Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

De mult n-am mai plans la un film...
Va recomand cu caldura www.imdb.com/title/tt0421715/" target="_blank">"The curious case of Benjamin Button"...
M-a impresionat foarte tare

PS: Merita intr-adevar Oscarul!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

l-am vazut ...e tare fain ..impresionant intr-adevar
si ideea ..mi se pare super , nu stiu cum a putut sa se gandeasca cineva la un asa scenariu

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

giuli nu acest film a luat Oscarul, ci The slam dog millionare.Benjamin a luat si el ceva premii, dar nu pt. cel mai bun film.

Eduard inima de fier promite sa rupa inimi rau in viitor, incepe sa se faca remarcat bine bine.
Intrebare: nu te doare sufletzelul cand pleci?Eu nu suport ideea sa stea mai mult de o ora cu altcineva.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

giuli nu acest film a luat Oscarul, ci The slam dog millionare.Benjamin a luat si el ceva premii, dar nu pt. cel mai bun film.

Eduard inima de fier promite sa rupa inimi rau in viitor, incepe sa se faca remarcat bine bine.
Intrebare: nu te doare sufletzelul cand pleci?Eu nu suport ideea sa stea mai mult de o ora cu altcineva.

Aha...stiam eu ceva, deci a fost premiat nu a luat Oscarul. Bagat la cap!
Ma...nu ma doare nimic, stiu ca e pe maini bune, am incredere maxima in maica-mea. Stie ce sa-i faca in absolut orice situatie. Noi l-am lasat acolo de cand era mic mic, ce sa spun...e greu cand plec, ma gandesc mereu la el dar stiu ca momentele de relaxare imi fac bine...si imi fac bine pentru el.
Nici eu n-as putea sa-l las cu nimeni altcineva in afara de maica-mea, n-as avea incredere. Nici cu soacra-mea nu-l las, cand mergem la ea mereu ne zice sa-l lasam acolo dar barbata-miu stie ca nu pot sa-l las si "ma scoate". Nu stiu nici cu o bona cum ar fi...cred ca la fel, mi-ar fi greu sa-l las. Nu stiu ce voi face cand se vor termina astia 2 ani

Ticker Edi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

dintisorul iese iese

cu 3 dinti incepem si noi

iar copilului numa' ii de cand il tot necajeste...

grrrr... acu mi-am adus aminte ca maine mergem la vaccin si control de 6 luni.... Sa vedeti maine maraiala, nene...

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Felicitari!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom am vazut o Dariutza scumpaaaa iar iepurasul mi a dat o idee, dc K in copilarie va fi mofturoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

giulianna ai un scump racacios

nocom e dulcica foc Daria, super idea cu iepurasul in farfurie

ada stiu ca tu ai avut varicela in sarcina poate o ajuti pe burticuta asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136570
pupam iepurila, bsfta miine la vaccin

300 , bomboane

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Giullianna super Edi!!!
Nocom ffff frumoasa Dariuta!
LA MULTI ANI!!! boboceilor nascuti intr-o zi de 26 si unpt huni!!!

Vroiam sa intreb iaurtul de casa il faceti cu lapte normal sau uht???
Ce le mai dati bebeilor sa pape la masa de la 18???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Hello! Remember me?

Fetele ce mancarici pot sa-i mai dau la bb la sase luni si o saptamana?ou?fasole verde?mazare?mamaliguta?gris cu lapte?

Acum papa spanac ,morcovi,brocoli,albituri,dovlecel,cartof.Papam si iaurtel.

Ce combinatii papa bbi vostri la fructe si legume?

Am fost la vaccin si a fost ok ,nu a plans ,nu a facut febra dupa.Avem 10kg si 71.5cm.Nu prea ne lasa sa mancam fainoase dar cate 2 biscuiti pe zi tot ii dau cu iaurt sau cu marut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

am revenit ...
intre timp deoarece giulianna mi-a facut pofta , m-am bagat la un film , asa ca am vizionat slumdog milionaire..fain filmul , dar tot cred ca benjamin button merita mai multe oscaruri
lucutta eu inca nu-i dau maiei gris sau mamaliguta , noi abia suntem la lucruri mai usoare ....poate te ajuta fetele

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput