Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

luminita fara nici un fel de apropo , dar maia mea cam baleste la baietii tai ...nu stiu exact la care din ei

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

nikole stimata doamna! ia ca ma niervezi. intai ma faci matracuca. apoi ma faci mincinoasa. cat sa ma mai fac ca nu vad?!

ps/ era doar asa ca sa scriu ceva, ca mi-am schimbat semnatura si tre sa vedeti si voi.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Recunosc ca Inisa era muuult mai calma decat Bianca, era grijulie nu facea nimic, a mers la 1 an si 3 luni dupa ce ca la 10 luni a avut o incercare si a cazut drept in nas si gata s a lecuit, si acum e grijulie si fricoasa, mai printzesa asa :)
Mi e frica cu Bianca ca se loveste intruna, nu se protejeaza deloc.

lumi ma repet, ai doi baieti superbi, sunt asa de dodoloniiiii, pot sa i musc?

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

huniii LA MULTE LUNITZE!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La multe lunite sarbatoritilor Eva, Andrei, Edi, Robi, Alessandra!!!!
multa sanatate lui andrei si biancai
sabinel sper sa ii treaca febra si sa nu fie nimic grav, poate doar de la dintzoci

din pacate nu pot sta la vorba ca m-am trezit tarziu si acum tre sa tragem tare

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
cu laptele ... din 3 mulsuri fac o masa si jumatate pt. fata. deci nu e bine. ma mai gandesc dc mai continui ... i-am dat aproape 7 luni, cred ca este destul. desi as fi dus-o pana pe la 1 an, asta e. mai vad pana maine care e treaba.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mihaela daca ai obosit si crezi tu ca asta e, gata, de-ajuns, atunci renunta. Daca totusi ai dubii, ai rabdare cateva zile si continua cu mulsul…. Sistematic. Poate nu 3 ti-ar trebui, ci 5. Poate ar trebui sa mai mulgi in gol macar cate 5 minute (de fapt ce zic eu, tu deja stii toate astea mamica incercata). Tin pumnii sa fie cum vrei tu.

Sabinel, tin ttusi pumnii sa treaca febra asta rebela. Ciudat can u da deloc inapoi!

Laura of, acum citii ca tusiti in continuare. SPune-i ca deja tuseste bine, nu mai e cazul sa-ti arate, a invatat cum se face; acum poate exersa altceva .

Dya pt afte da-i cu glicerina cu stamicin sau nistatin, merg contra unei game de ciupercute care dau necazuri la tratamentele cu antibiotic. Multa sanatate lui Andrei – cel mai mic nas! Stiu eu ce zic, noi avem unul de 1 an si 4 luni …

Giulianna la maaareee? Sa aveti vreme frumoasa!!! Efectiv salivez cu gandul la valuri si la mmirosul ala de mare. Ma omorasi.

Claudina te-ai inrosit. Imi placea si mai light, cu suvite dar nu-i deloc rau rezultatul!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Nu l-ati mai vazut pe Edi de mult, nu-i asa?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laureta bag seama ca vei avea o mergatoare cat de curand. Pupam buboasa mica pletoasa si jucausa.

Ada, nicole, certai-va, asa, aruncati cu noroi! Gagici mi-e dor de voi ce facem? Bate vantul rau pe-afara si e rece, nush ce sa faaaac…. M-as duce in paaarc… Andreea_ada te incumeti la plimbare macar pana la mall si inapoi?

Noi am avut musafiri si am primit jucarii misto pentru bebelina si un set de cafea adorabil plus hainute movalii si cipici rozalii si palariuta si sampanie si bomboane de ciocolata ... Un deliciu!

... sigur nu vreti afara?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput