Cel mai usor regim de slabire *9*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Gabytza la multi ani!!!!!!
si petrecere frumoasa la cursul festiv!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela_gl spune:

Buna fetelor! As vrea si eu sa intru in clubul vostru. As vrea sa slabesc vreo 5-6kg si makr d rusinea voastra n-as mai calc stramb. La mine d obicei da randament disociatul,da acu nu pot sa-l tin pt k muncesc la fix in italia. AMR 5saptamani :d. Asta mi se pare cea mai accesibila metoda p kre o pot aplik pt moment. Diseara ma masor si las si datele. Spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Gaby,la multi ani si de la mine si multe impliniri in viitor,distractie faina!!!!
michaela bine te-am gasit si noi....desi lucrezi la fix ai tot timpul din lume sa faci miscare multa,sa te iei dupa stitlul italienesc de a manca,ei dupa masa de seara fac plimbare pentru a le usura digestia...mai spune-ne despre tine cate ceva...
ps:te asteptam si pe la mamici de italia...

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

In ce priveste miscarea,doar ce fac eu treaba prin casa,stau in picioare toata ziua,d plimbat nu prea. Babei nu-i place sa iasa din ksa,iar cu mosu nu am treaba. Cu mancarea..din cauza lor am pus 4kg intr-un an :)) is mai gurmanzi ei..multa mancare si tot felu d specialitati..si multa pasta. In ultima vreme ii tot mai refuz,mai dau deoparte,mai pun la loc,da la inceput ma indopau 'hai gusta si asta'. Eu sunt f inalta si nu prea se cunosc kg in plus,dar stiu k arat si mai bine putin mai slaba ;;). Mai ales k d acu se dau hainele jos :d. Datele mele: varsta-24ani, data nasterii 17nov, inaltime 1.80cm, bust 97cm, talie 73cm, sold 110cm(asta e beleaua mea), greutate initiala 76kg,cu toate k oscilez d la o zi la alta intre 75 si 76, greutatea dorita 70kg pt inceput. Hotarasc dupa dak mai e nevoie. Data,nu stiu. Hai sa spunem ieri 13.05,chiar dak ma chinui d ceva vreme. Mai ajunsesem eu p la 74-73,dar la prima criza ma consolam cu ciocolata. Sper k nu mai e kzu,mai ales k ma preg sa plec aksa. Zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bun venit, mihaela.

din ce zici, tu tre sa dai jos mai mult de la sholduri si f. putin din talie. Nu la greutate tre sa lucrezi mult, ci exercitii, de shold, de fund, de talie.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna fete....
cand e masuratoarea ca eu am uitat?asa poate dau si eu de addicted sau de madame sa ma treaca si pe mine in listutza....vad ca ati cam disparut pe aici...nu mai da nimeni nici o idee de mancare?ce ati papat azi?
au am papat:de dimi la 8 jumate o cafea......la 12 jumate un iaurt cu fructe de padure...apa si iar apa....si acum mai am ceva treaba prin casa si apoi mai pap niste supica de galuste....fara pituca si carnitza....si am bagat o plimbare de juma de ora in fuga pentru ca imi adormea copilul in carutz si era ora de somn de amiaza la care doarme 3 ore..si am ajuns acas leoarca....afara e frigutz ca a plouat ia eu sunt in maieu prin casa fac curta...
voi ?

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna,
NeliaCris azi e ziua raportului.
Eu stagnez, asta pt ca am cam papat de toate zilele astea, nu dupa 18, dar suficient cat sa nu dau jos.

Eu la micul dejun am mancat branza de vaci dietetica cu un pic de miere de albine.

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu ma prezint cu 47,5 kg si o anemie usoara...deci un porc si jumatate

Prea mult stress, mancat haotic si prea multi carbohidrati ( paste, pizza, etc chiar daca nu seara). Oricum trebuie sa am grija ce mananc ca sa pun fierul la loc si sa scap de kg in plus.

Week-end placut!

Emma este un ingeras

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io stagnez

dar azi am mancat exemplar: dim cereale cu lapte, si la 17 somon la gratar. SI 3 cartofi ...daca nu ii mancam, era o treaba

trag tare ca sa salvez porcu' ca peste 3 sapt plecam la mare

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Nu cred k are rost sa dau vreun raport,e devreme. Sper pana vineri sa se vada ceva. Cu toate k am mancat mai mult legume azi,ma simt imbalonata. Tre sa-mi iau un ceai pt digestie,k vad k am mereu problema asta. Stiu k ar trebui sa fac si ceva gimnastica,dar dupa o zi in care stau d la 7 la 22 in picioare,exceptie 2h la pranz,nu prea ma mai simt in stare. Dar am sa ma stradui. Aksa eram f activa,mergeam mult, ma duceam la sala, dar aici inchisa e greu. O sa profit k a venit caldura si d acu ma duc la mare knd sunt libera,mai fac putin inot. La mine e naspa,knd ma ingras un kg se pune p sold, knd slabesc numa d acolo nu scade. Dar o scot eu la capat cumva. Week-end placut.

Mergi la inceput