Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici piolica ai pm back. Asa ca treci aici inapoi pe forumache altfel nu numai eu te dau in judecata...ci noi toate care tzinem la tine.Ti-am spus eu tzie, te gasim dupa IP. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
sa traiti, am inteles!
Mamica fericita de bebelina Elsa
nicoleta15 spune:
Buna seara! fetelor vroiam sa va intreb daca voi ati dat vreodata bbeilor mancare din borcanele. eu i-am dat azi prima data si mi-e cam frica
nicoleta15 spune:
Alex are 7 luni si trei sapt.eu sunt cam impotriva borcanelelor, numai ca azi a fost strict necesar sa ii cumpar asa ceva.ati dat asa ceva? a patit cineva ceva de la ele?
Paula-Laura spune:
Piolica, ma bucur ca te-ai razgandit
Denisa super cadou. Daca afli unde a fost facut sa ne spui si noua.
Eu reusesc sa ii dau apa/ceai lui mihnea din sticla din aia cu tzutzuroi. El baga sticla in gura, eu apas, o parte inghite/o parte scuipa dar macar bea ceva.
Pediatra mi-a zis sa nu imi fac probleme momentan ca nu are deshidratat si ca probabil cand ii av fi sete va bea. in momentul asta cupilu nu gaseste nicio motivatie sa se chinuie sa bea din biberon9cu care nu e obisnuit) un lichid care nici macar nu ii place la gust
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
luminita2008 spune:
Daca tot va intereseaza, sa stiti ca Robi are 74cm si Edi 72cm.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nicoleta15 spune:
acum ma chinui sa trec si eu ceva la semnatura , dar nu imi iese.mi-am cam prins nasul pe aici
<a href="http://giurgiu.nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=170" target="_blank">UN VOT PENTRU ALEX, VA ROOG!</a>
gaia.nevia spune:
hello si de la noi pe ultima pagina de capitol.
am avut o zi...
intai, La multe lunite boboceilor de 27, si o pt bobocelele lui drT care si-au petrecut primele zile in aceeasi celula la Elias. Ele au fost si la controlul mamicilor de 6 sapt, tot impreuna... uite asa sa se fi nascut o prietenie DE viata!!!
asa.... trezire la ora 5am (eu) in zvvvrrrr - poc, zvrrrrr - poc... Radu tragea de paianjenul cu mosorel si radea pe infundate. Tot la 5 am (am aflat mai tarziu prin tel de la tati) s-a trezit si Teo, care a decretat ca "gata, am domit, ai la pimbaie..."
Apoi am inceput sa fac o baie, dar n-am apucat, ca m-au scos vecinii sa mut masina, ca se apucasera baietii de la ADP sa puna gardul...
Am plecat in fuga cu bagajele in mana pe la 10 far'un sfert, si am ajuns la timp... 10.30, si ce daca, am lasat o urgenta in fata noastra, parea grav, si am zis ca asa multumim si pe Doamne-Doamne ca ne-a aruncat un loc de parcare fix in nas fix in fata la CMU... fix la 10.30 cand am aterizat noi acolo... superrrrr
Bilantul este bulversant, traiasca forumul, sa pice tabelele, ca ce am masurat eu luna trecuta... sucks!!!!
Radu are 71cm si 9,2kg.... Mie imi iesisera 10!!!! la 5 luni!!!
Nu mai stiu ce sa fac, cred ca sa nu ma mai stresez, nu?! E sanatos, frumos, voios, cu 3 dintzoci si mai e si destept pe deasupra, puiul ciorii, ca trage de mosor si face tumbe prin tot patul, ba mai si roade din laptop uitandu-se la Gummy Bear, nah!
A, si avem si capu mare, 45cm.... Si vorbim... tot timpul bda, mda, baaa, baaa, mdeee, si tot asa. Da-da e foarte frecvent, sa vedem ramane-asa?!
Asa... dupa ce n-a intepat am plans fix 2 min, apoi am adormit. Buuun, eu ma pregatisem pentru cosmarul de la 4 luni, si platisem in avans, facusem toate bagajele inainte de vaccin, numai sa insfac copilul si sa ies repede de-acolo....
Wrap-ul a facut din nou furori... ca asa e el... mai ales cu cupil ochios si vesel inauntru.
Apoi am fost in parc unde am haladuit pana pe la 5, si ne-am vazut cu July, Preety, 300, MommyMagda...
Cum dimineata mea a inceput tumultos, nu am apucat sa mananc, beau cafea, zip, nada...
Asa ca noroc cu Preety care mi-a dat din rezerva gogosarului un par si-o mara... pe la 4...
Asa da dieta
Asa... si am avut pijama noua, din metro... Am avut, ca am facut acu o omleta peste ea...
Si am avut si o omleta... da n-am apucat s-o mananc calda, ca Teo s-a trezit urland, apoi a inceput si Radu si uite-asa...
Va mai zic?!
Piolica, nu fugi, ca noi te citim cu placere!
Feliiiiii.... get back!!!!!
Fier Haussmann am dat lui Teo, ii dadeam cu lingurita. Nu erau fasoane.
Daca aveti fasoane, puteti incerca, la mesele cu lapte, sa puneti separat putin lapte cu medicamentul respectiv, si apoi sa dati restul de laptic.
Ratonel, ma bucur tare ca scrii! Esti o mamica greu incercata... paranoia, e normala... si cine n-o are, sa fie sanatoasa, dar mie mi s-a parut ca vine la pachet cu maternitatea (de ca sa nu recunoastem, si cu paternitatea)...
Doar n-o lasa sa iti pape din placerea de a fi mama, da-i la cap cand o ia razna!
suuper puzzle cu Edwin!!!! (sper ca nu m-a lasat neuronul... si era chiar Edwin...) Excelent cadou...
Sa-i fac si eu lui Teo unul... hai teo, sa punem ochii... ca tot e la varsta puzzle-lurilor.
andy.p (Laura), iti tinem pumnii sa fie bine, si repede bine!!!!
Uuuuf, tare-i greu. Mergi si la alt doctor, mergi la spital daca esti ingrijorata... stiu si eu... la Cluj, la Bucuresti daca stii vreun doctor bun.... Ma sa va faceti bine repede!
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 Daca tot va intereseaza, sa stiti ca Robi are 74cm si Edi 72cm. |
Nu prea ne interesa , dar daca tot ai zis , sa ii felicitam pe huni !!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
tzitziri spune:
Si daca tot nu va interesa aparem si noi la 'spartul targului'.
Ma bag la capitol nou..sa ma fac si eu macar utila
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)