... Poate sunt considerata absurda sau prea pretentioasa, insa prefer macar un minim de calitate.
Imi cer scuze ca v-am retinut cu povestile mele, insa simteam nevoia sa ma descarc undeva...
Un weekend cat mai frumos.
MsLara spune:
Gabytza imi pare rau de dezamagire, pacat ca nu s-au ocupat cu mai multa atentie de organizare
Eu 47 kg azi...minune caci toata saptamana am avut mai mult.
Teoretic vara e mai usor de tinut regim dar la mine se pare ca a slabit vointa. Macar nu ma dau batuta... Mai e cineva in "cursa"?
O saptamana frumoasa tuturor!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali