pericol de epidemie mondiala?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975
de ce rusii ca referinta ?

Raspuns:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c
Camarazii stiu de ce...

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Acum o luna un laborator din Europa a anuntat ca "accidental" au scapat live "avian flu virus" in vaccinuri (care nu s-au distribuit fireste). Swine flu are strains from europe. Una accident similar s-a intimplat si in US acum vreo doua luni dar virusul n-are strains din US.
In descrierea swine tot folosesc simptomele de la spanish influenza cu epidemia din 1918 desi nimeni n-a demonstrat ca e acelasi lucru,
A

vorbiti cifrat, acum au intrat si rusii pe felie, accidente, chestii... deci, ce se intampla? sper ca nu o conspiratie, iarasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Deci, nu se mai mananca carne de porc? Atunci de ce se mai comercializeaza? Ca e plin de carne de porc peste tot.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

4 anisori...uraaa!

Cine a zis ca nu se mananca...la toate stirile au spus ca nu se transmite prin carnea de porc ci prin aer...

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:

eu cred ca virusul asta a fost indelung ... creat.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Si eu cred la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna. Si totusi la primul stranut ne gandim la aceasta gripa porcina sau la o banala gripa.Intreb asta pentru ca de dupa amiaza baiatul meu mai mare stranuta de zor si incep sa ma panichez.Ce fac ii dau ce ii dau de obicei cand are semne de raceala sau ...

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:

eu cred ca virusul asta a fost indelung ... creat.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Si eu cred in teorii dintr-astea conspirationiste. Ba astept chiar sa se "screama" oamenii de stiinta si sa produca un maaare vaccin (care probabil ca exista deja, dar ne mai tin in suspans, ca deh, vaccinul trebuie pretuit ca atare) pe care apoi sa-l vanda pe toate continentele si uite-asa mai scapa o mica firmulitza farma de criza asta

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Roxy, sunt cazuri de gripa in DE? Pana acum nu cred.Panica se raspandeste mai repede ca virusul.
Poti insa sa te duci la spital, cum am facut noi acum 2 luni, si sa ceri sa i se faca test de saliva pt ca stranuta intr-una(desi poate fi de la polen, daca e si la voi ca si la noi, e plin de polen in aer de pe campurile cu rapita si de la celelalte flori bineinteles, sotul si baiatul meu au probleme in fiecare primavara din cauza asta).

Sanatate multa!

A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

fetele din US, ce facem? ne panicam? ne mai ducem copii la daycare, balet etc?
Chiar daca nu sunt depistate cazuri in oralul unde locuim, cine stie, noi suntem aproape de Mexic, daca or fi totusi si nu le-au despistat inca? ce paranoia

Io pot sa iau toate masurile de precautie, igiena etc.. dar la daycare isi iau unul altuia sticla de apa. Pun mana pe orice si apoi in gura. Stiti si voi cum e cu piticii de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

fetele din US, ce facem? ne panicam? ne mai ducem copii la daycare, balet etc?
Chiar daca nu sunt depistate cazuri in oralul unde locuim, cine stie, noi suntem aproape de Mexic, daca or fi totusi si nu le-au despistat inca? ce paranoia

Io pot sa iau toate masurile de precautie, igiena etc.. dar la daycare isi iau unul altuia sticla de apa. Pun mana pe orice si apoi in gura. Stiti si voi cum e cu piticii de 2 ani.

Mindy, eu o duc, si-a mea tot 2 ani are, mai suntem si-n california, pe-aici sunt deja cazuri de imbolnaviri. si daca o tin in casa toata ziua, nu ne internam pentru febra porcina, ci pentru febra de cabina (cabin fever). :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Bine zici de cabin fever.
O sa o duc si eu.
Partea buna e ca toate cazurile depistate in US pana acum au fost vindecabile.
Nu am auzit inca de vre-un caz fatal aici. Sau a fost?

Mergi la inceput