daca as castiga azi la LOTO...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

ei, problema mea cred ca ar incepe nu la cheltuit banii, ci la donatii...ca nici cand vrei sa faci un bine, statul nostru nu te ajuta...sunt atatea fundatii care nu ascund decat bani murdari...sau pana sa ajunga la cine are nevoie, banii se injumatatesc pe la altii mai "nevoiasi".

hehe.. daca ai sti cat au saracele fundatii de luptat cu mentalitatea asta..
era valabil prin anii '90 cand se infiintau fundatii pe banda rulanta doar ca sa aduca masini fara taxe din strainatate.
suntem in anul 2009 insa si au rezistat pe "piata" doar organizatiile care sunt serioase si care chiar incearca sa ajute oamenii saraci, copiii, batranii, animalutele.
din pacate insa se mai lovesc insa de perceptii gresite.. cu e cea enuntata de tine. si fara sustinere privata, nu prea au cu ce sa-si desfasoare proiectele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

ei, problema mea cred ca ar incepe nu la cheltuit banii, ci la donatii...ca nici cand vrei sa faci un bine, statul nostru nu te ajuta...sunt atatea fundatii care nu ascund decat bani murdari...sau pana sa ajunga la cine are nevoie, banii se injumatatesc pe la altii mai "nevoiasi".

Nu-i musai sa donezi cash.Poti achizitiona tu daca vreun spital,camin,fundatie are nevoie de ceva.
Daca-i cash,slabe sanse sa se realizeze ceva cu ei.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput