Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
baby_boy spune:
Piolica sper ca nu pe mine te-ai suparat...
Eu nu doresc sa plece nimeni..doar sa nu mai existe jigniri si circ.
O parere ne-am facut fiecare cum ai spus si tu.
Deci te rog nu pleca..si eu am vrut sa plec si m-am intors datorita fetelor.
Feliciaaaaaaaaaaaaaa come back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am venit de la doctor. Avem 7kg si 700, nu rosu in gat, nu afte..deci sanatos tun...putin mofturos pe alocuri
Am facut vaccinul..nu a plans..ce mai...... cuminte foc
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
kllemi spune:
dupa un we cu multi nervi .....offff am obosit, nu mai stiu ce sa fac, ca bb al meu nu vrea sa manance, parca nu ii mai place nimic, am incercat toate sortimentele de alimente, nu vrea si pace in schimb manaca numai tzitzi nu mai stiu ce sa fac si colac peste pupaza vineri si sambata noaptea sa trezit din 2 in 2 ore deja "mam dus cu capu'" nici pomeneala de vre-un dinte sau altceva, am controlat-o nici febra nimic......aaa si azi ne ducem la vestitul dr. STANCIU care este "cel mai cel dintre cei, cei" sa vedem ce o sa ne zica, ptr. ca v-am zis eu nu prea am incredere in dr. nostra si atunci as vrea si o alta parere, am un "polmenic de intrebari" ptr. el......o sa va tin la curent
ANDY.P imi pare rau de ce i se intampla micutei, mai incearca si la alt dr. insanatosire grabnica tin pumnii
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
La multe lunite, bobocei de 27!!
MommyMagda, ii dau Ferrum Hausmann, 5 pic/zi, seara, ianinte de masa. adica baga fierul, vigantolul si apoi laptele cu cereale...sau ceaiul
i le pic direct in gurita, ca deschide gurita cum vede sticlutele:)
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
denisa.g spune:
Fetelor, am primit cadou un puzzle . Cand l-am facut, ia uitati-va ce a iesit!!
www.flickr.com/photos/25613544@N08/3479038903/" target="_blank">puzzle
dyanira spune:
Denisa superb puzzle!!!Sa iti traiasca micul crestin!!!
Baby boy ma bucur ca sunteti ok bine ca a trecut.Noi acum ne luptam cu aftele de la antibiotic!!!
Laura imi pare tare rau ca Alexia e tot cu tusea.Ce antibiotic v-a dat acuma?Oare nu e prea mult antibiotic.Humex din acela sirop luati?Ca si Andrei cam horcaie si ma gandeam sa ii dau si eu.Cum il luati?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
claudinna spune:
aoleu, Laura, acum am citit!
si eu zic sa mai ceri o parere! imi pare rau ca sufera Alexia si dr aia...ce comportament...
sanatate multa!!
denisa, e un dulce Edwin si tuns asha! i-ai luat motul dupa obicei, sau l-ai tuns pur si simplu?
a, adica vrei si tu bascute?
MommyMagda...scisesem mesajul ala acum ceva timp...dar m-am luat cu papa pt Razvi si am uitat sa dau send. sper sa te fi ajutat. eu i-l dau asha pt ca asha mi-a zis dr, desi pe prospect scrie altceva. n-am avut probleme cu varsaturi sau dureri de burtica dupa.
blog in scutec
Razvan
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna denisa, e un dulce Edwin si tuns asha! i-ai luat motul dupa obicei, sau l-ai tuns pur si simplu? a, adica vrei si tu bascute? blog in scutec Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Dupa baia de mir i-a luat nasa motul fara tava sau altele.. asa.. macar i l-a luat nasa. Apoi ieri l-am tuns noi .
Da!!! Vrem si noi bascute!!!
claudinna spune:
Razvan se cam "intarca", daca pot spune asha...adica nu mai vrea cu bibe...abia mai bea seara laptele cu cereale, noaptea nu se mai trezeste decat f rar, iar dimineata refuza biberonul cu lapte...ieri i-am fiert repede niste orez si i-am pus laptele in el, l-a mancat cu lingurita, iar azi i l-am dat cu paine...oricum nu a mancat tot, dar e mai bine decat nimic
nu stiu ce o sa ma fac, cum o sa-i dau laptele...o sa incerc maine dimi sa-i dau direct din cana...desi face o faza cand bea din cana/pahar...ca si cand l-ar frige:)
in rest mananca f bine si cam orice ii dau
blog in scutec
Razvan
claudinna spune:
am citit si eu zilele trecute ce a scris felicic. imi pare f rau, Feli, ca ai luat decizia asta!
adevarul este ca gasim cu greu oameni care sa nu ne judece, dar poate ca ar trebui sa trecem peste asta si sa vedem partea buna a lucrurilor. mesajele mi-au facut intotdeauna placere, prin felul in care exprimi lucrurile si avem nevoie de o prezenta tonica, asha cume sti tu. poate ca te vei razgandi!
piolica, sa nu care cumva sa pleci!
haideti mai fetelor sa ne vedem de copii si de lucrurile frumoase din viata noastra si sa uitam de ranchiuna!
e clar ca parerile noastre (la general vorbind) difera la un moment dat...le exprimam si asta e...cum a zis si piolica, este la atatia km distanta...ceea ce zice ea, de ex, nu-mi poate afecta mie viata asha de tare, ca doar nu-s copil, am si eu principiile mele, conceptia mea despre lume si viata...si pana la urma pe forumul asta scriu acum pt ca am aici fete de la care am invatat multe lucruri si cu siguranta mai am multe de invatat, fete cu care imi face mare placere sa vb si mai ales pt ca ne crestem impreuna copiii, facem schimb de informatii pt binele lor
blog in scutec
Razvan
claudinna spune:
denisa, super ca ati scapat de o grija!
asha mi-ar placea sa-l tund pe Razvi...desi el nu are parul mare, dar ma enerveaza cum ii sta la urechiuse...mai am ceva de asteptat...ca vreau sa i-l iau la 1 an. la botez era cam chel, ca i-a cazut parul:)
blog in scutec
Razvan