Ati simtit cutremurul?
Raspunsuri - Pagina 16
b.nica spune:
Mirela are f. mare dreptate:loialitatea fata de acest forum ne-a facut sa putem schimba impresii in cel mai scurt timp, sa ne linistim unii dintre noi de aici si de departe, numai prin faptul ca net-ul mergea si acest forum functiona, pe cand mobilele cazusera si fixul mergea greu.
FELICITARI DESPRECOPII SI MEMBRILOR LUI FIDELI!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica net-ul mergea si acest forum functiona, pe cand mobilele cazusera si fixul mergea greu. |
O palma data de VoIP (pe pachete rutate) telefoniei traditionale (pe circuite comutate - cunoscatorii stiu ce sunt acelea), fie ea fixa sau mobila.
b.nica spune:
Zice ca Istrate ca este OK, a revenit la usa bucatariei mai ales ca miroase a friptura .
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Zice ca Istrate ca este OK, a revenit la usa bucatariei mai ales ca miroase a friptura . |
Pai vad ca Istrate o tine pe a lui: " 26.04.09 Dupa drumul de la Roma, urmeaza DRUMUL SPRE BUCURESTI." + "Vibratiile au crescut de la “slab” la “mediu”. Inseamna ca va fi un eveniment in viitorul apropiat."
barbye spune:
La ultimul etaj m-am leganat putin mai mult..dar am incercat sa ma controlez sa nu intru in panica..eram singura acasa. Cred ca mai panicata a fost mama ca nu putea sa ma prinda la tel..
Nik0le spune:
Am simtit si eu cutremurul, m-am dus imediat langa frigider, ca in caz ca pica blocul sa fiu "safe"... N-am animale de casa, doar cateva pet-uri cu Pepsi care au stat linistite atat inaintea si in timpul cutremurului, cat si dupa el.