Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna! Greoaie miscarea pe aici, pe la noi... hmmmhhh... e mult prea frumos afara, nu-i asa & ?
Ochi_verzi, multam de complimente .
Daniela_daneza, nu face nimic... nu-s suparata ca n-ai zarit multimea de imagini pusa de mine... inca un rand de -ele nu cred ca strica la nimeni , nu? S-apoi... io cred ca plec in "vacanta de sesiune" , asa ca predau stafeta invitatiilor la -luta de dimineata cui doreste .
Elyanne, asteptam si noi sa ne arati pozele cu cei doi fratiori dormind impreuna , cand le vei face... ca, tot ne-ai starnit ... ne arati si noua, nu ?
Amu... mut ceaiul de la cinci la... sapte jumatate - opt ... deci, va astept la un ceai de seara... enjoy ...

... si o ingheata pt. cine doreste ...

Amu... plec in "vacanta" ... uffa, ca tare n-am chef de examene ... dar, na... am intrat in hora, tre' sa joc, nu ? Va pe toate, va doresc un weekend fain in continuare si... ne vedem cand ne mai vedem ... .

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

cryna77 mi-ai facut o pofta de eclere ... dar cum nu's in stare, am facut paapanasi (prajiti), cu smantana si dulceata de visine... deja au disparut

Pun poze cand am... nu uit

Fac capitol nou repede-repede

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Continuarea...

Pestisori... pestisori... (36)

Mergi la inceput