Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mah, da' lunecoase mai sunt pestoaicele astea bre ! Ca, de dimineata si pana amu, nu mai dadura nici un semn , nici una! Mno, bine. Hai, sa va mai imbii, iar, cu vreun ceai... ala de la ora cinci... desi, ma indoiesc ca apareti ... io incerc totusi... enjoy ...

... ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cryna merci fain pt ceai ,dar nu eram acasa..am fost sa facem rezervarea pt mare,sa ne luam de-o grija...apoi am fost pe la magazine,in parc.I-am luat Mirunicii prima ei pereche de sandalute..ne-am intalnit cu catelul unor vecini,care avea chef de joaca si tot sarea pe Miru..la un moment dat am luat-o in brate,ca prea casca ala gura sa muste si a cam speriat-o.

Nicoll merci..parca am ceva emotii

Cristiano sa te vad...io stiu ca pestii se tin de cuvant,atunci cand promit ceva

Eliana sanatate multa tie si picilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

O cafea , un suc , ceva ...poftiti!

Eu sunt necajita, nu stiu cum am facut dar am racit , si sper sa nu fie cistita sau altceva .De alataieri noapte m-a luat , si nu aveam nimik in casa , de dimineata de la framacie mi-au dat URINEX SI URINAL , DAR VAD CA NU ARE EFECT ...DE DIMINEATA IAR AM ACAEIASI SENZATIE ...astept sa se faca aproape 8.00 si o sun pe dr .of ..

VA PUP SI NUMAI BINE!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata... M-am trezit cu o durere decap... ingrozitoare

Dany si multa sanatate...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

'Neata lunecoaselor! Venii s-o ajut pe Daniela_daneza cu meniul de dimineata... sper ca nu se supara de ajutorul meu... ia uite ce capuccino fain si am io... plus niste cornuri yami-yam ... enjoy ...

Haideti! Veniti la vooorbaaa!!!
Marami, ti-ai calcat cuvantul ! Nu ne-ai zis nik, ninik aseara!!! Eeeee... ...

Danuta36, ma bucur ca ati reusit sa va faceti rezervarea pt. mare si ca ati avut o plimbare de dupa-amiaza placuta . Absenta motivata .

Offf, Daniela_daneza... naspa rau cu racelile astea ... mai ales jos ... Muuulta bafta la doctor , sa-ti dea un tratament mai bun . Sanatate multa!!!

Superedit- ca, mi-a disparut prima editare & & in care ziceam cam asa: "edit - ca, acum vazui, ca trimisese si Elyanne mesaj, aproape odata cu mine ... dam sa treaca durerea de cap. Sanatate multa si voua !"
Ce se intampla cu DC-ul??? Trebuia sa se intample asa cu mesajele mele??? ... cu editarile mele, adica , facute la 5 minutele distanta de mesaj... beyyyyy... nu ma mai joc asa ...

la toate... mai revin io ... daca nu, va fac ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

sa-mi fie uitarea dar egzista o explicatie, in multitudinea de cornuri, prajiturele si cafele cu frisca dand pe dinafara n-am vazut intrebarile
Nu, nu mi-am luat inca masina si nu, nu m-am obisnuit fara ea

Danezo, bea multe, foarte multe lichide.

Sanatate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

doamne fetelor ce sa va scriu .... m-ati si uitat de cand nu v-am mai zis nimic ... dar va citesc zilnic sa stiti
ma innebuniti cu multitudinea de mesaje cu cafea pe care n-o pot bea ca-mi urca tensiunea si cornurile care ingrasa

in rest ... sunt cam suparata ... cred ca e perioada nu? sau a trecut ???

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Ok, ok... inteles sa traiti! O sa-mi strang "acareturile" ... ca sa nu va mai "deranjeze" la "vizionat" intrebarile si nici sa nu va mai tenteze la ingrasat si alte alea... nu va mai ispitesc cu nik - ninik . Bine?!? V-am -at! Pa.

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Crynutza , te rog sa postezi incontinuare multe cafele, ness-uri si cornuri, ca nu ma supar si cred ca nici fetele , sunt virtuale si chiar daca ingrasa , si nu ai voie sa le papi , macar le vizionezi

Ely , sa treaca durerea de cap .

ANDANII , NU TE-AM UITAT si hai fruntea sus !

Marami , beau beau .Eu daca fumez nu pot fara ceva lichid , deci beau foarte multa apa plata ....

Azi nu sunt la servici si fac treaba , spal, calc si fac un bors din gaina de tara si friptura de miel ....iar vecinii coc vinete ...deci mirosuri la greu

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Mda... buuun... editarea imi aparu, pana la urma... dar, mesajul de dupa ea, nu ... of, of... scriu din nou ... asta e...

Deci, mesajul meu era cam asa:
"Bine, Daniela_daneza... daca nu-i cu suparare asa mare ... atunci, poate va mai ispitesc io si altadata cu bunataturi (cafele, dulciuri, prajiturele, fructe, ceaiuri, etc. )... Vad io, ma mai gandesc ... Spor la treaba si numai bine ."

Amu... by, by... & ... ...

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput