Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
claudinna spune:
babyboy, stati bine la bilant!
lumi, ce frumos ca ati papat la iarba verde!!
abia astept si eu sa lege socru-meu cainele si sa-l pu pe Razvi pe o paturica sa se joace in curte. sper sa se mai si incalzeasca un pic. si el mai papa in parc, ca uneori stam cam mult:)
stati ff bine la bilant! exact pe acolo a fost si Razvi la 7 luni si in luna a 8-a a luat 600 g:)
aa, pe mine ma intereseaza!! si sa nu-mi ziceti ca nu se face primavara cu o floare!!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ratonelu spune:
gata..eu pleccc....sa-mi iau baietelul
intru abia maine dim...ca pana ajung in drum tab sa-mi iau baietu'...pana ma intorc acasa in tei....pana facem kaka pipi...baie....vesnicul spectacol cu urlete..plansete...noi nu dormim..noi nu mancam..noi nu stam singuri etc....s-a facut dimineata
va pup si va doresc o seara frumoasa
lumi.....ale tale comori spun mama tata etc?superrrr..nu-mi vine sa cred.
noi nu inca...deloc....dar face si sasha ce face robi...adik ridica din fundulet.....si cadetolomqacu,..
oricum...ai tai sunt super! bravo....sa te bucuri de ei.
gata
plec...
raportez soata care da bip....disperata chiar...
nikolici spune:
dya sigur sigur.Dar m-a coplesit timpul, vad, simt cum se duce si devin melancolica.
E atat de scurta viatza fetelor!!!
VA PLACE DE MINE ASA DEEP???NU CRED!!!Nu sunt genul sa-mi arat tristetzea din suflet, dar ma mai prinde si pe mine cateodata.
Ieri eram un copil care alerga pe strazi nebun, nu-i pasa ce va fi maine, in ce eram imbracata sau dc am ce manca.
Azi sunt o mama cu responsabilitati uriase care e fortata de viatza sa razbata asa cum e ea, uneori cruda, meschina dar 99% frumoasa!!!
Fac ce fac si termin optimista!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
nikole, claudinna, ratonelu
Claudinna, mie mi se pare super sa stai la curte... cred ca le-as face un hamac/pat sa si doarma afara, daca as putea... la noi e obositor, mai ales cand ies in 2 ture, cam am un carut de 17kg de urcat si coborat si vreo 36, 37kg de impins pe afara, doar-doar s-o duce burta asta de unde a venit.... noi vrem sa ne mutam la casa, avem planuri deocamdata.... dar sper sa se materializeze, spre binele copiiilor.
Ratonel, multam fain. Stii ca fiecare copil e unic, unii fac lucruri pe care altii nu le fac la aceeasi varsta. Toate la timpul lor.
Sper sa reusesti sa pui poze ca abia astept sa te cunosc. si pe tine si pe Sasha, desigur.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
andy_galro spune:
Fetelor eu am descoperit metoda prin care Andrei sa bea apa: i-am luat canitza cu paia fost asa de incantat sa traga cu paiul ca nu o mai puteam lua de la guritza lui....asa ca... poate functioaneaza si la voi
denisa Edwin este un frumossss si tuns ii sta foarte bine...iar acel puzzle este mortal
luminita stati foarte bine la bilant...felicitari
laura imi pare rau ca nu s-a imbunatatit starea Alexiei...offff,....e bine ca mergi sa o vada si un homeopat...sper sa nu mai dureze mult
piolica eu sper ca nu ai vb serios sa revii la ganduri mai optimiste
nikolici surprinde-ne
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
claudinna spune:
andy_galro, super ideea cu canita cu pai! ma gandeam si eu la o astfel de canita, dar ziceam ca o fi prea mic sa traga...daca zici ca merge, ii iau si eu!!
blog in scutec
Razvan
claudinna spune:
lumi, te inteleg cu caratul caruciorului!
chiar ca e bine la curte! si eu il scot pe Razvi mai toata ziua, il pun in leagan si ii dau chiar sa manance acolo. a sia dormit de cateva ori in leagan!
hamac...crezi ca au stare in el?:)
blog in scutec
Razvan
luminita2008 spune:
claudinna, adevarul e ca nu cred sa aiba stare in hamac :):):) ziceam si eu.... dar tot le-as pune patul afara...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MommyMagda Neatza bobocime! Rog frumos mamicile care dau Fe bebeilor (si al caror bebei il inghit ) sa-mi spuna ce fel de Fe dau, cand si cum. Pls! (stiu cel putin 2 mamici: luminita2008 si claudinna ) MommyMagda mami de Miruna Anisia (08.09.2008) |
eu da 6picaturi(ferrum hausman) dimineata inainte de masa de fructe si il si inghiteasa...si ii dau cu lingurita
de David
Poveste
babytza spune:
Denisa pupam baiatul proaspat tuns Tot un frumos a ramas !!!!!!!!!!! Woooow ce frumos este puzzle-ul cu Edwin !!!!
piolica dar de ce simti ca cineva trebuie sa plece ???? Eu nu vreau sa plece nimeni de aici Stai aici cu noi , nu pleca
Feliciaaaaaa !!!!!!
Laura imi pare tare rau ca nu sunteti bine Multa sanatate si sa va treaca repede Dar de ce nu mai mergi tu la un alt dr ??? Ca vad ca asta mai mult te-a zapacit....
Kllemi te asteptam cu vesti !!!!!
Cristina ma bucur ca a fost cuminte la vaccin . Iti doresc o noapte linistita si fara febra !!!
Luminita da da , vrem pe acelasi loc cu hunii la papa !!!! Am descoperit si eu de ce nu mai papa David bine de cateva zile....nu ii placea cum blenduia noua scula achizitionata....am facut azi cu vechiul aparat si a lins castronelul cu fasolica verde si iaurtel Si acum la masa de fructe a ras 220g din piureul de fructe pe care dimineata il vomita aproape....l-am mai blenduit in ala vechi si minune ....e tare bun asa Il las pe mai tarziu pe cel nou , pentru cand va papa mai putin fina mancarea.
Nikolici super ideea cu odiseea Si mie imi place sa mai citesc acolo
Ada voi cum sunteti ? V-ati intepat ??? Te asteptam cu vesti bune
Vad ca piciul este bine , nu a patit nimik... m-a cam balacarit soata , ca piciul era cu mine in pat cand s-a intamplat accidentul....Acum deja facem bascalie de intamplare , dar sper sa nu mai cada, din pat cel putin.... Si nu cu mine langa el
Acum asteptam dintisorul 2 care mai are un picutz si iese la lumina !!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David