Cel mai usor regim de slabire *9*
Raspunsuri - Pagina 14
Micaela_gl spune:
Nu-mi vine sa cred. Pe prima pagina. Si kta activitate. D mult nu a mai fost asa. Eu ieri m-am plimbat prin roma. Am mers p jos,am urkt si coborat scari la metrou pana mi s-au tocit calcaiele. Azi la mare. Soare,inot,sper sa aiba vreun efect. Ma cantaresc maine sa vad dak se observa ceva. Nu mai pot,abia ast sa ajung la 73 sa skda si din sold. O saptamana buna,fara tentatii.
neliaCris spune:
57.7 kg...haideti fete sa facem o noua listutza...cine se are ?
ps:ieri am fost la gratar....si azi aveam minus 200 de grame...e bun gratarelul...ce bine era daca stateam la curte...abea astept s plec in ro la mine acasa...la curte...iarba...porti inchise,liniste,balansoar,
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
MadameBovary spune:
there, there, aici, prezenta doar ca am o maaaaare rugaminte la voi, rogu-va muuuult de tot: sa ridici doua degetele fetele noi care vor sa fie in lista ca sa pot sa adaug... si ma pun acum pe modific ca sa nu ma dushati in suc de rosii
MadameBovary spune:
am asa:
- puppa
- ela
- nicole
- mihaela
- gaby
- lara
- manucu
- grati
- nelia
+ micaela pe care tre sa o reperez de undeva din spate ca sa o inscriu in lista
si
magghyc care doreste in lista.
am ratat ceva sau am unda verde la modificari??
cristi_2003 spune:
mb - am revenit si eu, acuma am ajuns la 57 kg. inca 2 pana la tinta
plecarea era de la 65
target 55
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
Micaela_gl spune:
Madame,eu ridic degetelele. M-am prezentat acu vreo 2sapt,cu 76kg,bust 97,talie 74,sold 110,24ani. La raport 75,4kg,talie 73. Nu va spun kt am acu,ma laud vineri :p
Micaela_gl spune:
Vestea cea buna: am inceput sa fac seara kteva exercitii,azi am indraznit sa urc p scari. Pan la etajul 6 nu e chiar asa usor cum parea la inceput :)) Vestea cea proasta: a inceput sa-mi fie pofta d dulciuri,d rontait. Ma mai amagesc eu cu kte un mar,da nu stiu cat mai rezist. Voi cum va descurcati?
Addicted spune:
Madame, am revenit si eu. Nu dati cu rosii nici in mine, eventual cu cirese, nu ma supar.
Eu am avut un deces in familie, mi-am revenit, sunt ok acum, dar m-am apucat din nou de fumat.
Cantarul meu nu era bun, mi-am luat altul, asa ca eu aveam alta greutate de fapt, aveam 74 de kg si acum am 66. Asa ca
Madame ai un pic mai mult de munca la mine. Si pentru ca mi-am dat seama ca am mai multe kg si ca eu slabesc dupa cum bate vantul si dupa ce evenimente am in viata mea, m-am hotarat sa tin o dieta anume, dar care respecta principiul de a nu mai manca seara. Pentru ca trebuie sa slabesc odata, ca m-am saturat de mine, de cat de lipsita de vointa sunt. Ma bucur ca voi slabiti si sunteti tari pe pozitii si tineti-o tot asa!
Greutate initiala - 74 kg; greutate actuala - 66 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
manucu spune:
Addicted bine ca ai revenit, kiar ma intrebam de ce nu mai dai deloc pe la noi.
Eu vad ca stau bine cu kg, cu toate ca nu ma stresez deloc,adica manac dimineata si la pranz, maxim ora 18, cate putin din ce am prin frigider, la sala nu am fost de 2 sapt pt ca s-a mutat dar nu stiu unde, nu au pus pe usa unde i-i pot gasi, nu raspund la vekiul nr de tel si nu ma suna pt ca asa s-au laudat, ca i-i suna pe toti clientii .
Sunt curioasa sa vad ce-mi arata cantarul vineri, pt ca si-a facut un obicei prost, vinerea arata mai mult decat in timpul sapt , vorbesc serios .
V-am pupat si somn usor.
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
gabytza25 spune:
buna!
nu prea inteleg bine ce-i cu modificarile astea... si cred ca exista doua fete cu numele gaby pe aici: eu, si inca cineva... deci madamme la care te refereai?
spune-ti-mi ce date trebuie sa dau pentru noua lista... sau lamuriti-ma si pe mine, ca nu prea am priceput... si de cateva zile imi merge prost DC-ul , nu stiu de ce
acum va mai povestesc cate ceva off-topic
Marti am avut ultimul examen din facultate... sunt fericita ca am scapat de ele acum mai am licentza, si gata Am zis ca dupa acest examen o sa ma apuc din nou de exercitii (caci din pacate n-am prea avut timp de ele), dar de cateva zile ma tot duc la dentist sa imi rezolv unele chestii si nu mai am niciun chef de facut exercitii. Si apropo de dentist... am dat pana acum o groaza de bani, si inca mai am de rezolvat. sa va spun preturile: mi-a facut asa:
extractie masea (95RON)
detartraj (120RON)
plomba la o masea cu o carie mai maricica (100)
3 plombe mai micutze (200RON - toate trei, nu separat)
si acum mai am inca o extractie, o plomba mai mare, si la 2 masele tratament din acela pe canale (astea sunt mai vechi si s-au agravat).
ce ziceti cam cat o sa ma mai coste si astea sunt preturi ok (prietenul meu mi-a zis ca sunt preturi mici fatza de cel la care se duce el, insa mie tot mari mi se par? De obicei doctora la care ma duc imi spune: data viitoare o sa facem cutare chestie si o sa te coste atat... dar acuma nu isi poate da seama bine, pana nu fac radiografiile. oricum ma bucur ca rezolv problemele astea ca sunt importante, insa m-au falimentat
sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele
va pup fetelor si astept si eu lamuriri despre noua lista.