Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g Buna fetelor Asa cum v-a spus cuscra ne-am tuns!!! Cine vrea, cine poate ia uitati-va la noi!!!Ce baiat mare are mama.. www.flickr.com/photos/25613544@N08/3479518598/" target="_blank">mi-au luat motul, www.flickr.com/photos/25613544@N08/3478709641/" target="_blank"> m-au tuns Pupam fetele de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
denisa e tare scump edwin!!!iti vine sa-l papi...inteleg eu acum de ce tine karinutza cu dintii de el
zi-mi te rog unde ai facut puzzle-ul cu edwin si cat a costat?
de David
Poveste
babytza spune:
Ratonelu abea astept sa-l mai vad pe putzoiul Sasha Poate maine reusesti sa pui cateva si pentru ochiul nostru
Fetelor , multumim pentru urari
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
nushulica spune:
citat din mesajul lui piolica Hello, Ati scris ceva in weekendul asta, am sarit peste 2 capitole, in schimb am citit ce scria felicic apropos de plecarea ei de pe forum si, sincer, imi pare rau. Baby_boy, tu ai pus degetul pe i si pt asta iti multumesc, sincer! Hai sa-ti raspund. Cu o zi sau doua inainte de gluma lui Nikolici, nu-mi amintesc exact cind, ii spuneam Evei si lui Delphinas sa termine cu circul ala, de fapt ma adresam in special Evei, ca ea a trimis kilometri de mesaje ref la discutia lor, Delphinas vrind sa rezolve totul pe pm. Deci nu inteleg de ce-mi spui 'putin voalat' ca ii iau apararea Evei. Glumele sint binevenite oricind, insa astea cu adresa sint mai greu de digerat, nu cred ca cineva s-ar simti bine sa i se adreseze numai glume din astea ascutite. Poate ca ar fi trebuit sa tac, insa nu mi s-a parut corect, nu cred ca la odisee ne adresam una alteia asa. Eu nu sint de partea nimanui si tocmai de aceea ii spuneam uneia sa termite cu injuriile cu citeva zile inainte, iar la citeva zile dupa 'ii luam apararea'. In fine, vad ca v-ati facut o parere si poate ca nu e cazul sa mai bat fierul aiurea sau sa pun carbuni pe gratar, sa o parafrazez pe Nikolici, ca nu am nevoie sa mi se dea dreptate sau nu. Si daca tot va deranjez, mai bine plec eu, sint la 3000 de km de voi, din pacate nu am nicio sansa sa ma vad cu voi, asa ca e mai bine sa ma sacrific eu si nu felicic. Pentru ea am toata stima! Cit si pentru multe, multe altele dintre voi, nu enumar ca m-as intinde pe 10 pagini. v-am pupat! toate cele bune! Vio (nu 'doamna Vio' a lui felicic) Mamica fericita de bebelina Elsa |
eu va bat acum pe toate!!! si tu?? nu-i corect !!! ce facem?plecam toate??vb mirunei si asa scrii rar, macar atat sa ramana dar deloc?? te rog eu sa ne tii la curent cu evolutia elsei macar atat!
andy_p offf...nush ce sa zic , pe mine tare ma doare sufletul cand aud de bebei bolnaviori,Doamne ajuta sa treaca rpd!
de David
Poveste
anis spune:
buna ziua
sper ca ne mai tineti minte...trec cam rarutz..dar sunt f aglomerata zilele astea..mai facea cate o casuta si uite asa ..santier.
Fetele mele sunt f bine.Iris e o nebunie d e fetita, papam 2 mese pe zi, fructe si legume..am inceput acum 2 sapt, nu face nazuri, numai ca masa dureaza cam 1 ora...am uitat ce sa fac...Inca nu stam in fund...avem 4 dintsori si..chinuiala mea e ca nu stiu cum sa o scap de degetul din gura..aveti ideei????????
nikolici spune:
nushulica iti raspund eu la intrebarea cu puzzle ul adresata Denisei.A fost cadou de botez.
Presupun ca a fost facut la vreun centru care personalizeaza diverse chestii, ca ceasuri, cani, calendare etc.Tre sa fie si prin Iasi asa ceva.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nushulica spune:
citat din mesajul lui nikolici nushulica iti raspund eu la intrebarea cu puzzle ul adresata Denisei.A fost cadou de botez. Presupun ca a fost facut la vreun centru care personalizeaza diverse chestii, ca ceasuri, cani, calendare etc.Tre sa fie si prin Iasi asa ceva. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
ms frumos...abia acum am citit din urma si am vazut ca e cadou
de David
Poveste
nikolici spune:
deci sa va spun...
\cum am scris mai devreme azi i-am cumparat un bibe pt mancare solida Karinei.Nu ma lasa sa ma ating de bibe si sa-i dau eu, si-l tzine singura in conditiile cand ea nu stie sa suga bine din bibe.Mai nimereste si tetina din cand in cand, in rest suntem in pat, am murdarit un cearsaf , o bluza alba cu un body de legume colorate in portocaliu.Dar poate poate da DD sa pape, sa-i dea de gust.
Ma gandesc sa agatz undeva biberonul, ca nu cade decat dc apesi sau tragi...dar unde???.Paarca gaura in tavan nu as da
Didididi spune:
Salutari si de la noi!
Raportam (vb Luminitei) la 8 luni 9600 g si nu stiu cati cm (la 7 luni avea 74 cm) ca nu l am mai masurat; plus un baiat super mancacios, nu refuza nimic (decat mancarea la borcanel , asta ca sa mai scutim finantele mamei) si primii pasi in picioare sustinut de manute (pt ca sa recunosc nu l am incurajat de teama sa nu ii stric coloana).
Multumim fetelor de sfaturi legate de papa. Se pare ca nu avem alta solutie. Dar mai incerc si cu alte variante, poate gasesc ceva sa ii placa.
Sper sa va mai gasesc pe aici, nu de alta dar se goleste forumul. Nu prea inteleg, ca vb cuiva nici la serviciu nu ii placi pe toti, dar ii ignori sau vb strict profesional. Pana la urma tonul face muzica.
Va doresc zile placute!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
piolica spune:
Nikolici, ti-am trimis un pm, cel putin asa credeam... dar nu-l gasesc in outbox.... moama ce toanta sint, cine stie pe unde l-am trimis!!!!
Gagici, nu vreau sa plec, insa din anumite mesaje (si alea citite pe sarite) mi-am dat seama ca nu mai sint dorita de anumite persoane (mea culpa ca am generalizat) asa ca ma gindeam sa plec, ca dragoste cu sila nu se poate. Chiar aveam senzatia ca de cite ori intru se isca un scandal si incep sa devin paranoica. Cred ca o sa ascult de sfatul Mirunei si al celorlalte fete, o sa intru, ca tot o fac si asa destul de rar. Si mai mult decit atit, o sa stau departe de certuri ca vad ca nu sint buna la astea... oricum, va multumesc mult pentru mesaje, sinteti niste dragute, ca intotdeauna.
baby-boy, stai linistita ca nu sint suparata pe tine, eu chiar ti-am multumit ca ai pus punctul pe i, adica m-ai tras de mineca si nu mi-ai dat de inteles. (Uite si tu ce pot eu sa inteleg cind mi se sugereaza...)
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
piolica ai pm back.
Asa ca treci aici inapoi pe forumache altfel nu numai eu te dau in judecata...ci noi toate care tzinem la tine.Ti-am spus eu tzie, te gasim dupa IP.