pericol de epidemie mondiala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

eu cred ca virusul asta a fost indelung ... creat.

Imi tot storc creierii sa-mi amintesc daca la rusi au fost "epidemii" de astea: aviara, porcina..... si nu-mi amintesc

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

Imi tot storc creierii sa-mi amintesc daca la rusi au fost "epidemii" de astea: aviara, porcina..... si nu-mi amintesc

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

de ce rusii ca referinta ?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Acum o luna un laborator din Europa a anuntat ca "accidental" au scapat live "avian flu virus" in vaccinuri (care nu s-au distribuit fireste). Swine flu are strains from europe. Una accident similar s-a intimplat si in US acum vreo doua luni dar virusul n-are strains din US.
In descrierea swine tot folosesc simptomele de la spanish influenza cu epidemia din 1918 desi nimeni n-a demonstrat ca e acelasi lucru,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Acum o luna un laborator din Europa a anuntat ca "accidental" au scapat live "avian flu virus" in vaccinuri (care nu s-au distribuit fireste). Swine flu are strains from europe. Una accident similar s-a intimplat si in US acum vreo doua luni dar virusul n-are strains din US.
In descrierea swine tot folosesc simptomele de la spanish influenza cu epidemia din 1918 desi nimeni n-a demonstrat ca e acelasi lucru,
A

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu am spus dintotdeauna ca sfarsitul umanitatii va fi o mare porcarie

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

CORECT Misha....

Camarazii stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

No la mine in Long Island suntem aproape de focarul din NYC.
Asta este. Panica nu-i buna la nimic. Igiena si alimentatie buna si evitat zonele de aglomeratie.

Absolut de acord, mai ales ca am inteles ca virusul poate fi stapanit de TAMIFLU.
La stiri spuneau ca cei care au murit nu au primit tratament la timp ca nu si-au dat seama ca virusul ce il aveau era atat de grav.
De aceea, lumea trebuie sa fie atenta la simptome, tuse, dureri de cap, gat, temperatura.
Testul dureaza cateva minute, stiu asta pt ca acum 2 luni Aidan s-a imbolnavit si am mers la urgente si acolo i-au facut test sa vada daca are influenza. I s-a luat o mostra de saliva si au testat-o, rezultatul a venit in 10 minute.

A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

S-au trezit si romanii! Au dat dupa-amiaza la tv ca Romania intra in alerta si au zis cateva vorbe despre cum se transmite si ce trebuie sa facem. In Romania pana in acest moment cica nu sutn cazuri...

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Deci, nu se mai mananca carne de porc? Atunci de ce se mai comercializeaza? Ca e plin de carne de porc peste tot.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

nu se ia daca maninci preparate de porc,
A

Mergi la inceput