Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 5
300 spune:
giulianna cred ca trebuie vazut cu sonor si doarme bubulina. Ii mananc gurita aia ranjita!
edit: CD te-ai tinut e prostii azi-naopte bag seama... spor la mutat! Vrei clatite?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Giuli urmeaza sa loveasca telefonul de laptop... atentie mare, pisicherul se pricepe bine bag seama. Iar aia cu balonul.. cred ca v-ati indoit de ras, iar bebe a dormit bine.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
_giulianna_, e tare Edi, ca de obicei! am ras de rasul lui!
si cata destrabalare! laptop, 2 telefoane!! ce-ar mai vrea si Razvi sa se lafaie asha!! dar n-are shanse:))) desi se arunca unoeri asupra laptopului de cu greu il prind:)
Ramo,da, m-am cam inrosit, dar vroiam sa mai schimb cate ceva:)
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
MOAAAAMA, CE TARE E EDI AL NOSTRU!!!!!!!
SCUMPIC FOC!!!!!!
PUPA-L SOACRA PE EL DE BAIAT FRUMOS SI DESTEPT!!!!
A ras Dariutza de rasul lui.... de numa!!!! SUPERB!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
gaia.nevia spune:
giuli, ai (avut in curand...) laptop ca al meu
super haioase clipurile. Va invidiez care reusiti sa filmati/pozati/inregistrati.
Ai mei copii cand ma vad cu aparatul in mana, intepenesc brusc si nu mai vor decat sa puna ei mana pe aparat... Teo, si vad ca si Radu il mosteneste
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Ramo a fugarit balonul ala pana l-a desumflat. Ecriminal cum incearca sa-l prinda Imi pare rau ca ti-am facut pofta cu marea, poate la anul mergeti si voi. Eu l-as fi luat si pe Edi dar m-a linistit mama. "ori ma duc sa ma distrez, ori sa stau cu copilu'"
Claudinna wow, ce schimbare! Iti sta bine, sa-ti fie de bine!
Nocom noi (aproape) in fiecare an am fost la mare de 1 Mai. Nu e cine stie ce dar mai luam o gura de aer, ne mai relaxam putin, mergem in gasca. Mai ales acum de cand cu bebe, am "evada" mai mereu. Edi o sa stea la mama, de joi seara pana duminica, noroc cu ea, e "online" mereu, ne facem de cap cand vrem.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
babytza spune:
Giuliiiii am ras de m-am terminat aici cu balonu' lu' Edi Foarte tare !!!!! Iar clipul in care rade e mortal
Moaaaaama pleci si fara el la mare ???? Daca nu te distrezi pana cazi epuizata sa nu indraznesti sa mai spui ceva aici , da ????
Edit : am uitat de floricele si pupici
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David