anticonceptionale... am uitat

anticonceptionale... am uitat | Autor: add

Link direct la acest mesaj

Buna!
Iau Marvelon 28 de doua luni, la recomandarea medicului de la planning. Totul merge foarte bine.
Cred insa, ca am facut o prostie: ultima menstruatie a inceput pe 19 aprilie ( cand eram la cea de-a 3-a pastiluta cu efect placebo ). Asadar, joi a fost ultima si vineri ( adica alaltaieri ), trebuia sa incep o noua folie. O aveam in posesie, dar nu stiu cum am reusit sa uit. Tocmai vineri seara mi-a venit -stralucita- idee sa imi las flacaul sa ejaculeze inauntrul meu... Deci, si mai concret, contactul a avut loc fix in seara zilei in care am uitat sa iau prima pastila din folie.Am luat pastiluta pe care trebuia sa o iau vineri, sambata dimineata. Si pe cea din ziua de sambata, tot sambata, la ora la care mi le-am programat.
Intrebarea mea este: risc sa am o -surpriza- ?
Sper sa imi raspundeti cat mai repede, ca sa mai am timp sa actionez cu contraceptia de urgenta.
Ah, am uitat sa precizez ca ultima zi a menstruatiei a fost miercuri.
Asadar, am un motiv solid sa ma panichez?
Aveti idee?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu consider ca nu exista motive de ingrijorare. ci doar.. mai multa precautie data viitoare ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Din cate stiu da , exista riscul unei sarcini.
Dar cred ca in prospect ti se explica totul.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

cate ore au trecut intre ora la care trebuia sa iei pastila si ora la care ai luat-o? daca sunt sub 12 ore, din cate stiu eu, nu se intampla nimic. daca ai depasit cele 12 ore, exista un risc - dar nimeni nu-ti poate spune cat de mare (si oricum cred ca ti-e totuna daca e de 1%, daca e sa ti se intample tocmai tie).

insa nu prea inteleg de ce ai asteptat atata cu contraceptia de urgenta. ok, stiu ca e recomandata in primele 72 de ore, insa e mai eficienta in primele ore decat in ultimele.

"it's nice to be important, but it's more important to be nice"

Mergi la inceput