daca as castiga azi la LOTO...
Raspunsuri - Pagina 3
Teodora D. spune:
Eu as fi de acord si cu dezechilibrarea balantei, si cu certatul cu rudele lacome, si cu fufele, numai sa castig potul. Oricum, nu as face publica situatia asta.
Din pacate fiu-meu a nimerit doar doua numere, ca el le trage de obicei, iar sotul imi reproseaza ca joc cu varianta simpla si ca "asa nu se poate castiga". Dar eu cred ca daca e sa ai noroc, ai si cu varianta simpla.
XIO spune:
Ce balanta , dom'le?
Nu ar dezechilibra absolut nimic.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Deus spune:
nu am verificat daca s-a tras potul azi...eu inca visez
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Deianira spune:
Mie mi cam frica de banii nemunciti . Dar o casuta, o vacanta, o masinuta, o donatie (de la mine la altii), o casuta pentru copiii care nu au - nu ar strica .
nikole spune:
Eu am o...nu-s cum sa-i spun..superstitie?!
Banii castigati la jocuri de noroc, loto, si alte asemenea aduc ghinion, nu mi-as dori sa castig, drept ptr care nici nu joc, nici chiar rugata, din gura mea nu iese nici un numar
Daca totusi as juca/castiga, cred ca i-as da pe toti, sincer,asta in cazul in care am un trai decent.
Si stiu ca fericirea celor nevoiasi mi-ar aduce destula fericire, cat toti banii din lume nu mi-ar putea-o oferi.
Am fost pe acolo...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
rhoneea spune:
Noi am fost pe aprope sa castigam la loto.De doua ori o data am fi castigat daca sotul meu nu si-r fi schimbat numerele.El face bilete cu acealeasi numere de fiecare data,intamplarea a facut ca sa-mi vina mie o idee sa-i pun lu sebi numere si sa aleaga si atunci a schimbat.A pus numai numerele lui Sebi.Ceva mai tarziu au iesit numerele lui dinainte.Acum doua saptamani i-au iesit lu Sebi 4 numere din 6.
Dar daca as castiga la loto,evident mi-as face toate mofturile dupa care cu niste banutzi pusi deoparte m-as gandi clar ce sa fac.
In prim plan mi-as dori sa deschid(sau sa contribui) un azil de batrani si unul pentru sufletele abandonate.
Cash nu as dona decat cazurilor umanitare,dar spitalelor,caminelor...etc nu,As cumpara eu personal de ceea ce ar avea nevoie un spital,camin...
Evident mi-as deschide o afacere..as asigura multe persoane care fac parte din familia mea si i-am promis Ioanei(Olguttza) ca-i dau 100 de mii de $ daca castig
Ioana,inca mai cred ca voi castiga
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Ramonika spune:
in primul rand, ca sa castig, trebuie sa joc.
daca as juca si as castiga, probabil as investi intr-o afacere care sa faca banii sa se inmulteasca, iar in al doilea rand mi-as deschide un adapost de animale. in al treilea rand, mi-as face o casa.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
szivarvany spune:
Cand castig (duminica viitoare adica), iau cupilu` si ne mutam in Constanta
Puteti rade, eu asta-mi doresc.
Si as sti imediat unde sa ajut , deschizand umanitarele
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cait spune:
Si eu joc din cand in cand si tot sper...daca as castiga mi-as asigura o viata cat de cat decenta pentru mine si ai ;ei si cu restul as ajuta pe altii..
Cait
Home is where heart is...
dov spune:
la mine se aplica pana la cele mai banale gesturi principiul balantei...de ex., daca dau unui cersetor niste bani azi, sigur in decursul urmatoarelor zile castig niste bani, iar daca gasesc bani pe jos, sigur pierd altii...daca as pastra banii dati gresit rest, sigur pierd altii si tot asa....
si totusi, daca as castiga la loto... as vizita australia si parcul lui sieve irwing, si familia acestuia. l-am admirat enorm pe omul asta...in fine, dupa dambalua cu calatoriile, si un strict necesar de bun simt, cred ca majoritatea i-as da...
ei, problema mea cred ca ar incepe nu la cheltuit banii, ci la donatii...ca nici cand vrei sa faci un bine, statul nostru nu te ajuta...sunt atatea fundatii care nu ascund decat bani murdari...sau pana sa ajunga la cine are nevoie, banii se injumatatesc pe la altii mai "nevoiasi".