Cel mai usor regim de slabire *9*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare gagici

ce mai faceti voi???????? cum merge cura?????

am vazut ca aveti tot mai multe floricele si m-am bucurat sa vad ca aveti atata dorinta si putere sa treceti peste toate poftele si obstacolelej

nu am reusit sa va citesc din urma, ina cred ca toate sunteti bine iar acum ca se incalzeste afra aveti mai mult chef de viata
va tin pumni sa ajungeti la masurile ddorite

noi suntem bine toata ziua pe afar, am inceput sa imi revin sa nu mai imi fie rau, deja am o luan de cand pot sa pap tot ce vreau insa sunt tare fericita ca nu am pus nici un kg pe mine
am avut 95 kg cand am ramas insarcinata iar aucm sunt la 89-90 seara 91 , sper sa nu i-au mult in greutate , sa nu fac gresala asta.
sa fim sanatosi ca apoi o sa ma chinui eu cu kg

va pupik si va doresc o saptamana frumoasa

ps la semnatura am poze uc burticuta de saptamana trecuta

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 22+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

59.5
Dimineata, pe nemancate.
Deseara nu ma mai cantaresc, sa imi pastrez optimismul.
Pufuleti e voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Oooo, si eu care credeam ca gasesc alt capitol pana revin. Am revenit din excursia in europa si culmea, nu m-am ingrasat ca un porc :-)).

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

66,1 ...si am fost si la o nunta..am dat jos 300 g..bine ca nu le-am pus...:)

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela_gl spune:

Pupa,d la hore ai dat jos. Mama,ce dor mi-e d o nunta. Da am vreo 3 vara asta. Mie una nu-mi vine sa cred kt d cuminte sunt d vreo 4zile incoace. Fara ciugulit,fara rontait,2 mese p zi si alea kt mai rationale. Acu sa vad kt ma tine. Am zis k d acu,doar in week-end savurez kte o inghetata. In rest fara dulciuri. Cu caldu asta nu am mai mancat nici ciocolata(asta e slabiciunea mea). Zi buna si spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Am mai facut un pas spre silueta ideala. Mi-am luat un costum sauna. Am sa il folosesc la bicicleta, dar si asa ca m-am imbracat cu el si vad ca functioneaza...Sa vedem si la cantar..

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Gata am ajuns si eu la 68 de kg. Am fost si eu sambata la nunta si nu am stat toata seara jos, iar duminica dimineata cantarul mi-a zambit. Si m-am mentinut, sper sa mai dau jos 500 de grame pana in weekend.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Slabelor, nu v-am uitat . Tre sa vin tare din urma, nu? Stiu ca aruncati cu rosii in mine ca n-am mai updatat lista aia de vreo 2 saptamani... rogu-va, nu dati acum, ca-s parlita toata de soare si ma nenorociti . Dar PROMIT sa o fac!! - lista adica, updata .

Dimineata am cazut un pic de pe cantar cand am vazut 58.8. Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna, cam slaba miscarea pe la noi.
Eu as putea sa dau azi raportul???
Glumesc desigur, dar dimineata aveam 59,5 si in seara asta petrec la ziua tatei ca e Constantin si maine cand ma cantaresc siiigur voi avea un pic mai mul.

La multi ani ! tuturor sarbatoriteor de astazi , si sarbatoritilor vostri .

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela_gl spune:

Hei,unde ati disparut? Ati fugit toate la mare? Fara mine? Nu-i nimic,maine ma duc si eu :p. Atunci dau eu tonu la raport. 75.4kg, cu kfeaua deja bauta,plus kteva pahare d apa. Nu am cum altfel,k ma kntaresc abia p la 10-11 knd se trezeste baba,k la ea e kntaru. Sold 110cm(multa vreme va fi asa :((), talie 73. Voi cu ce va laudati?

Mergi la inceput